Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Като карате бързо на магистралата колко на далеч гледате?
Днес едно бмв се беше джаснало в мантинелата и беше останало в лява лента с муцуна срещу движението - патрулка на буркан (новите патрулки с лед лампите отгоре и от съюза на слепите ще ги видят, че светят), пътната помощ също мига, полицай с жилетка ръкомаха да се отиде в дясна лента. Аз виждам какво се случва и се прибирам вдясно, изключвам темпомата и започвам да намалям с включени аварийни, един малоумник май с някакво ауди беше без малко щеше да събере всичките коли, полицая прескочи мантинелата за да не го отнесат
. Та тоя ниско прелитащ малоумник хубаво е решил да кара бързо (аз също не карах бавно когато видях ситуацията) ама мама му стара гледай напред какво се случва
. Почти съм сигурен, че си е зяпал телефона и е писал на някоя мърла колко хубави бибитки му е правила снощи 
Днес едно бмв се беше джаснало в мантинелата и беше останало в лява лента с муцуна срещу движението - патрулка на буркан (новите патрулки с лед лампите отгоре и от съюза на слепите ще ги видят, че светят), пътната помощ също мига, полицай с жилетка ръкомаха да се отиде в дясна лента. Аз виждам какво се случва и се прибирам вдясно, изключвам темпомата и започвам да намалям с включени аварийни, един малоумник май с някакво ауди беше без малко щеше да събере всичките коли, полицая прескочи мантинелата за да не го отнесат

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Ти мани, че имаше 100 локви които да те затрият с изненадващ аквапланинг днес по магистралата
А и на скоростния път имаше мнооооого големи езера.... 

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
Don_Diego написа:Като карате бързо на магистралата колко на далеч гледате?
Днес едно бмв се беше джаснало в мантинелата и беше останало в лява лента с муцуна срещу движението - патрулка на буркан (новите патрулки с лед лампите отгоре и от съюза на слепите ще ги видят, че светят), пътната помощ също мига, полицай с жилетка ръкомаха да се отиде в дясна лента. Аз виждам какво се случва и се прибирам вдясно, изключвам темпомата и започвам да намалям с включени аварийни, един малоумник май с някакво ауди беше без малко щеше да събере всичките коли, полицая прескочи мантинелата за да не го отнесат. Та тоя ниско прелитащ малоумник хубаво е решил да кара бързо (аз също не карах бавно когато видях ситуацията) ама мама му стара гледай напред какво се случва
. Почти съм сигурен, че си е зяпал телефона и е писал на някоя мърла колко хубави бибитки му е правила снощи
Или си е цъкал на телефона или е зяпал навигацията и се е чудил що новата на Джена не тръгва. Не знам защо ама си представям черно а6 ц6 тройка дизел. В тия коли друго не се слуша.
Sent from my Lenovo A2020a40 using Tapatalk
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Тия ситуации са много опасни... след една такава се научих да спазвам дистанция.
Карах близо зад някакъв, който се мъкнеше в лявата лента (50 мили при ограничение 65), той мина в дясно и аз точно натиснах да ускорявам и виждам количка за пазаруване в лявата лента. Добре, че имаше аварийна от ляво
И жълтите ЕБЦ се изплатиха дори 
Карах близо зад някакъв, който се мъкнеше в лявата лента (50 мили при ограничение 65), той мина в дясно и аз точно натиснах да ускорявам и виждам количка за пазаруване в лявата лента. Добре, че имаше аварийна от ляво

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Аха, и това оправдава всичко, включително и гсм-а в ръка. И да, не ми отговаряйfancooler написа:В случая този не е прав, ама я се замисли в това време ако ти беше на неговото място щеше ли да те пусне някой?... И да, не ми отговаряй

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Ето заради това за съжаление повечето хора карат броня в броня
- Don_Diego
- ентусиаст
-
Тая част от булеварда е отвратителна - виждал съм коли от крайна дясна да отиват в крайна лява (май са 6 или повече лентите
), също и всякакви други умствени пръдни на шофьорите минаващи от там. Реално погледнато пътя си е разграфен перфектно, дори светофарите са добре регулирани и ако караш по правилата и знаеш къде точно искаш да отидеш можеш и със затворени очи да минеш, но....почти никога не се случва 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
Днес пак видях да се консумира алкохол докато се шофира
Човекоподобно същество бореше жегата със сайдерче. Хвала, че беше подготвен с отварачка

Човекоподобно същество бореше жегата със сайдерче. Хвала, че беше подготвен с отварачка

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
"Нова разпоредба на МВР ще увеличи правомощията на пътните полицаи, давайки им възможността да правят гинекологични прегледи на пътничките в колите, които биват спирани за проверка.
„Ако мъж и жена пътуват заедно към Бургас и мъжът превиши скоростта на магистралата, докато единият полицай му пише акт, жената ще може да се възползва да й бъде взета цитонамазка от другия.“. Това каза Х.Й. от асоциацията „Жени на депутати срещу насилието по пътищата“, която се бори едновременно за равноправие на жените, демографски бум и толерантност по време на шофиране.
Патрулките ще бъдат снабдени с подвижен гинекологичен стол, спекулуми с различни размери и кутии с гумени ръкавици. Всеки служител на КАТ, който заподозре, че пътничката в колата притежава забранени вещества, неплатени фишове или неизлекувани миоми, ще може да се намеси.
„Полицаите протестират, защото заплащането им е недостойно, а униформите им са стари и грозни. Те обаче така и така си взимат подкупи, а и министерството няма достатъчно пари да увеличи заплатите им. Няма как да инвестираме в това служителите на „Пътна полиция“ да не изглеждат като пасивно-агресивни барбарони, облечени в чували за боклук. Затова решихме да потушим протестите като увеличим правомощията им с нещо приятно, леко и забавно като гинекологичния преглед.“ Така коментира един от шефовете на КАТ.
От здравното министерство потвърдиха, че проектозаконът е много идеен и че страничният му ефект ще намали източването на НЗОК през клиничните пътеки за акушерство и гинекология.
На въпроси на граждани дали новата мярка ще спомогне за намаляване броя на пътно-транспортните произшествия в страната, от МВР обясниха, че „всяко нещо с времето си“.

„Ако мъж и жена пътуват заедно към Бургас и мъжът превиши скоростта на магистралата, докато единият полицай му пише акт, жената ще може да се възползва да й бъде взета цитонамазка от другия.“. Това каза Х.Й. от асоциацията „Жени на депутати срещу насилието по пътищата“, която се бори едновременно за равноправие на жените, демографски бум и толерантност по време на шофиране.
Патрулките ще бъдат снабдени с подвижен гинекологичен стол, спекулуми с различни размери и кутии с гумени ръкавици. Всеки служител на КАТ, който заподозре, че пътничката в колата притежава забранени вещества, неплатени фишове или неизлекувани миоми, ще може да се намеси.
„Полицаите протестират, защото заплащането им е недостойно, а униформите им са стари и грозни. Те обаче така и така си взимат подкупи, а и министерството няма достатъчно пари да увеличи заплатите им. Няма как да инвестираме в това служителите на „Пътна полиция“ да не изглеждат като пасивно-агресивни барбарони, облечени в чували за боклук. Затова решихме да потушим протестите като увеличим правомощията им с нещо приятно, леко и забавно като гинекологичния преглед.“ Така коментира един от шефовете на КАТ.
От здравното министерство потвърдиха, че проектозаконът е много идеен и че страничният му ефект ще намали източването на НЗОК през клиничните пътеки за акушерство и гинекология.
На въпроси на граждани дали новата мярка ще спомогне за намаляване броя на пътно-транспортните произшествия в страната, от МВР обясниха, че „всяко нещо с времето си“.

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Don_Diego написа:Днес пак видях да се консумира алкохол докато се шофира![]()
Супер много чички пият ракийки на обяд и после се качват и заминават с колата. Гледам ги нон стоп по заведенията, особено като се излезе извън София...

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Аз се фрапирах миналото лято, следкато се бяхме събрали с приятлеи без коли да пием по 1-2-3 бири и една приятелка си набиваше сайдери. Ще се разотиваме вече и тръгва към колата. Питам, я кво става нали сайдери нещо това, онова и тя. Е то сайдера не е ли безалкохолен???
Само да отбележа, че тая седмица съм си с метрото и ми е много добре. Спокойно ми е няма трафик, няма някой кретен да ме удари, засече и тн., няма борба за паркиране при офиса и след това пред блока
Жалко, че няма как винаги. 

Само да отбележа, че тая седмица съм си с метрото и ми е много добре. Спокойно ми е няма трафик, няма някой кретен да ме удари, засече и тн., няма борба за паркиране при офиса и след това пред блока

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
"Кифла" с мерцедес - сутринта 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
k.milanov написа: Жалко, че няма как винаги.
Що па да няма как. Продаваш колата или я оставяш само за извън града.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Вчера си тръгвам след работа, тъкмо влизам в колата и гледам един с golf3 как прави някакви маневри на паркинга. Удари две коли, докато маневрираше, сгъна бронята на едната, май даже не разбра какво направи, излезе от паркинга и замина сякаш нищо не е станало. Веднага помислих на кого да се обадя, как тъй се измъква тоя след това, което направи, видях му номера, колата. Викам да звънна на 112, не е такъв случая. Не знам телефон на местната полиция също. Най-интересното, моите спътници в колата като че ли не обърнаха много внимание освен обичайното възмущение, нали не е ударена нашата кола, другите кучетата ги яли. Бях готов да свидетелствам пред някой "орган" за случката, обаче ни орган, ни нищо. Почувствах се толкова безсилен да направя нещо, че ми стана много гадно. Удрят ти колата, виновния си тръгва, сякаш нищо не е станало и всички са доволни. Пък безразличието към чуждото нещастие, е най-гадното в цялата работа. Уж големи, зрели хора, пък никакво съчувствие, ударена някаква кола, голяма работа.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
Естествено, че е за 112 случаят. Каквото и нередно да се случи се звъни на 112, колко са адекватни там е друг въпрос, но това е телефонът, друг няма...