как се намира надежда
Модератор: Общи модератори
Re: как се намира надежда
Fenka85 написа:SKISA написа:стиа са и вие-момчето не ме познава и не е длъжен,а и явно не е имал времето да прочете постовете напред.
в крайна сметка помогнахме ли на фенка-85С ,на ебеймвееца,на ейнджъла да дръпнат във връзките!?!?![]()
а аз мойта кола я продавам ,щото почна да не ми връзва с парцаланките и са се ориентирам към друга,ма ега ми върже дома...!
.... 85C съм да откъде знаеш ??? ... иначе да помогнат да помогнат колко да помогнат![]()
Помагат я!
Кога щяха да разберат момчетата за размера им..?!?

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ми да зема да кажа и твоя тогава!?!?
ма мене ме интересува ебеймвееца дали нещо захапа от темата...! ейнджъл,кристъл,85С...кучета ги яли...
много пъти съм се учудвал как колективният мозък на една общност може да даде доста правилна насока за действие и отговор на различни въпроси-дори и тук пир нас несвързъни с колите ни...!!
ма мене ме интересува ебеймвееца дали нещо захапа от темата...! ейнджъл,кристъл,85С...кучета ги яли...

много пъти съм се учудвал как колективният мозък на една общност може да даде доста правилна насока за действие и отговор на различни въпроси-дори и тук пир нас несвързъни с колите ни...!!
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
SKISA написа:много пъти съм се учудвал как колективният мозък на една общност може да даде доста правилна насока за действие и отговор на различни въпроси
За размерите става дума, нали?

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Fenka85 написа:SKISA написа:стиа са и вие-момчето не ме познава и не е длъжен,а и явно не е имал времето да прочете постовете напред.
в крайна сметка помогнахме ли на фенка-85С ,на ебеймвееца,на ейнджъла да дръпнат във връзките!?!?![]()
а аз мойта кола я продавам ,щото почна да не ми връзва с парцаланките и са се ориентирам към друга,ма ега ми върже дома...!
.... 85C съм да откъде знаеш ??? ... иначе да помогнат да помогнат колко да помогнат![]()
а ти искаш ли помощ..
иначе

И точно пипа в конфликтните теми и проблеми,само,че ако знае с кво сее заел...(май трябва първо да съпя на добра основа-нови приятели+компания+контакти=добър резултат)че това отшелничество до сега породи и темата ми...не,че има исключения на удачни връзки в които сам си пристъпил и успял с прелестна жена--познавам такива...лошотое,че с времето нещата вместо да са по-ясни вследствие на умения,те тъпчат на място и комай се връщат...
въпросът е крайно сериозен,но подхода трябва да е прагматичен,че чувствата цапат свещи яко и нема палене на двигателя на успеха в личия живот-това е накратко:

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
EBEEMVACIA написа:Fenka85 написа:SKISA написа:стиа са и вие-момчето не ме познава и не е длъжен,а и явно не е имал времето да прочете постовете напред.
а ти искаш ли помощ..
иначеSKISA
си е
![]()
![]()
НА МЯСТО ЧОВЕКА
![]()
И точно пипа в конфликтните теми и проблеми,само,че ако знае с кво сее заел...(май трябва първо да съпя на добра основа-нови приятели+компания+контакти=добър резултат)че това отшелничество до сега породи и темата ми...не,че има исключения на удачни връзки в които сам си пристъпил и успял с прелестна жена--познавам такива...лошотое,че с времето нещата вместо да са по-ясни вследствие на умения,те тъпчат на място и комай се връщат...
въпросът е крайно сериозен,но подхода трябва да е прагматичен,че чувствата цапат свещи яко и нема палене на двигателя на успеха в личия живот-това е накратко:![]()
![]()
Как така "искаш ли" ?
Нищо не си разбрал !!!
Пишеш л.с. - Каня те на купон с преспиване ..... и така ! /в този смисъл не с тези думи /
Жените обичат решетелните и мъжете коита знаят какво искат ....
Не всичко е пари и визия ...
/Тъй като имам заведение от доста години и са минали поне 150 момичета персонал та ги разбирам тези работи .../
Та ето Ви една история....
В далечните години от соца съм на стаж с една моя съученичка .
Много я искам естествено но тя ходи със съученик чийто баща работи в Кувейт /и сега и тогава е знак за мнооого долари/ Та този пич има две лади 1500S и 1600 чисто нови с найлони ....равнозначно днес на М5 и АМГ ....
Един ден с едната , един ден с другата .....
На края на деня идва да я взима .... взима я ... а аз с "украйната "/който знае знае / зяпам ...
Обаче ме забелязал един възрастен мъж - бай Вато и ме заприказва ,да е жив и здрав за което ,и ми почва една лекция дето завърши така /+18/
--"Еба§а си е еба§ и на колело "
и така ....
И кажи какво стана с мацката ,вчера ,днес ....
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
тайна ли е разговорът ви.... със дядката
от друго място.
Ако те плашат зависимости, значи си се обезкуражил преди дори да си опитал
зависимости-аз-да се забравя тоз който съм..

от друго място.
Ако те плашат зависимости, значи си се обезкуражил преди дори да си опитал

зависимости-аз-да се забравя тоз който съм..
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Неотдавна бил открит магазин, в който жените можели да си изберат и да си купят мъж. На входа висяла табела с правилата на работа на магазина със следното съдържание:
1. Вие можете да посетите този магазин САМО ВЕДНЪЖ.
2. В магазина има 6 етажа, като качеството на мъжете се повишава с увеличаването на броя на етажите.
3. Можете да си избирате мъж, от който и да е етаж и да се качвате на по-горен етаж.
4. Не се разрешава връщането на по-долен етаж.
Една жена решила да посети същият този „Магазин за мъже”, за да си намери половинка.
След като прочела на входа на първия етаж табелата: „Мъже, които имат работа” - тя веднага се качила на втория етаж. Табелата на втория етаж гласяла: „Мъже, които имат работа и обичат децата”. Жената отишла на третия. Там имало надпис: „Мъже с работа, обичащи деца и необикновено красиви”. „Божичко!” - зарадвала се жената, но все пак се качила на четвъртия етаж. Там висяла табела: „Мъже с работа, които обичат деца, ослепително красиви и помагащи вкъщи”.
- Невероятно! - възкликнала жената - Много ми е трудно да устоя!
Но, произнасяйки това, тя все пак се качила на петия етаж. Надписът там бил: „Мъже, имащи работа, обичащи децата, с ослепителна красота, помагащи вкъщи и много романтични”.
На жената много и се приискало да остане на този етаж и да си избере половинка, но все пак, се преборила с чувствата си си и се качила на последния етаж. И на този етаж прочела надпис със следното съдържание:
„Вие сте посетителка № 31 456 012, тук няма мъже, този етаж съществува само за да докаже за пореден път, че е невъзможно да се угоди на една жена. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин!
А точно срещу този магазин бил открит” Магазин за жени”. На първия етаж се предлагали жени, които обичат да правят секс. На втория – богати жени, обичащи да правят секс. А от третия до шестия етаж ДОСЕГА НИКОЙ, НИКОГА НЕ СЕ Е КАЧВАЛ...
1. Вие можете да посетите този магазин САМО ВЕДНЪЖ.
2. В магазина има 6 етажа, като качеството на мъжете се повишава с увеличаването на броя на етажите.
3. Можете да си избирате мъж, от който и да е етаж и да се качвате на по-горен етаж.
4. Не се разрешава връщането на по-долен етаж.
Една жена решила да посети същият този „Магазин за мъже”, за да си намери половинка.
След като прочела на входа на първия етаж табелата: „Мъже, които имат работа” - тя веднага се качила на втория етаж. Табелата на втория етаж гласяла: „Мъже, които имат работа и обичат децата”. Жената отишла на третия. Там имало надпис: „Мъже с работа, обичащи деца и необикновено красиви”. „Божичко!” - зарадвала се жената, но все пак се качила на четвъртия етаж. Там висяла табела: „Мъже с работа, които обичат деца, ослепително красиви и помагащи вкъщи”.
- Невероятно! - възкликнала жената - Много ми е трудно да устоя!
Но, произнасяйки това, тя все пак се качила на петия етаж. Надписът там бил: „Мъже, имащи работа, обичащи децата, с ослепителна красота, помагащи вкъщи и много романтични”.
На жената много и се приискало да остане на този етаж и да си избере половинка, но все пак, се преборила с чувствата си си и се качила на последния етаж. И на този етаж прочела надпис със следното съдържание:
„Вие сте посетителка № 31 456 012, тук няма мъже, този етаж съществува само за да докаже за пореден път, че е невъзможно да се угоди на една жена. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин!
А точно срещу този магазин бил открит” Магазин за жени”. На първия етаж се предлагали жени, които обичат да правят секс. На втория – богати жени, обичащи да правят секс. А от третия до шестия етаж ДОСЕГА НИКОЙ, НИКОГА НЕ СЕ Е КАЧВАЛ...
Е.Димитров написа:...
Старо, но култово!
Ти пък от де я изрови тази тема?...Нещо те човърка ли..?

Не, не... "Богати, красиви жени, които обичат да правят секс" е... иначе е малко руска ролетка работата 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
krystal написа:Е.Димитров написа:...
Старо, но култово!
А-аа,аз съм човека дето "човърка"

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Е.Димитров написа:krystal написа:Е.Димитров написа:...
Старо, но култово!
А-аа,аз съм човека дето "човърка"![]()
![]()
Не палете темата наново Феееее

Нека.xpl0d написа:Е.Димитров написа:krystal написа:Е.Димитров написа:...
Старо, но култово!
А-аа,аз съм човека дето "човърка"![]()
![]()
Не палете темата наново Феееееше отиде още 18 страници
За мен темата е плод на човек,повярвал и взел навътре една илюзия.
Паднеж ли духом и не виждаш надежда в огледалото значи си загубен,ама след страданието винаги предстои нещо хубаво.
Още по загубен си ,ако това е породено от липсата на човек до теб или пък го споделиш напълно с нег0.
Ако си в комбинацията -ревнив+слаб характер=значи ще си винаги командван от човек с променливо поведение(особено 6 дни в месеца),което е по-добре в случая.
Много съм малък ,за да продължавам...................но всяка възраст си има хубави неща и не е полезно да се изпускат или да се позволява да те сринат(какъвто и да си),в противен случай страда и личността и човека до него.

by ''kompleksa''
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
ваньо-
..те ти доказателство-
Мисля, че е достатъчно ясно за студентите там какъв лаф си имат: Ако някоя девственица влезе в СУ и докато завърши още е девствена, статуите отпред ще станат и ще почнат да ръкопляскат. 

EBEEMVACIA написа:ваньо-..те ти доказателство-
Мисля, че е достатъчно ясно за студентите там какъв лаф си имат: Ако някоя девственица влезе в СУ и докато завърши още е девствена, статуите отпред ще станат и ще почнат да ръкопляскат.
Това пък какъв критерий е?
От стара мома и възрастна девственица,какво може да очакваш

Секса каква обида е -едно забавление,само комплексите могат да те накарат да извличаш девиденти от това.........няма ли ценности човека-той не струва,колко и девствен/а да е.
И защо трябва да се накзва човека изживел тинейджърските си години пълноценно,бил той преспал или не ,с някои

by ''kompleksa''