Новите ГТП стикери

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: G30 530i
Мечтае да кара: E31 850 CSi

Re: Новите ГТП стикери

Мнение от hotblooded » 13 Окт 2024, 10:57

DigitalExile написа:Въобще не трябва да бъдат регистрирани след като не се предлагат за европейският пазар. Да си ги карат в кореа.

По тая логика, и американските коли трябва да не се регистрират. А за тези с десен волан - да не говорим.

///Мтусиаст
Аватар
Кара: ///М3 и още нещо

Мнение от rve » 14 Окт 2024, 16:48

vicho написа:вчера жената минава технически преглед , че сменихме е46чката с е-шаасе и като си смениш номерата и ти отпада ГТП-то (умно) :clap: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

лепнаха й от старите стикери

дали й е позволено да влиза в центъра :mhihi: :lalala: :ok: :driving: :dunno:

п.с. което пък ме подсеща , че и на г20-ската съм със стар стикер... да са ева :oops: :D

Днес минах с Х-са (N55) и като се качвам в колата да си ходя се подразних, че чичката лепнал новия стикер супер кривонделски долу до гражданската. Чак като се прибрах вкъщи забелязах, че не са махнали стария горе до огледалото. Жената мина миналата седмица (на друго място дето уж мега педантите) с нейното Хюндайче и гледам и на нея не са й махнали стария, а са сложили от новия долу вляво (много по-естетически издържано от при мен :dummy: ).

Да няма някаква измишльотина да трябва са стоят и двата? Което не би ме учудило щом е да да му върви схемата на оня тарикат печатаря.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 14 Окт 2024, 17:02

rve написа:Да няма някаква измишльотина да трябва са стоят и двата? Което не би ме учудило щом е да да му върви схемата на оня тарикат печатаря.

едва ли, то май има трети модел вече... а пък и прегледът е доста по-скъп :clap:

на г20-ската ми е от първите понеже нали там в кат, гаранции, първа регистрация, тоо-оня :lol: не ми е ясно и на мен баш какво се случва, ама пък и камерите също не им е ясно, та май всичко е наред :ok:

положението е "синджира си иде --> козътъ я нема"
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 14 Окт 2024, 17:04

Печатарчето...Не съм го клел скоро като дърта циганка, но на мен ми го махнаха стария стикер. Според мен няма никакви грижи да го махнеш.
Наскоро си купих ножче за махане на стикери - горещо препоръчвам! :bchug:
https://praktiker.bg/bg/Drugi-avto-prinadlezhnosti/STARGALKA-ZA-VINETKI-CARE/p/469058

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 14 Окт 2024, 17:26

мойте си ги лепя горе на мястото на "старите" долу е чисто, даже ГО е в жабката.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 14 Окт 2024, 18:25

Мястото не е ли определно по някакъв 'законов' ред? Има ли реална възможност за импровизации?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 14 Окт 2024, 18:27

Определено е, но всеки сам си преценя.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

///Мтусиаст
Аватар

Мнение от rve » 14 Окт 2024, 20:54

През април минавах преглед с М3-ката и сложиха познатия от последните години стикер, но от около обичайното (вече) място до централното огледало, новия го сложиха долу вляво около гражданската. Тогава се зачудих, но не питах що така, защото даже по-добре стоеше. Стикерът ми е баш пред очите, на фона на предния капак лепнат хоризонтално. Днес казаха, че изискването е да се лепи в тази част на стъклото, само дето го изпльокаха полувертикално от страната на А-колонката, та една година ще ми боде очите :ranting:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от abracadabra » 17 Окт 2024, 13:25

-Как мислите ако с парцал и пръчка позабърша ауспуха малко, дали няма да е по-добре за прегледа? :shock:

П.П.
Викам си: -те това не съм виждал да го прави никой.....
Злото е безсилно, когато Доброто е Безстрашно!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Новите ГТП стикери

Мнение от steeN » 17 Окт 2024, 14:33

Надявам се това не е сериозен въпрос :)

Ако искаш да "избършеш" нещо и да има ефект някакъв е да махнеш нагара от горивната камера, челото на буталото и клапаните. Няма да стане с парцал.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Потребител
Аватар

Мнение от St.Trinity » 17 Окт 2024, 21:08

rve написа:През април минавах преглед с М3-ката и сложиха познатия от последните години стикер, но от около обичайното (вече) място до централното огледало, новия го сложиха долу вляво около гражданската. Тогава се зачудих, но не питах що така, защото даже по-добре стоеше. Стикерът ми е баш пред очите, на фона на предния капак лепнат хоризонтално. Днес казаха, че изискването е да се лепи в тази част на стъклото, само дето го изпльокаха полувертикално от страната на А-колонката, та една година ще ми боде очите :ranting:

Не ти ли е минавало през ума да си го отлепиш и залепиш наново сам така че да те удовлетворява, например хоризонтално над печата или встрани от него? И на мен ми го залепиха накриво, и това беше първото което направих след прегледа (не пред тях есетествено). Тези стикери са измислени да са трайни (в случай че спукаш стъкло и ти се наложи да го смениш), да можеш да го пренесеш на новото. :idea:

///Мтусиаст
Аватар

Мнение от rve » 18 Окт 2024, 12:14

Помислих си го, особено след като стария го махнах с ножче без никакви повреди, но пък този на Хюндайчето на жената падна на части. Не ми се проверява дали ще е в сила закона на Мърфи.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 18 Окт 2024, 13:50

И аз мисля, че не са много трайни! Поне тези за ГО-то са гадни... За да ги свалят стикерите, когато ще ги местят, май ги нагряват първо... Трябва да отпаднат - няма какво да се лъжем, но едва ли ще стане - няма какво да се заблуждаваме!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 18 Окт 2024, 14:12

аз стикер за ГО не съм лепил от 2017-8-ста на нито една от трите ми постоянни коли (всички годни за движение по улиците)

и никога не съм имал проблем дори при проверка :dunno:

п.с. то мен ме спират и веднъж на високосна, де... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 18 Окт 2024, 14:38

vicho написа:аз стикер за ГО не съм лепил от 2017-8-ста на нито една от трите ми постоянни коли (всички годни за движение по улиците)

и никога не съм имал проблем дори при проверка :dunno:

п.с. то мен ме спират и веднъж на високосна, де... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Фолио ли имаш :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата