Бисери от форума

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Re: Бисери от форума

Мнение от drago_pavlov » 03 Апр 2014, 7:33

От време навреме си отварям раздел Е36 да почета и да се посмея малко :mhihi:

numarkDM1050 написа:В понеделник сутринтта не можах да запаля и се наложи да паля на летище и докато шофирах към работа ми се стори че кончетата на колата са се събудили от зимен сън. Казах си "явно съм сънен и така ми се струва." Вечертта след работа също не можах да запаля и се наложи пак да я паля на скорост и пак ми направи впечатление че колата се стряска по-вече оскорява без да се замисля. Цяла седмица дебна пред работа и пред вкъщи за да спра по нанадолнище за да мога да запаля. Днес си заредих акомулатора и отново кончетата на колата отидоха на паша, а не под капака.

А темата е тази:
Загоба на мощност от акомулатор?
viewtopic.php?f=8&t=365143
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от xterminator » 21 Апр 2014, 21:12

Този бисер, който ше ви споделя не е от форума на бмв, а е от форума на fakti.bg/avto. Аз лично доста му се посмях, ама какво да се прави - там е пълно с хейтъри на бмв. Много я мразят тая марка там, не знам защо. А ето и бисера:
Имах Ц класа, сега имам мареа и голф, но се надявам скоро пак да се кача на Мерцедес. Да оставим грозния дизайн на БМВ 9 настрана, но бмв-то ще излезне след 2 години примерно.... а Мерцедеса се продава от 2013та. Иначе за Мареата какво да кажа 2001ва година кола я взех за 1700 лева вътре климатроник ,ел прозорци, ел огледала, автоматични фарове, автоматична чистачка и още един купи електроника. Нека не говорим лошо за фиатчето защото и поведението му добро и е подобно на Е46 само дето оня кашон струва няколко пъти повече.

За мен е голям шок да прочета, че управлението на Е46 е като на фиат мареа, тъй като доста коли съм покарал, (включително и фиат-и) а повече от 2 години и Е46 :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 24 Апр 2014, 11:22

:mrgreen:
aiosaios написа:...Отделил съм между 25 и 30 хиляди лева, с които искам да си закупя кола и се спрях на Бмв Зет 4 купе....
На 21 години съм и това ще ми бъде първа кола , затова искам да уточня , че преди всичко търся красив и модерен автомобил...

bum_bum написа:Баси, на 21 години като си отделил вече 30к за кола, изчакай още една-две и отдели 60-70 направо за някаква нова м-ка :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E46 328ci

Мнение от rottenwilde » 25 Апр 2014, 8:32

xterminator написа:Този бисер, който ше ви споделя не е от форума на бмв, а е от форума на fakti.bg/avto. Аз лично доста му се посмях, ама какво да се прави - там е пълно с хейтъри на бмв. Много я мразят тая марка там, не знам защо. А ето и бисера:
Имах Ц класа, сега имам мареа и голф, но се надявам скоро пак да се кача на Мерцедес. Да оставим грозния дизайн на БМВ 9 настрана, но бмв-то ще излезне след 2 години примерно.... а Мерцедеса се продава от 2013та. Иначе за Мареата какво да кажа 2001ва година кола я взех за 1700 лева вътре климатроник ,ел прозорци, ел огледала, автоматични фарове, автоматична чистачка и още един купи електроника. Нека не говорим лошо за фиатчето защото и поведението му добро и е подобно на Е46 само дето оня кашон струва няколко пъти повече.

За мен е голям шок да прочета, че управлението на Е46 е като на фиат мареа, тъй като доста коли съм покарал, (включително и фиат-и) а повече от 2 години и Е46 :mhihi:

Всякви болни хора има ... имал съм мареа 2000-ната год, беше направо слънце, влизала е само веднъж в сервиза и повече не излезна. Всъшност излезна де - отиде на скрап. Тва са колите на изненадите и джакпота да удариш, пак няма да ти стигнат парите да я стегнеш да върви. А беше доста запазена :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Мнение от Pisobella » 28 Апр 2014, 9:40

bum_bum написа:Често срещан синдром на първото БМВ. Струва ти се, че много върви. Бързо минава като те изплющи някой Голф ;)
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Мнение от emiliqn.gqurov » 28 Апр 2014, 22:56

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 5&start=15 :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Цялата тема е .... уникална :mhihi: :mhihi:

особенно това :

Vra4anin написа:
ineedmoney написа:Е такава тема вече не очквах хахахахах. Да не говорим че и резултатите са изненада. Тука за 1 ден се разбиха няколко мита с 3 теми. От сърдити-фитнес маниаци-нинджи-еб@чи се оказа че половината форум са срамежливи-ч@киджии-шумахер-wannabe-та :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Пропусна да споменеш и няколкото инвалида без ръце, които все пак някак успяват да четат и пишат във форумът :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Din » 09 Май 2014, 11:56

Runnaway написа:
Колеги, ще помоля под всяко мнение да пускате по някое предложение/препоръка/забележка, за да може да създадем малко градивна критика и да извадим малко свежи идеи..

rosen.kolarov написа:
тази година сме платили .. освен това .. балет...

bum_bum написа:
Ето моето предложение- следващата година платете повечко за балет, че с тия сланини и целулити по балета е все едно да се изтъпаня на конкурс с изгнила кола. :mhihi:
:mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 10 Май 2014, 22:45

Хаос ме накара да се смея на монитора доста :mhihi:

Хаос написа:и докато сме на темата идеалната жена, на събора имаше едно наистина красиво момиче, с фотоапарат в ръка, от клуба нещо беше
въпросът ми е

с каква бленда снимаш, моме? : )
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бензинояд

Мнение от sapio » 13 Май 2014, 16:39

Emooo написа:
g.petrow написа:Здравейте, колеги! Преквалифицирах се от e60 на f10 и дойде време да пусна първата си тема в този подраздел. Забелязвам, че в България HUD не "чете" знаците за ограничения, а предния уикенд в Гърция всички знаци се четяха и се появяваха на HUD - за скоростни ограничения, забранено изпреварване, позволено изпреварване и т.н. Някой знае ли каква може да е причината? :dunno:

Може да е feature защото и шофьорите в България не четат знаците за ограничение. :mhihi:

:lol: :yes: :bowdown:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 16 Май 2014, 13:05

butaloto. написа:Направо сте ми смешни с вашите коментари.. по тях само мога да съдя, че сте виждали Жигули само на снимка. Има огромен потенциал в руската техника, за който явно не сте си направили труда да се докоснете. За справка само ще спомена, че карам Лада 1500 която е способна да разкъса над 80% от вашите форумни Е30...36-ци. На спирачен път, драг, маневреност.. всичко що е немско разкъсвам много грозно! В лада форума мога лесно да бъда намерен.. приемам предизвикателства всякакви, ако има смелчаци да се пуснат с барана рускиня 1980-та година производство :mhihi:

От темата за една легенда на 44
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 16 Май 2014, 16:58

Мен ми е смешно как го е написал и за кво го е написал, ама ти фърли едно око на темата за 44 години легенда, да му видиш ладичката изстребител и разни други забавни работи.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 16 Май 2014, 18:15

KPETEH написа:Мен ми е смешно как го е написал и за кво го е написал, ама ти фърли едно око на темата за 44 години легенда, да му видиш ладичката изстребител и разни други забавни работи.

Видях и темата и се смях доста, просто се сетих за оня изрод. :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 25 Май 2014, 16:09

body написа:Покарахме си вчера Тракия с черно М3 Е46 Купе CA8551 мисля беше.Резултат: на равно М3 ускорява малко по добре от Е46 330d na 220коня и 470 нютона.След като застигнегм колона от коли които изпреварват и намалим се усеща,че леко ме дърпа при ускорението.На баирите преди Тунелите обаче,нещата се промениха обаче в полза на 330дизела.На равно,предполага ще ме бие с малко аз правя 240.Така и не успяхме да тестваме,тъй като на 220 го изпреварвах всеки път.Аз съм 265/18-ски.Незнам той с какви гуми е бил.В града със сигурност ще ме скъса с доста.С тези гуми съ тествал с 330i и ме взема с една идея.Но той с гуми 225/45/17.

от viewtopic.php?f=2&t=195074&start=645#p3916304 нататък :mhihi:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 27 Май 2014, 11:15

За Бойко:
streetz написа:Тоя ако пак се върне на власт съм се заклел, че ще го изчистя от лицето на земята.

:mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 27 Май 2014, 15:52

Другия път наказания!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата