Айде да ни е честит новия данък :(
Модератор: Общи модератори
Re: Айде да ни е честит новия данък :(
flame написа:dimithur написа:kokobm написа:Бум-бум, представям си ако Бойко ни сложи такса 20-30-40 лева такса НА ДЕН да минаваме през центъра какво ще стане тук?? Ама там го има. И ако беше така, тия данъци щяха да ни се видят като капка в морето..
Aз съм твърдо ЗА такава таксаАма като направят метрото навсякъде
Н'дей така бе колега!Че то тогаа гъзетата с много к.с. под капака (купен от моргата) как ше ходят по фьешън кафетата - с метрото ли?!
С дирижабли ако щат да ходат! Тъкмо ще гледат всички от високо

Е.Димитров написа:Пич си,готин си,ама ще ти кажа "тоа па",преди 3 години ги съдих,че и със свидетел бех и всичко,че даже милиционера не се яви на едно от делата,ама няма грижи,че после и апелативен и един месец бех нелегален без книжка-заеби тая работа,а пък един го заснех с телефона как ми иска документи и за какво ми пише акт и ония нестига че ми се репчи че щел да ми счуши телефона като го записвам,ама ми тресна акт за неизправен пожартогасител,настъпване на осова линия и некакви подобни глипости,отидох в кат,подадох възражение,пуснах на един от шефовете записа в който казва че ще напише каквото му скимна и арогантното му държание-нищо-получих писмо че милиционера не си бил превишил правата и акта ми е съставен правилно=50 лева мисля беше-нещо реплика-дуплика???
Ами не знам братче, явно привличаш неприятностите, какво да ти кажа.

При мен е точно обратното, изглежда е до късмет.

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Не съм чел темата, но едно не ми я ясно "коли над 150 коня и 3000 кубика", ако карам 28ца ще се плаща ли?
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
BMWALPINA написа:Не съм чел темата, но едно не ми я ясно "коли над 150 коня и 3000 кубика", ако карам 28ца ще се плаща ли?
И мен доста ме вълнува тоя въпрос ? За 193кс и 2800сс дали ще плащаш нещо ?

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Ми по принцип в новинаа пише 150 коня И 3000 кубика. Та по принцип не трябва да се плаща уж, ама.... ебали го ше се чака пак да видим бойко гъза кви ше ги измисли 

Не знаем братлета.
Това което се вижда в тая тема е 13стр. излишен стрес.
Нека да видим проектозакона.
Аз нямам против над 3000cc И 150к.с. да се обект на допълнителна данъчна тежест.
И честно казано имам..., но понеже не ме засяга лично, го приемам по-спокойно.
Но съм против абсурдното данъчно третиране на автомобилите, което води до много ниска събираемост.
Обаче съм против да е 3000cc ИЛИ 150к.с., защото по този начин няма да се постигне нищо.
Ако някой е видял копие от проектозакона, нека го постне. И аз чета помиите в новинарските сайтове, но са очевидни глупости.
Това което се вижда в тая тема е 13стр. излишен стрес.
Аз нямам против над 3000cc И 150к.с. да се обект на допълнителна данъчна тежест.
И честно казано имам..., но понеже не ме засяга лично, го приемам по-спокойно.
Но съм против абсурдното данъчно третиране на автомобилите, което води до много ниска събираемост.
Обаче съм против да е 3000cc ИЛИ 150к.с., защото по този начин няма да се постигне нищо.
Ако някой е видял копие от проектозакона, нека го постне. И аз чета помиите в новинарските сайтове, но са очевидни глупости.
liloff написа:Това което се вижда в тая тема е 13стр. излишен стрес.

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
тцъ! не позна! както казах след като го напишат и тръгнат да го гласуват вече ще е късно! така че тия 13стр не са излишни! и не са само излишен стрес! ако не се коментира и не се спори с тия -нема хич да чуят кво мисли обществото.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
И мислиш, че като пишем тук и ще го видят и ще промени нещо? Що се заблуждаваш... 
Според мен е малко тъпо условието да е 3000сс И 150PS, щото в момента много малко коли отговарят на това условие т.е. да са 3 литра и едва 150 коня... те масово под 3 литра са над 150 коня... нищо няма да съберат така и със сигурност няма да е заместител на падналия акциз...

Според мен е малко тъпо условието да е 3000сс И 150PS, щото в момента много малко коли отговарят на това условие т.е. да са 3 литра и едва 150 коня... те масово под 3 литра са над 150 коня... нищо няма да съберат така и със сигурност няма да е заместител на падналия акциз...
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
идеята на писането и форумите е да се обсъжда!
в нашия-20 човека,в друг-30 ,в пети -100. и така лека полека общественото мнение се оформя,може и да има протести,може и други неща да се случат и току виж...се отказали да го приемат! а като не пишем и не коментираме по-ли ше си помогнем....
в нашия-20 човека,в друг-30 ,в пети -100. и така лека полека общественото мнение се оформя,може и да има протести,може и други неща да се случат и току виж...се отказали да го приемат! а като не пишем и не коментираме по-ли ше си помогнем....
Стига се хабете да подскачате по разни митинги, ще вземе да си навехнете некой крак
Просто спираме да плащаме всичко, което можем да си спестиме докато онея нагушените не ги видя да ходят голи и боси по улиците да просят по 20 стинки. А докато ми разиграват разни паради с нагли, лапачи и пиячи ще ме фанат за дедовия да им платя каквото и да било . И тока ще спра да си плащам и ще минирам ел таблото да дойдат да го спрат 

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Че държавата ни е смотана, че си прибират парите от данъци е ясно, но и колегите дето не си плащате данъците не сте прави. Те 90% крадат с 10% прават нещо ама ако спреме и а плащаме и тия 10% няма да ги има и хептен джунгла ще станеме. Мойто семейство си плащаме абсолютно всички данъци, при това са доста солидни, при това ми е идвало да платя данък сметоизвозване за място което е поляна и няма кофа за боклук в радиус от 1км. Накрая като ми писна да чакам общината да ми направи улицата изсипахме няколко хиляди лични пари да и свършиме работата и тя дойде и ни написа акт.
Пък и да не плащате няма да ги оставите голи и боси, те ще дойдат с един съдя изпълнител и вас ще остават голи и боси.
Да, НЕТРЯБВА да плащаме данъци като не получаваме нищо в замяна, но не е това начина.
Пък и да не плащате няма да ги оставите голи и боси, те ще дойдат с един съдя изпълнител и вас ще остават голи и боси.
Да, НЕТРЯБВА да плащаме данъци като не получаваме нищо в замяна, но не е това начина.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Код: Избери целия код
Данък л@йна. Това е последния данък, с който министър Дянков и компания ще борят кризата. За целта на всяка тоалетна чиния или външен кенеф ще се монтират специални патентовани от БАН лайномери. Тъй като се предполага че голяма част предимно по-мургавата ще се опита да заобиколи данъчното облагане екскрементирайки на нерегламентирани места, то професионално обучени хрътки лайнотърсачи ще откриват подобни замърсявания, ДНК-пробите от които, еднозначно ще определят кой задник в републиката ги е произвел...
Букитата вече пуснаха залози за най-серлив гъз като основната борба е между Сергей, Гоце и Васа Ганчева, покрай цялата дандания очаквайте по bTV България търси лайнар и Лайнопад, а по Nova - Big Aki ;)
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Вече съм убеден, че Бойко си няма идея какво говори. Вижте статията в Капитал първо.
Много забавна е и статията в dnes.bg, дано са се объркали, но ме съмнява.
http://capital.bg/blogove/za_medii/2010 ... _gluposti/
http://www.dnes.bg/business/2010/03/25/ ... vata.88346
http://www.dnes.bg/politika/2010/03/25/ ... novo.88343
Много забавна е и статията в dnes.bg, дано са се объркали, но ме съмнява.
http://capital.bg/blogove/za_medii/2010 ... _gluposti/
http://www.dnes.bg/business/2010/03/25/ ... vata.88346
http://www.dnes.bg/politika/2010/03/25/ ... novo.88343