Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
Bogat-Beden написа:SPEED_GABROVO написа:Иначе има ли някой да ходи на лостове и успоредки: ?аз-това си е олдскуула според мен
Радвам се,че има такива нинджи.

Тия дето ги пускате последно,според мен са с убийствено грозни тела,изродска работа.

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Bogat-Beden написа:след принудителна пълна "отпуска" от 1 месец- първа тренировка- трагикомедия -30-35 процента от последната
След 2-3 тренировки ше си възстановил почти пълните тренировъчни килограми, споко

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
^^ Често ми се е случвало по време на големи паузи между "сериозните" ми периоди във фитнеса, да имам доста сила и да нямам спад на килограмите с които правя упражненията.
Имам чувството че 2-3 седмици почивка ми се отразяват добре на силата.
Е тази седмица примерно тренирам на 5 дневна програма - аз постоянно си я меня седмица за седмица и сега така ми се падна - но се чувствам доста изморен редом с недоспиването. Обаче пия доста БЦАА, Глутамин и Протеин на Унивърсал Исо Уей Про ... та 5 дена тренировки не ми пречат особенно - времето ми е кът не желанието.
Имам чувството че 2-3 седмици почивка ми се отразяват добре на силата.
Е тази седмица примерно тренирам на 5 дневна програма - аз постоянно си я меня седмица за седмица и сега така ми се падна - но се чувствам доста изморен редом с недоспиването. Обаче пия доста БЦАА, Глутамин и Протеин на Унивърсал Исо Уей Про ... та 5 дена тренировки не ми пречат особенно - времето ми е кът не желанието.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
я кажете колко вода пиете, че нещо изпускам .. уж се наливам като за световно, а мине не мине и си свалям по някое кило за вечер
what a helluva ride
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
лошрайдър написа:я кажете колко вода пиете, че нещо изпускам .. уж се наливам като за световно, а мине не мине и си свалям по някое кило за вечер
4 литра
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Mollov написа:Bogat-Beden написа:след принудителна пълна "отпуска" от 1 месец- първа тренировка- трагикомедия -30-35 процента от последната
След 2-3 тренировки ше си възстановил почти пълните тренировъчни килограми, споко

1,5- 2,5лошрайдър написа:я кажете колко вода пиете, че нещо изпускам .. уж се наливам като за световно, а мине не мине и си свалям по някое кило за вечер

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
лошрайдър написа:я кажете колко вода пиете, че нещо изпускам .. уж се наливам като за световно, а мине не мине и си свалям по някое кило за вечер
6 л. поне

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
6 литра вода не мисля, че е особено здравословно, това дори може да е някакъв проблем
иначе колкото повече чета, толкова повече започва все повече да ми харесва този тип диета...
http://www.marksdailyapple.com/definiti ... blueprint/

иначе колкото повече чета, толкова повече започва все повече да ми харесва този тип диета...
http://www.marksdailyapple.com/definiti ... blueprint/
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
4-6-1,5 .. последно ?
Некое про да сподели ТО колко пие
И аз пия 2-3, ама и с ядене, бири, вискита и редбули и станаха много
Некое про да сподели ТО колко пие

И аз пия 2-3, ама и с ядене, бири, вискита и редбули и станаха много

Литър вода на ден, след 18 часа никакво ядене и пиене. Без алкохол за момента. Това е от близо 3 седмици....
По-добре само бит, отколкото бит и ебан !!!
Литър е много малко, поне 3л.
Ако си на креатин 3-6л
Митко Димитров пие по 40л
Ако си на креатин 3-6л

latrel написа:Литър е много малко, поне 3л.
Ако си на креатин 3-6л
Колега, аз не пия добавки, пък и не съм Митко Димитров, просто ми е такава в момента програмата

По-добре само бит, отколкото бит и ебан !!!
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Водата се пие:
Колкото можеш често по колкото можеш това е.
Колкото можеш често по колкото можеш това е.
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Аз пия по 3л. само на тренировка, а иначе като цяло през деня ми се събира около 5л.