Live For Speed
Модератор: Общи модератори
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
///Ivan написа:M3 E92 написа:Hamachi server: bmwpower-bg2.net с парола bmw
LFS X >>>> S2 MODE <<<< IP: 5.74.38.33
Сега няма сървър.
Сървърът е пуснат в момента

- IvanIlkovMinev
-
-
е да ама за тая цел тряа да много РАЗБИРАНКИ ... тряа да си го праил и преди .... абе...ужас си е ...малък ужасM3 E92 написа:Overburner - NX написа:Tweak-a не може мулти.Ако искаш да направим и на S1 сървър?
Що да не може с tweak-а мулти? Ние го играехме S2 с tweakПросто всички нагласят опциите на tweak-а за еднакви и пецате

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
M3 E92 написа:Overburner - NX написа:Tweak-a не може мулти.Ако искаш да направим и на S1 сървър?
Що да не може с tweak-а мулти? Ние го играехме S2 с tweakПросто всички нагласят опциите на tweak-а за еднакви и пецате
Точно.Не е яко така.
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
- IvanIlkovMinev
-
-
м то го имаше и преведено на български маи..ама само надписите....(НЕ СУБТИТРИ НЕ СЪМ ТОЛКО МАЛУМЕН)

- IvanIlkovMinev
-
-
струва си струва си...намери някои да го има и само го пробваи на СИМУЛАТОР и .. ша си промениш мнение на бържеtwinshark написа:
Ей тва е играч.. направо ме ентусиазира!
Тоя волан G25 наистина е страшен, обаче според мен не си струва да дадеш 400-500 лв. за такова нещо..

twinshark написа:
Тоя волан G25 наистина е страшен, обаче според мен не си струва да дадеш 400-500 лв. за такова нещо..
Добави още примерно толкова и напрао взимай някое Е30 и ще си правиш нещата реално с истински адреналин и кеф, а не на игричка

П.С. Ся хитриците дан ме погнат нещо.. и аз си я цъкам игричката и то с волан, тъй като нямам кола за целта , тей че трайте ся

- IvanIlkovMinev
-
-
а на тая е30-ка ... нишо не и плащаш...то сичко без пари..бензин,гуми,застраховки,пък ако я чукнеш некаде или ти я окрадът или открадът...нищо не му плащашuCnaHeTcA написа:twinshark написа:
Добави още примерно толкова и напрао взимай някое Е30 и ще си правиш нещата реално с истински адреналин и кеф, а не на игричка![]()
![]()
П.С. Ся хитриците дан ме погнат нещо.. и аз си я цъкам игричката и то с волан, тъй като нямам кола за целта , тей че трайте ся

IvanIlkovMinev написа:а на тая е30-ка ... нишо не и плащаш...то сичко без пари..бензин,гуми,застраховки,пък ако я чукнеш некаде или ти я окрадът или открадът...нищо не му плащашuCnaHeTcA написа:twinshark написа:
Добави още примерно толкова и напрао взимай някое Е30 и ще си правиш нещата реално с истински адреналин и кеф, а не на игричка![]()
![]()
И... ?

- h4ckED
- ентусиаст
-
- h4ckED
- ентусиаст
-
izwinqwam se za latinicata. FlexType-a se e bygnal...
Nqkoi moje li da mi nameri zvuk za XRT na versiq Z na koito se chuva hubavo turboto kak "csSSss-ka"
Na versiq X imam takuv ama na Z nemoga da namerq 

Nqkoi moje li da mi nameri zvuk za XRT na versiq Z na koito se chuva hubavo turboto kak "csSSss-ka"

M - The most powerful letter in the world