Формула 1 - обща тема
Модератор: Общи модератори
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Re: Формула 1 - обща тема
Ако Макларън се стегнат откъм стратегия, май няма кой да ги бутне, само Максчо може ако не спре да реве всеки път като е бавен. Пиастри обаче е по-добрия пилот като,че ли в напрегнатите ситуации, Ландо почти винаги прави грешки особено, като влезе в битка с Макс.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Оскар и без стратегия ще ги пляска Ландо и Макс
Много ме кефи какво перде е и колко добре кара под напрежение

Много ме кефи какво перде е и колко добре кара под напрежение

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Don_Diego написа:Оскар и без стратегия ще ги пляска Ландо и Макс![]()
Много ме кефи какво перде е и колко добре кара под напрежение![]()
Така е 100% , обаче ако на Макс му тръгне колата

- Don_Diego
- ентусиаст
-
Епичен уикенд
Ферари - EPIC FAIL
Юки - епична катастрофа
и как си излезе все едно нищо не е станало
Пиастри Vs. Макс - епична битка. И двамата карат много, Макс надскача техниката и успява да е конкурентен
Ландо тотално издиша вече
Ферари - EPIC FAIL
Юки - епична катастрофа

Пиастри Vs. Макс - епична битка. И двамата карат много, Макс надскача техниката и успява да е конкурентен

Ландо тотално издиша вече

- Don_Diego
- ентусиаст
-
Ъпдейтите на Ред Бул явно сработиха и колата им работи в доста по-широк прозорец. Макс може да настъпва както си иска и това се видя в състезанието.
Извънземно изпреварване и голямо браво на Оскар, че успя да удържи колата да не се ударят. Ландо със сигурност щеше да направи катастрофа и да реве колко неспортменски е карал Макс
Като цяло пак имаха 2 коли срещу 1 и пак се оакаха. Стратезите им хич ги няма
Ферари се реабилитираха: силна стратегия и отлично темпо и на двете коли. Малшанс за Шарл с колата за сигурност, но той е свикнал вече
. Правилно решение на края да пуснат Албон пред тях иначе щяха да го накажат (много спорна ситуация, но предвид колко са непоследователни много вероятно да имаше наказание).
Ферари имат силна кола, с добро състезателно темпо и добра работа с гумите...но само когато е в правилния работен прозорец. Проблем им е да го намерят, че явно е ултра малък
. Очакват се големи ъпдейти по колата за Каталуния...да видим какво ще стане 
Извънземно изпреварване и голямо браво на Оскар, че успя да удържи колата да не се ударят. Ландо със сигурност щеше да направи катастрофа и да реве колко неспортменски е карал Макс

Като цяло пак имаха 2 коли срещу 1 и пак се оакаха. Стратезите им хич ги няма

Ферари се реабилитираха: силна стратегия и отлично темпо и на двете коли. Малшанс за Шарл с колата за сигурност, но той е свикнал вече

Ферари имат силна кола, с добро състезателно темпо и добра работа с гумите...но само когато е в правилния работен прозорец. Проблем им е да го намерят, че явно е ултра малък

- BorislavB
- ентусиаст
-
Лош късмет за Пиастри, че нямаше нови гуми за рестарта след колата за сигурност и пак успя да се качи на подиума. Максчо много ми харесва как като е 1ви не реве по радиото,че гумите не ставали, спирачките не ставали, колата не завивала и тн. как пък не пуснаха някой друг от водещите пилоти да реве така по радиото, освен и Хамилтън ама там май повечето е превземки. Имаха темпо Макларъните Ландо държеше Макс на 9-10 секунди преди да почнат VSC/ SC . Пак кофти стратегия на Макларън не знам как не си взимат поука...
п.с. И да, не го харесвам Максчо много лошо държание има, като не е 1ви
п.с. И да, не го харесвам Максчо много лошо държание има, като не е 1ви

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
Намесата на ФИА/Пирели/Либърти до голяма степен определи динамиката в това състезание. Както винаги, всяко едно решение има неочаквани последици, особено във Ф1.
Да видим дали ще запазят този подход за избора на гуми и за надпреварите след Канада. Очаквах и в Испания да минат поне една стъпка надолу, но уви. Ако не го направят перманентно, ще получим още един крайно нагласен шампионат в който изборът на типове смеси за уикенда ще наклонява везните в една или друга посока.
Да видим дали ще запазят този подход за избора на гуми и за надпреварите след Канада. Очаквах и в Испания да минат поне една стъпка надолу, но уви. Ако не го направят перманентно, ще получим още един крайно нагласен шампионат в който изборът на типове смеси за уикенда ще наклонява везните в една или друга посока.
Понеделник преди състезанието има слухове за нови технически директиви и пояснения. Дали са повлияли в Имола ще се види може би в Испания, но там става и промяната с флекси крилата.
- BorislavB
- ентусиаст
-
Скучно състезание като цяло ама то като няма изпреварвания нормално. Максчо пак реве по радиото, което пак е нормално като не е на първа позиция. 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
Болеше да се гледа това състезание
Рейсинг Булс и Уилямс направиха дабъл пенетрейшън, последвано от букаке на спорта и феновете
Отвратителни отборни стратегии
Ферари бяха изненадващо конкуретни с Шарл, там може и от злоба да идваше темпото де. Изцеди каквото можеше от колата, но малко не му стигна. Една грешка от страна на Норис му трябваше и щеше да го бие.
Люис с отлична стратегия прескочи две коли и после се вози до финала. Изкуствено се раздува драмата между него и Рикардо Адами според мен, търси се сензация. Но няма да се изненадам ако скоро все пак има движение и Боно се появи в Маранело.
С нетърпение чакам следващия старт където се предвиждат доста подобрения по болида, дано заработят спрямо очакванията, че ако стане като миналата година… срам и резил.
Макларън изненадващо не бях фрапиращо бързи, ще видим новите правила за крилата дали ще им се отразят

Рейсинг Булс и Уилямс направиха дабъл пенетрейшън, последвано от букаке на спорта и феновете

Отвратителни отборни стратегии

Ферари бяха изненадващо конкуретни с Шарл, там може и от злоба да идваше темпото де. Изцеди каквото можеше от колата, но малко не му стигна. Една грешка от страна на Норис му трябваше и щеше да го бие.
Люис с отлична стратегия прескочи две коли и после се вози до финала. Изкуствено се раздува драмата между него и Рикардо Адами според мен, търси се сензация. Но няма да се изненадам ако скоро все пак има движение и Боно се появи в Маранело.
С нетърпение чакам следващия старт където се предвиждат доста подобрения по болида, дано заработят спрямо очакванията, че ако стане като миналата година… срам и резил.
Макларън изненадващо не бях фрапиращо бързи, ще видим новите правила за крилата дали ще им се отразят
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Пъпката съвсем полудя, мисли се за Шумахер, който правеше всякакви номера, ама го порязаха лошо този път с 10те секунди и отиде 10-ти.
Обаче на всичкото отгоре не спира да квичи по радиото, все другите са криви, той прав.
Обаче на всичкото отгоре не спира да квичи по радиото, все другите са криви, той прав.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
Това с Ръсел наистина беше излишно и напълно необяснимо за мен…и позицията му даде и наказание получи
Шарл оправда жертвата вчера в квалификацията и макар с малко късмет се добра до подиума. Не разбрах само какво стана с ъпдейтите и защо само предно и задно крило бяха обновени

Шарл оправда жертвата вчера в квалификацията и макар с малко късмет се добра до подиума. Не разбрах само какво стана с ъпдейтите и защо само предно и задно крило бяха обновени

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
3 наказателни точки са му взели на дрисъка, остава му една точка и автоматично ще пропусне състезание.
Вижда се колко е крехък, когато не е 1.
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Много аванта му даваха на Макс предните години, и сега продължава с този тип каране, надявам се да го подхванат най-накрая....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Don_Diego
- ентусиаст
-
alekangg написа:3 наказателни точки са му взели на дрисъка, остава му една точка и автоматично ще пропусне състезание.
На 30.06 му се анулират 2 от точките, след това през октомври и ноември още 3….не мисля, че ще се стигне до пропускане на състезание