Вярвате ли в извънземни?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Съществуват ли извънземни?

Да
143
87%
Не
8
5%
Не мога да преценя
13
8%

Общо гласове : 164
младши ентусиаст
Аватар

Re: Вярвате ли в извънземни?

Мнение от Fear » 27 Авг 2013, 15:49

Wolf4 написа:
Vra4anin написа:Wolf4 - би ли отговорил на въпроса от предишния ми пост ...

Ние не сме сами във вселената и сме между два враждуващи лагера.

П.П.
Искаше отговор в едно изречение.

Страхотно.
Ние питаме какъв е курса на долара, ти отговаряш - "Моето колело е червено". :bowdown:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 27 Авг 2013, 15:51

Филип Шнайдер...и той е намерен мъртъв...но и това се знае.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325i
Мечтае да кара: M-ка, кво друго?

Мнение от Wolf4 » 27 Авг 2013, 15:52

Fear написа:... Страхотно.
Ние питаме какъв е курса на долара, ти отговаряш - "Моето колело е червено". :bowdown:

Да. Но имаше и друг вариант. Да не отговоря.
Are you M enough...?!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 27 Авг 2013, 15:55

Wolf4 написа:
Vra4anin написа:Wolf4 - би ли отговорил на въпроса от предишния ми пост ...

Ние не сме сами във вселената и сме между два враждуващи лагера.

П.П.
Искаше отговор в едно изречение.

Както обикновено отговорът ти поражда въпроси, вместо да отговаря на такива :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wolf4 » 27 Авг 2013, 15:56

drago_pavlov написа:...
Както обикновено отговорът ти поражда въпроси, вместо да отговаря на такива :mhihi:

Значи е истински отговор.
Are you M enough...?!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 27 Авг 2013, 15:59

Wolf4 написа:
Fear написа:... Страхотно.

Да. Но имаше и друг вариант. Да не отговоря.

Защо ли не съм изненадан? :D
Отговорите ти са такива, просто защото не разполагаш с достоверни отговори.

Два враждуващи лагера...
Щом са два, кои са те?
Ако не можеш да отговориш кои са и какви са, тогава откъде знаеш че са 2? Че не са 5? Или че изобщо съществуват?
Wolf4 написа:Значи е истински отговор.

Добре, че въпросът 2+2=? не е с истински отговор, че не знам иначе какво щяхме да правим! :mrgreen:

Голям купон стана, жалко че ще мога чак утре да видя какво е развитието. :)
Приятна вечер и внимавайте за летящи чинии. Не дават мигачи гадовете, а ако дават, то обикновено е с "дългите" и заслепяват! :mhihi:
Последна промяна Fear на 27 Авг 2013, 16:00, променена общо 2 пъти

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 27 Авг 2013, 16:00

Доста интересен диспут мисля ....дори не се бях сетил за такава възможност - всички възможни конспиративни теории артефакти загадки туле масони генетика аненербе папируси плочки пирамиди летящи чинии кристални и некристални черепи фосили йети чупакабра мечия човек и всичко което се сетите омешано в една велика конспиративна теория !Даже тя не е велика а гениално велика - в абсурда си.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wolf4 » 27 Авг 2013, 16:01

Fear написа:...откъде знаеш че са 2? Че не са 5? Или че изобщо съществуват?Два враждуващи лагера...
Щом са два, кои са те?

Това са повече от един въпрос, които изискват повече от един отговор.
Are you M enough...?!

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 27 Авг 2013, 18:58

Оф аре спрете с тия недомлъвки :lol:
И спрете да се нападате един друг :idea:
И колега ВОЛФ, ясно е че искаш да почакаме за някои отговори ама недей така! Питат те хората, отговори точно и ясно ( А НЕ КРАТКО :lol: ) ...
МОля и да запазите добрият тон. :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 27 Авг 2013, 19:27

Jordana написа:.... .

Едно време така са си мислели че освен в Европа, другаде няма хора, ама се оказало малко по различно :dunno: И после се разбрало че имало и динозаври....Та в доста моменти на нашата планета е имало живот, не само отпреди 200 хил години. Ама не твърдете че няма. НЕ се знае, но спрямо звездите които има, по вероятно е да има. Защо си мислите че ние сме най специалните та само тук да има живот :dunno: А това че извънземните са новата религия, няма да го коментирам. Чисто математически съществуват извънземни и това не е религия.
п.п. Не вярвам в тези глупости за извънземни на земята, поради липса на правдоподобни доказателства. Оставете тия спекулации и начини за печелене на пари и популярност в тубата и разни измислени сайтчета!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 27 Авг 2013, 19:56

Ivo_Borisov написа:
Jordana написа:.... .

Едно време така са си мислели че освен в Европа, другаде няма хора, ама се оказало малко по различно :dunno: И после се разбрало че имало и динозаври....Та в доста моменти на нашата планета е имало живот, не само отпреди 200 хил години. Ама не твърдете че няма. НЕ се знае, но спрямо звездите които има, по вероятно е да има. Защо си мислите че ние сме най специалните та само тук да има живот :dunno: А това че извънземните са новата религия, няма да го коментирам. Чисто математически съществуват извънземни и това не е религия.
п.п. Не вярвам в тези глупости за извънземни на земята, поради липса на правдоподобни доказателства. Оставете тия спекулации и начини за печелене на пари и популярност в тубата и разни измислени сайтчета!

Оффф пак ли припали. Под 10% е вероятноста да има живот някъде си из космоса /вселената официално колко е вероятноста да има разумен такъв от тия 10% незнам колко е но тезата която според мен е вярната - такава вероятност е пренебрежимо малка ....клони към 0. Написах го по напред какво и защо смятам че положението.Думите ти са поредното доказателство че няма нищо друго освен собствените ни надежди за извънземни.Предлагам темата да се поправи на "иска ли ни се да има извънземни " а не дали вярваме във извънземни !Всички вярват във извънземни ама не могат да го докажат че има извънземни !
Вярват в нещо което им се иска да вярват .Е няма проблем разбира се ама лафове от типа "има на 100%" "абсурдно е да няма " "ние нищо не знаем за космоса затова има " някак си не ми звучат като разумни доводи.Кое не е религия ? Нпиши в гугъл - UFO..109 000 000 резултата.Като мантра се повтаря едно и също .Дайте по същество - някакви изследвания нови данни или нещо което категорично променя нещата в полза на извънземен разум ?
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo_Borisov » 27 Авг 2013, 20:32

Ами по този начин, дай ти доказателства че няма като ние не сме изследвали нашите планети, в нашата система, какво остава за съседните галактики, звезди, и т.н. цялата вселена :dunno: Аз не казвам че има, но шанса е много голям.
Ти ми звучиш като тия дето са бесели учените в средновековието задето са мислели че земята се върти около слънцето, не даваш чуждо мнение да битува.
Виждал ли си бяла лястовица? Милсиш ли че има? Или понеже не си виждал, задължително няма? :dunno:

п.п. И какво е това "пак ли припали"? Като пишеш ти да не ти опонираме ли?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 27 Авг 2013, 20:46

Виждал ли си бяла лястовица? Милсиш ли че има?

А ти виждал ли си извънземен ? Мислиш ли че има ? Или виждал ли си някой който е виждал и мислиш ли че той го е виждал ?
Извънземния. :lol:
Ето ти един материал - мнение на български професор по въпроса .Надявам се да ти е интересно .Интервюто е от април 2013г и се коментират последните данни от космическия телескоп кеплер - вече е повреден и не се поддава на контрол каъм момента така че повече от него данни няма да има.
http://radiovidin.bnr.bg/Shows/Magazin/ ... jivot.aspx

Аватар
Кара: Е46 330xd
Мечтае да кара: E92 M3
Детайли за колата: Икономична

Мнение от cave troll » 27 Авг 2013, 21:02

не знам дали има или няма извънземни
но ако има и могат да доидат до земята по добре да не разбират за нашето съществуване
че ще ни се случи това което се е случило на индианците след колумб
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo_Borisov » 27 Авг 2013, 21:14

Както пишеше един колега в една тема, когато човек е безсилен и започва да обижда :mrgreen:
Не съм виждал но това значи ли че няма?
И тия неща съм ги гледал и чел и т.н. Не твърдя че има извънземни, но шанса да има е по голям от този да няма. И на това ме навежда мисълта че ОГРОМНА част от космоса ни е непозната. А щом има живот тук, значи може някъде в непознатата ни част също да има живот. Всъщност позната ни е нищожна част от него. И ако това че непознанието на нещо е познание за теб и доказателство че някъде в непознатото знаеш какво има... :mhihi: :winky:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата