Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
Не го бях мерил ама сега като поставяш въпроса го замерих набързо- 39
Преди някой да е попитал за врат казвам и тва- 43 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ето, виждаш ли? Ти си "силач" (което не значи, че нямаш издръжливост), но не си меродавен за "средностатистически билдер"... да не говорим, че от човек до човек има 101 разлики, та затва на много чиляци в залата съм им обяснявал що не трябва да взимат някой за пример и да му гонят постиженията... а трябва собствените си възможности да се опитваш да надминеш...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
И аз тва викам ама 90% от хората тренират по на "Рони програмата" и ядат "на Джей яденето" и се чудят що нищо не става 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
bum_bum написа:И аз тва викам ама 90% от хората тренират по на "Рони програмата" и ядат "на Джей яденето" и се чудят що нищо не става
По-скоро 90% от хората слушат някоя "батка", дет е изпила менделеевата таблица, нищо не се получава и накрая и те почват за зобат

- mejdupraznika
- Потребител
-
- Кара: 4
bum_bum написа:Аз нещата със силата при бицепсово сгъване ги виждам така- към 38-40см ръка- 65-70кг, 48-50 ръка- 100-120кг при някаква средна височина на човека, да кажем 175-180см. Поне такива килограми съм виждал от хората, които смятам за силни.
Немога да си представя някой да сгъне 110-120 кг за бицепс, с прав лост. Нищо лично просто ако го видя някъде ще ме изпълни много.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Да имаш 50 ръка не е естествено поне според мен и всички такива, които съм виждал са били назобени. Само с двама такива съм тренирал някога и единият беше с голям тумбак-типичен лифтър. Другият беше със структура на културист ама вдигаше не по-малко. Само на лег му отстъпваше.
Няма да забравя едно момче така якичко както си кляка със 120 и оня му вика- може ли да ползвам щангата, докато почиваш. И тоя пича се кефи, че прави с колкото тия яките и вика-да. И тоя я хвана и почна трицепс
Няма да забравя едно момче така якичко както си кляка със 120 и оня му вика- може ли да ползвам щангата, докато почиваш. И тоя пича се кефи, че прави с колкото тия яките и вика-да. И тоя я хвана и почна трицепс

bum_bum написа:И тоя я хвана и почна трицепс

- mejdupraznika
- Потребител
-
- Кара: 4
Да, има и такива изроди , какво се учудвам.
http://www.youtube.com/watch?v=DchUE6Wy67s
И едни крака , доста хора ги пренебрегват, но ето едно клипче.
http://www.youtube.com/watch?v=1_QV-L_jZDI Най-добрите крака за сега за мен. 1 м обиколка

...
http://www.youtube.com/watch?v=3UI8ihvy ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=DchUE6Wy67s
И едни крака , доста хора ги пренебрегват, но ето едно клипче.
http://www.youtube.com/watch?v=1_QV-L_jZDI Най-добрите крака за сега за мен. 1 м обиколка

...
http://www.youtube.com/watch?v=3UI8ihvy ... re=related

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Е ти сега Том Платц пусна, той между другото има една снимка егаси и задното бедро, като въжета и днес няма кой да го стигне!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Nukem написа: днес няма кой да го стигне!
тук вече темата много се измести и не става въпрос за фитнес, а за издръжливост на черен дроб, бъбреци и сърце

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Отчасти си прав, но май става повече въпрос за генетика и много яки тренировки, защото той още си е жив и здрав, и то доста по-жизнен и добре изглеждащ от Арнолд например! Просто тогава са тренирали зверски, наскоро имаше една статия в която един журналист/от тези който отразяват бодибуилдинга в Щатите/ беше писал с голямо учудване за един топ професионалист, който даже не обичал да тренира, ходел колкото да отбие номера, смятаи за какво става въпрос!
За такива крака говорим, имаше и една по-хубава снимка, я имам в едно старо списание, в нета я няма!

Иначе Том Плац и Лее Приест на 22г!

За такива крака говорим, имаше и една по-хубава снимка, я имам в едно старо списание, в нета я няма!

Иначе Том Плац и Лее Приест на 22г!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
На тоя кфо му има на ръката .. нещо не е как требва 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Nukem написа:Отчасти си прав, но май става повече въпрос за генетика и много яки тренировки, защото той още си е жив и здрав, и то доста по-жизнен и добре изглеждащ от Арнолд например! Просто тогава са тренирали зверски, наскоро имаше една статия в която един журналист/от тези който отразяват бодибуилдинга в Щатите/ беше писал с голямо учудване за един топ професионалист, който даже не обичал да тренира, ходел колкото да отбие номера, смятаи за какво става въпрос!
Иначе Том Плац и Лее Приест на 22г!![]()
Мен лично далеч повече ме кефят тия от ерата преди Арнолд. Истински атлетизъм горе-долу в рамките на човешките възможности. Тия напоследък се превръщат в баси мутантите.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
след принудителна пълна "отпуска" от 1 месец- първа тренировка- трагикомедия -30-35 процента от последната 

Последна промяна Bogat-Beden на 26 Юни 2011, 15:28, променена общо 2 пъти
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"