Бисери от форума

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Re: Бисери от форума

Мнение от ukelichko » 27 Юли 2014, 22:36

stefanoff написа:Васил Найденов След този x,цинизъм с банките явно трябва да вадим пистолетите!

http://www.blitz.bg/news/article/281120

Абе до къде го докарахме, п*дерасите да призовават към въоръжена саморазправа :mhihi:

Sent from my HTC One using Tapatalk
Изображение

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 03 Авг 2014, 9:11

randity написа:Huawei P6

Тая уьовина си прави пишки с мене. Преди малко ми звъни майка ми и ми вика "що ми звъниш", пък аз съм се заровил в работа и не съм си пипал телефона?! Гледам после в набрани номера, ми майка ми отсъства там?!
Първи въпрос: Що звъни само т'ва говедо. Ясно е, че явно звъни на последния номер от списъка, щото сутринта говорих с нея?

Пак същия *уй
...

Тук, чрез разнообразието на българския *уй, ъъъ, език, авторът се опитва да изкаже разочарованието от телефона си :mrgreen:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2019 BMW X5 G05 XDrive40i

Мнение от goppe » 17 Авг 2014, 13:49

:lol: :lol: :lol:

viewtopic.php?f=4&t=375949

Линкът в темата е :clap:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 24 Авг 2014, 23:56

Усмивки от старите ленти :mhihi: :mhihi: :mhihi:

kemakozeE36 написа:
krustev написа:
kemakozeE36 написа:
krustev написа:Здравейте, колеги
уикенда, когато почиствах автомобила забелязах, че под педала на газта има ограничителен болт с резба. Отворих капака и проверих при натиснато положение на педала до доло, колко отваря клапата до карбуратора, която я движи жилото от педала на газта. Оказа се че при натиснат педал до доло, има още вход който подадох на ръка, след това махнах пластмасовия въздухопровод и пак натиснах педала да видя колко отваря, оказа се че отваря на около 90%, а като натисна допълнително с ръка клапата е отворена на 100%
Та темата за размисъл, която Ви подавам е: Ако махна болта, дали колата ще върви повече, или има опастност да я вкарам в критични обороти и нещо да издаде багажа!? Вие как мислите и какво знаете за въпросния болт!? :))

За москвич 408и ли става дума :mhihi:
Това може да е жилото на смукача, провери хубаво
Че бега кат крадена жигула. Все пак един болт по-малко означава по-малко тегло, откъдето следва, че колата ще тръгне повече. Само резни по една намотка на пружините, че като го махнеш ще навири муцуна :mhihi:
Тоя болт е поставен и настроен там с определена цел. А нещо, което работи не се пипа. И не, няма да върви повече, най-много да преебеш нещо ;)
Виж ако толкова ти се занимава с нещо може да си смениш жилата на газта и капака.В смисъл с ръчката за капака да си подаваш газ и с педала да си отваряш капака :mhihi:

Нещо смислено ще кажеш ли или!?

А нещо смислено ще питаш ли или!?
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 25 Авг 2014, 8:19

k-hristov написа:защото с Голф 3 на мокрото, до 140 правя 3 коли на Ferrari 458 Italia и си лягам да спя като пич.

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

320i
320i
Аватар
Кара: BMW E61 BMW E36
Мечтае да кара: Мковица
Детайли за колата: BMW E61 530d 08"black-sapphire metallic" / BMW E36 318i Touring 98"cosmosschwarz metallic 303.

Мнение от B1ZzY_BMW » 26 Авг 2014, 7:33

viewtopic.php?f=17&t=376243 1200лв. за модване си е чук хахаха :mhihi:

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 26 Авг 2014, 23:29

:ok: :mhihi: :ok: :mhihi: :ok: :mhihi: В Страхотни истории :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

huligana90 написа:Аквапланинг в градски условия. Завъртане удряне в мантинела две превъртвания
в въздуха и кацане по таван. На мен нищо ми нямаше леко бях натъртен :д

michev написа:Аквапланинг в ГРАДСКИ :shock: условия и 2 превъртания през таван с кола 1.5 тона, явно си карал с ограничението от 50 км/ч.

huligana90 написа:То е на излизане от града нормално каране е 100. А аз малко бързах :д нацелихте го горе долу 50+100 :д дсц светеше ;(

stefanoff написа:Бате, нищо лично, ама вие с тая регистрация СО като ви видя в София и бягам надалеч :mhihi:
А аква планинга явно сте го овлядяли от вашите пътища в околията. Карам някъде из околията с 40-50 по нещо,
което е грубо да се нарече път, щото тук там има останало през 50 метра по малко асфалт, и изведнъж някой аквапланингуващ
ме задминава със 140, като в същото време ме залива с изгорели сажди, масло, средни пръсти и попръжни :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 04 Сеп 2014, 17:34

drago_pavlov написа:
acho.rs написа:...

Ебаси хейтъра... Ебаси спамера...
От темата за i8 те наритаха за хейтърство, сега почна тук...
Баси разбирача... Коли, фитнес, телевизори, перални, печки, миксери, пасатори... Няма тема по която да не си компетентен...
Само в политическите теми не си ни отворил очите все още :mhihi:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 04 Сеп 2014, 18:11

bum_bum написа:Купуваш си Хуйпийчай и си решаваш проблема генерално. Там дефекти няма. :yes:

груб, но справедлив :clap: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 05 Сеп 2014, 10:22

vicho написа:
bum_bum написа:Купуваш си Хуйпийчай и си решаваш проблема генерално. Там дефекти няма. :yes:

груб, но справедлив :clap: :mhihi:

Завърза се интрига :mhihi:
сульо, преди да ме обиждаш на гащник, вземи си спомни к'ви ми ги дрънкаше за обидите към колеги от форума ;) кисело гъзарче си си ти, откакто те помня във форума, такъв си и остана, не порастна :mhihi: аре тури ми са един бан, да ти е спокойно на душичката, че знам че там ти е силата :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 6inlinepower » 12 Сеп 2014, 8:14

alea написа:Здравейте - някой знае ли каква вместимост има виско съединителя за BMW 3 Ser (E30), т.е. колко силиконово масло побира? За момента съм сипала около 40гр.

alea написа:отворих малките планки (4бр), махнах пластината ии отдолу ти е отвора за пълнене...а точно защото трябва да е точно до микрограм, питам някой знае ли колко е вместимостта. Относно затварянето след това - със сигурност няма да стане с калайджия или заварка - пластината ще се изкриви, това определено ще го мисля още...

Темата: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=6&t=377401

Въпросният потребител е дама.
Божеее, какви жени имало :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 12 Сеп 2014, 13:09

ssttaannyy написа:колата не бях е карал от 3 4 месеца и днеска като е запалих саеденителиа боксува адски много а педала на спирачките твърд и не може да се натисне.проблем с саединителиа преди това нямах.някакви идеи от какво може да е

grammar-nazi-meme-generator-spell-it-right-911265.gif

stony1 написа:Колега, ти българин ли си? Извинявам се, че питам, но в двата ти поста има повече от 50 правописни грешки. Направо е срамота! Колегите от другите автомобилни форуми ни се подиграват и смятат, че сме неграмотни.

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

П.П.:
ssttaannyy написа:Става дума за това как мога да си направиа дифренциала по кьс чувал сам че се преправиало нещо с части от е30ков дифренциал но ниакои по запознат да каже.в момента е 3.45 а искам да постигна нещо като 4.10

DRIFT MASHINA написа:моя диф е такъв зимаш вътрешноста от този на е30-та и го слагаш в корубата на е36-та получават се малко хлабини но съм чул че слагали някакви пластини на кораната за да се измести към пинюна но несън сигорен дали е баш така аз моя си го карам така вадя от единия и слагам на другия
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 17 Сеп 2014, 20:22

Evelin90 написа:Само да споделя , този мотор е V6 РЕДОВИ ШЕСТАК , различното от другия редови шестак е , че има 2 турбини.
Въпроса ми е , не защо а има ли начин , да се сложи вид инжекция на този мотор или да търся 3.0 атмосферен шестак за да го газифицирам :D :D

:weed: :weed: :weed: :weed: :weed: :weed: :weed: Не моа да изпуша толкова, неее, този колега ме закопа :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 02 Окт 2014, 6:58

E34 написа:
zazomazo написа:това, че някой се дразни от това, че гледам обективно ситуациите предизвиква лек сърбеж в левия ми тестис... мисля да го третирам с почесване :mrgreen:

Добре, че наблегна на факта, защото по обективните тикоментари бях останал с впечатление, че си с вагина :mrgreen: Извинявам се баце, можеш да продължиш с хейта.

:mhihi:
Добро попадение.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 23 Окт 2014, 10:33

body написа:Няма какво да и се чудиш.Без пари е.Аз продавам Е92 335i купе-кабриолет 2008-ма,ама му искам 30000 лева.Да пълен М-пакет и 388 коня самолет,ама къде са 14 000 къде са 30 000.

ако нема рима, удари ма :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата