Айде да ни е честит новия данък :(

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Re: Айде да ни е честит новия данък :(

Мнение от dimithur » 24 Мар 2010, 15:00

flame написа:
dimithur написа:
kokobm написа:Бум-бум, представям си ако Бойко ни сложи такса 20-30-40 лева такса НА ДЕН да минаваме през центъра какво ще стане тук?? Ама там го има. И ако беше така, тия данъци щяха да ни се видят като капка в морето..

Aз съм твърдо ЗА такава такса :yes: Ама като направят метрото навсякъде ;)

Н'дей така бе колега! :mhihi: Че то тогаа гъзетата с много к.с. под капака (купен от моргата) как ше ходят по фьешън кафетата - с метрото ли?! :lol:

С дирижабли ако щат да ходат! Тъкмо ще гледат всички от високо :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 24 Мар 2010, 15:11

Е.Димитров написа:Пич си,готин си,ама ще ти кажа "тоа па",преди 3 години ги съдих,че и със свидетел бех и всичко,че даже милиционера не се яви на едно от делата,ама няма грижи,че после и апелативен и един месец бех нелегален без книжка-заеби тая работа,а пък един го заснех с телефона как ми иска документи и за какво ми пише акт и ония нестига че ми се репчи че щел да ми счуши телефона като го записвам,ама ми тресна акт за неизправен пожартогасител,настъпване на осова линия и некакви подобни глипости,отидох в кат,подадох възражение,пуснах на един от шефовете записа в който казва че ще напише каквото му скимна и арогантното му държание-нищо-получих писмо че милиционера не си бил превишил правата и акта ми е съставен правилно=50 лева мисля беше-нещо реплика-дуплика??? :winky:

Ами не знам братче, явно привличаш неприятностите, какво да ти кажа. :)
При мен е точно обратното, изглежда е до късмет. :)

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 24 Мар 2010, 18:22

Не съм чел темата, но едно не ми я ясно "коли над 150 коня и 3000 кубика", ако карам 28ца ще се плаща ли?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 335d

Мнение от vvaskoo » 24 Мар 2010, 18:26

BMWALPINA написа:Не съм чел темата, но едно не ми я ясно "коли над 150 коня и 3000 кубика", ако карам 28ца ще се плаща ли?

И мен доста ме вълнува тоя въпрос ? За 193кс и 2800сс дали ще плащаш нещо ?
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 24 Мар 2010, 18:38

Ми по принцип в новинаа пише 150 коня И 3000 кубика. Та по принцип не трябва да се плаща уж, ама.... ебали го ше се чака пак да видим бойко гъза кви ше ги измисли :censored:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 24 Мар 2010, 18:47

Не знаем братлета.
Това което се вижда в тая тема е 13стр. излишен стрес.
Нека да видим проектозакона.
Аз нямам против над 3000cc И 150к.с. да се обект на допълнителна данъчна тежест.
И честно казано имам..., но понеже не ме засяга лично, го приемам по-спокойно.
Но съм против абсурдното данъчно третиране на автомобилите, което води до много ниска събираемост.

Обаче съм против да е 3000cc ИЛИ 150к.с., защото по този начин няма да се постигне нищо.

Ако някой е видял копие от проектозакона, нека го постне. И аз чета помиите в новинарските сайтове, но са очевидни глупости.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 24 Мар 2010, 18:50

liloff написа:Това което се вижда в тая тема е 13стр. излишен стрес.
Нека да видим проектозакона.

:yes: Един от очевидно малкото трезво мислещи :)

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 24 Мар 2010, 19:31

тцъ! не позна! както казах след като го напишат и тръгнат да го гласуват вече ще е късно! така че тия 13стр не са излишни! и не са само излишен стрес! ако не се коментира и не се спори с тия -нема хич да чуят кво мисли обществото.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 24 Мар 2010, 21:04

И мислиш, че като пишем тук и ще го видят и ще промени нещо? Що се заблуждаваш... ;)

Според мен е малко тъпо условието да е 3000сс И 150PS, щото в момента много малко коли отговарят на това условие т.е. да са 3 литра и едва 150 коня... те масово под 3 литра са над 150 коня... нищо няма да съберат така и със сигурност няма да е заместител на падналия акциз...

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 24 Мар 2010, 21:16

идеята на писането и форумите е да се обсъжда!
в нашия-20 човека,в друг-30 ,в пети -100. и така лека полека общественото мнение се оформя,може и да има протести,може и други неща да се случат и току виж...се отказали да го приемат! а като не пишем и не коментираме по-ли ше си помогнем....

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 24 Мар 2010, 21:25

Стига се хабете да подскачате по разни митинги, ще вземе да си навехнете некой крак :mhihi: Просто спираме да плащаме всичко, което можем да си спестиме докато онея нагушените не ги видя да ходят голи и боси по улиците да просят по 20 стинки. А докато ми разиграват разни паради с нагли, лапачи и пиячи ще ме фанат за дедовия да им платя каквото и да било . И тока ще спра да си плащам и ще минирам ел таблото да дойдат да го спрат :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 25 Мар 2010, 10:17

Че държавата ни е смотана, че си прибират парите от данъци е ясно, но и колегите дето не си плащате данъците не сте прави. Те 90% крадат с 10% прават нещо ама ако спреме и а плащаме и тия 10% няма да ги има и хептен джунгла ще станеме. Мойто семейство си плащаме абсолютно всички данъци, при това са доста солидни, при това ми е идвало да платя данък сметоизвозване за място което е поляна и няма кофа за боклук в радиус от 1км. Накрая като ми писна да чакам общината да ми направи улицата изсипахме няколко хиляди лични пари да и свършиме работата и тя дойде и ни написа акт.

Пък и да не плащате няма да ги оставите голи и боси, те ще дойдат с един съдя изпълнител и вас ще остават голи и боси.

Да, НЕТРЯБВА да плащаме данъци като не получаваме нищо в замяна, но не е това начина.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Мар 2010, 10:20

Код: Избери целия код
Данък л@йна. Това е последния данък, с който министър Дянков и компания ще борят кризата. За целта на всяка тоалетна чиния или външен кенеф ще се монтират специални патентовани от БАН лайномери. Тъй като се предполага че голяма част предимно по-мургавата ще се опита да заобиколи данъчното облагане екскрементирайки на нерегламентирани места, то професионално обучени хрътки лайнотърсачи ще откриват подобни замърсявания, ДНК-пробите от които, еднозначно ще определят кой задник в републиката ги е произвел...
Букитата вече пуснаха залози за най-серлив гъз като основната борба е между Сергей, Гоце и Васа Ганчева, покрай цялата дандания очаквайте по bTV България търси лайнар и Лайнопад, а по Nova - Big Aki ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 25 Мар 2010, 11:02

:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 25 Мар 2010, 13:51

Вече съм убеден, че Бойко си няма идея какво говори. Вижте статията в Капитал първо.
Много забавна е и статията в dnes.bg, дано са се объркали, но ме съмнява.

http://capital.bg/blogove/za_medii/2010 ... _gluposti/
http://www.dnes.bg/business/2010/03/25/ ... vata.88346
http://www.dnes.bg/politika/2010/03/25/ ... novo.88343

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата