Спешно помощ за операция на катастрофирал колега !!!
Модератор: Общи модератори
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
Нали като отида в банката, няма да ми искат нищо освен номерът на сметката, а именно
.BG91UBBS83814011933514 - ЛЕВА
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Asterix написа:Нали като отида в банката, няма да ми искат нищо освен номерът на сметката, а именно.BG91UBBS83814011933514 - ЛЕВА
Запиши си и имената за всеки случай

- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
SuPeR_FLY написа:Asterix написа:Нали като отида в банката, няма да ми искат нищо освен номерът на сметката, а именно.BG91UBBS83814011933514 - ЛЕВА
Запиши си и имената за всеки случайГеорги Ненков Бозуков
Току що ги изрових из по-задните страници и го направих

Мерси.
Поздрави, Мартин.
- YOKOHAMA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М-ки
- Детайли за колата: от ония старите, дето гледат намръщено и само душат за бензиностанций, Е30 май им викаха
!
С голяма мъка искам да споделя, че на срещата която организирахме в Търново, за да съберем пари за Радо дойдоха само 6 души, от всичките стотици ентусиясти, всички ПСЕВДОфенове се изпокриха когато трябваше да съберем пари за човек в чиито вени тече синьобяла кръв. Разочарован съм, срам ме е за всички вас, не може да сте единни когато идвате да ни гледате да правим глупости по пишмана и на кръговото да се събират 100-ци хора, а сега всеки да си прави оглушки за да не даде 10 лева, завиждам на момчетата от Сливен за това, че са толкова единни. Въпреки всичко успяхме да съберем известна сума(която можеше и трябваше да е по голяма) и Asterix ще я преведе.
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Re: !
YOKOHAMA написа:С голяма мъка искам да споделя, че на срещата която организирахме в Търново, за да съберем пари за Радо дойдоха само 6 души, от всичките стотици ентусиясти, всички ПСЕВДОфенове се изпокриха когато трябваше да съберем пари за човек в чиито вени тече синьобяла кръв. Разочарован съм, срам ме е за всички вас, не може да сте единни когато идвате да ни гледате да правим глупости по пишмана и на кръговото да се събират 100-ци хора, а сега всеки да си прави оглушки за да не даде 10 лева, завиждам на момчетата от Сливен за това, че са толкова единни. Въпреки всичко успяхме да съберем известна сума(която можеше и трябваше да е по голяма) и Asterix ще я преведе.
От името на Радото ти благодарим приятелю!А по въпроса за истинските фенове именно в такива трудни моменти мишоците се изнизват!По важното е,че има такива момчета като теб,които винаги ще подържат огъня в сърцата ни!Още веднъж Ви благодаря!!!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
- st.George
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 Ci
Re: !
A_DUNCHEV написа:YOKOHAMA написа:........
........
Абе..., не е важно какъв ентусиаст си, не е важно колко голям фен си на марката... Важен е жеста, нали затова сме хора - да си помагаме...
Малко с утанял джоб, но все пак, взех на заем и дадох малко снощи. Кат взема заплата - пак ще дам като тряа...
П.П. Въпреки че във Форума съм от 2-3 месеца, а зад волана на БМВ легално от 27ми Декември....
Скорощно оздравяване и споко, истински хора винаги ще имаш зад себе си приятелю!
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
bozukov_g написа:в сметката има 817.31 благодаря на всички отзовали се
това ли са всички събрани пари

ние от Стара Загора също помогнахме кой колкото може, нали се говерена за някакви суми 600, 700 лв. Кво стана с тях
ако събера сумите споменати в цялата тема тряя да има поне 2, 3 хиляди

the project is ready....

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Мисля, че не всички суми са преведени все още затова е такава сумата.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
в четвъртък ще пътувам към Свети Влас и ще минавам през Сливен
нека някои (Бозуков,Митака или някои друг) които няма работа през деня да даде телефон да се срещнем и аз да дам колкото мога да отделя а и ще питам тука наще ако още някои даде
нека някои (Бозуков,Митака или някои друг) които няма работа през деня да даде телефон да се срещнем и аз да дам колкото мога да отделя а и ще питам тука наще ако още някои даде

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
stambo_81dg написа:в четвъртък ще пътувам към Свети Влас и ще минавам през Сливен
Разбутай там Простия и той ако може да помогне

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
SuPeR_FLY написа:stambo_81dg написа:в четвъртък ще пътувам към Свети Влас и ще минавам през Сливен
Разбутай там Простия и той ако може да помогнеМоя телефон е 0885880893

към обяд ще тръгвам и ще ти звъъна като доида

- bozukov_g
- Голямата Базука
-