как се намира надежда

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: как се намира надежда

Мнение от eraziel » 17 Дек 2009, 1:24

Ма поне хубави коментари ти е оставил колегата :mhihi:
In Ban We Trust!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 17 Дек 2009, 2:51

Fenka85 написа:
SKISA написа:стиа са и вие-момчето не ме познава и не е длъжен,а и явно не е имал времето да прочете постовете напред.
в крайна сметка помогнахме ли на фенка-85С ,на ебеймвееца,на ейнджъла да дръпнат във връзките!?!? :D
а аз мойта кола я продавам ,щото почна да не ми връзва с парцаланките и са се ориентирам към друга,ма ега ми върже дома...! :mhihi:

.... 85C съм да откъде знаеш ??? ... иначе да помогнат да помогнат колко да помогнат :)

Помагат я!
Кога щяха да разберат момчетата за размера им..?!? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 17 Дек 2009, 12:08

ми да зема да кажа и твоя тогава!?!?
ма мене ме интересува ебеймвееца дали нещо захапа от темата...! ейнджъл,кристъл,85С...кучета ги яли... :mhihi:

много пъти съм се учудвал как колективният мозък на една общност може да даде доста правилна насока за действие и отговор на различни въпроси-дори и тук пир нас несвързъни с колите ни...!!

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 17 Дек 2009, 12:38

SKISA написа:много пъти съм се учудвал как колективният мозък на една общност може да даде доста правилна насока за действие и отговор на различни въпроси

За размерите става дума, нали? :mhihi:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 17 Дек 2009, 15:41

Fenka85 написа:
SKISA написа:стиа са и вие-момчето не ме познава и не е длъжен,а и явно не е имал времето да прочете постовете напред.
в крайна сметка помогнахме ли на фенка-85С ,на ебеймвееца,на ейнджъла да дръпнат във връзките!?!? :D
а аз мойта кола я продавам ,щото почна да не ми връзва с парцаланките и са се ориентирам към друга,ма ега ми върже дома...! :mhihi:

.... 85C съм да откъде знаеш ??? ... иначе да помогнат да помогнат колко да помогнат :)

а ти искаш ли помощ..

иначе :ok: SKISA :ok: си е :yes: :yes: :yes: НА МЯСТО ЧОВЕКА :bowdown:

И точно пипа в конфликтните теми и проблеми,само,че ако знае с кво сее заел...(май трябва първо да съпя на добра основа-нови приятели+компания+контакти=добър резултат)че това отшелничество до сега породи и темата ми...не,че има исключения на удачни връзки в които сам си пристъпил и успял с прелестна жена--познавам такива...лошотое,че с времето нещата вместо да са по-ясни вследствие на умения,те тъпчат на място и комай се връщат...

въпросът е крайно сериозен,но подхода трябва да е прагматичен,че чувствата цапат свещи яко и нема палене на двигателя на успеха в личия живот-това е накратко: :roll: :welcome: :idea:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 18 Дек 2009, 20:23

EBEEMVACIA написа:
Fenka85 написа:

а ти искаш ли помощ..

иначе :ok: SKISA :ok: си е :yes: :yes: :yes: НА МЯСТО ЧОВЕКА :bowdown:

И точно пипа в конфликтните теми и проблеми,само,че ако знае с кво сее заел...(май трябва първо да съпя на добра основа-нови приятели+компания+контакти=добър резултат)че това отшелничество до сега породи и темата ми...не,че има исключения на удачни връзки в които сам си пристъпил и успял с прелестна жена--познавам такива...лошотое,че с времето нещата вместо да са по-ясни вследствие на умения,те тъпчат на място и комай се връщат...

въпросът е крайно сериозен,но подхода трябва да е прагматичен,че чувствата цапат свещи яко и нема палене на двигателя на успеха в личия живот-това е накратко: :roll: :welcome: :idea:

Как така "искаш ли" ?
Нищо не си разбрал !!!
Пишеш л.с. - Каня те на купон с преспиване ..... и така ! /в този смисъл не с тези думи /
Жените обичат решетелните и мъжете коита знаят какво искат ....
Не всичко е пари и визия ...
/Тъй като имам заведение от доста години и са минали поне 150 момичета персонал та ги разбирам тези работи .../

Та ето Ви една история....

В далечните години от соца съм на стаж с една моя съученичка .
Много я искам естествено но тя ходи със съученик чийто баща работи в Кувейт /и сега и тогава е знак за мнооого долари/ Та този пич има две лади 1500S и 1600 чисто нови с найлони ....равнозначно днес на М5 и АМГ ....
Един ден с едната , един ден с другата .....

На края на деня идва да я взима .... взима я ... а аз с "украйната "/който знае знае / зяпам ...
Обаче ме забелязал един възрастен мъж - бай Вато и ме заприказва ,да е жив и здрав за което ,и ми почва една лекция дето завърши така /+18/
--"Еба§а си е еба§ и на колело "
и така ....

И кажи какво стана с мацката ,вчера ,днес ....
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от EBEEMVACIA » 20 Дек 2009, 12:32

тайна ли е разговорът ви.... със дядката :idea: :arrow:

от друго място.

Ако те плашат зависимости, значи си се обезкуражил преди дори да си опитал

:bowdown: :bowdown: :bowdown:

зависимости-аз-да се забравя тоз който съм..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 22 Дек 2009, 12:11

Неотдавна бил открит магазин, в който жените можели да си изберат и да си купят мъж. На входа висяла табела с правилата на работа на магазина със следното съдържание:
1. Вие можете да посетите този магазин САМО ВЕДНЪЖ.
2. В магазина има 6 етажа, като качеството на мъжете се повишава с увеличаването на броя на етажите.
3. Можете да си избирате мъж, от който и да е етаж и да се качвате на по-горен етаж.
4. Не се разрешава връщането на по-долен етаж.

Една жена решила да посети същият този „Магазин за мъже”, за да си намери половинка.
След като прочела на входа на първия етаж табелата: „Мъже, които имат работа” - тя веднага се качила на втория етаж. Табелата на втория етаж гласяла: „Мъже, които имат работа и обичат децата”. Жената отишла на третия. Там имало надпис: „Мъже с работа, обичащи деца и необикновено красиви”. „Божичко!” - зарадвала се жената, но все пак се качила на четвъртия етаж. Там висяла табела: „Мъже с работа, които обичат деца, ослепително красиви и помагащи вкъщи”.
- Невероятно! - възкликнала жената - Много ми е трудно да устоя!
Но, произнасяйки това, тя все пак се качила на петия етаж. Надписът там бил: „Мъже, имащи работа, обичащи децата, с ослепителна красота, помагащи вкъщи и много романтични”.
На жената много и се приискало да остане на този етаж и да си избере половинка, но все пак, се преборила с чувствата си си и се качила на последния етаж. И на този етаж прочела надпис със следното съдържание:
„Вие сте посетителка № 31 456 012, тук няма мъже, този етаж съществува само за да докаже за пореден път, че е невъзможно да се угоди на една жена. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин!

А точно срещу този магазин бил открит” Магазин за жени”. На първия етаж се предлагали жени, които обичат да правят секс. На втория – богати жени, обичащи да правят секс. А от третия до шестия етаж ДОСЕГА НИКОЙ, НИКОГА НЕ СЕ Е КАЧВАЛ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 22 Дек 2009, 12:13

Е.Димитров написа:...

Старо, но култово!
Ти пък от де я изрови тази тема?...Нещо те човърка ли..? :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 22 Дек 2009, 12:19

Не, не... "Богати, красиви жени, които обичат да правят секс" е... иначе е малко руска ролетка работата :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 22 Дек 2009, 13:07

krystal написа:

Старо, но култово!

А-аа,аз съм човека дето "човърка" :mhihi: :mhihi: :winky:

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 22 Дек 2009, 13:16

Е.Димитров написа:
krystal написа:

Старо, но култово!

Не палете темата наново Феееее :mhihi: ше отиде още 18 страници :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 22 Дек 2009, 14:09

xpl0d написа:
Е.Димитров написа:
krystal написа:

Старо, но култово!

Не палете темата наново Феееее :mhihi: ше отиде още 18 страници :mhihi:
Нека.
За мен темата е плод на човек,повярвал и взел навътре една илюзия.
Паднеж ли духом и не виждаш надежда в огледалото значи си загубен,ама след страданието винаги предстои нещо хубаво.
Още по загубен си ,ако това е породено от липсата на човек до теб или пък го споделиш напълно с нег0.
Ако си в комбинацията -ревнив+слаб характер=значи ще си винаги командван от човек с променливо поведение(особено 6 дни в месеца),което е по-добре в случая.
Много съм малък ,за да продължавам...................но всяка възраст си има хубави неща и не е полезно да се изпускат или да се позволява да те сринат(какъвто и да си),в противен случай страда и личността и човека до него.
Изображение
by ''kompleksa''

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от EBEEMVACIA » 22 Дек 2009, 15:43

ваньо- :yes: ..те ти доказателство- :ok: Мисля, че е достатъчно ясно за студентите там какъв лаф си имат: Ако някоя девственица влезе в СУ и докато завърши още е девствена, статуите отпред ще станат и ще почнат да ръкопляскат. :dummy:

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 22 Дек 2009, 15:44

EBEEMVACIA написа:ваньо- :yes: ..те ти доказателство- :ok: Мисля, че е достатъчно ясно за студентите там какъв лаф си имат: Ако някоя девственица влезе в СУ и докато завърши още е девствена, статуите отпред ще станат и ще почнат да ръкопляскат. :dummy:

Това пък какъв критерий е?
От стара мома и възрастна девственица,какво може да очакваш :?:
Секса каква обида е -едно забавление,само комплексите могат да те накарат да извличаш девиденти от това.........няма ли ценности човека-той не струва,колко и девствен/а да е.
И защо трябва да се накзва човека изживел тинейджърските си години пълноценно,бил той преспал или не ,с някои :kuku:
Изображение
by ''kompleksa''

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата