Емиграция. Англия или немскоговоряща държава?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Re: Емиграция. Англия или немскоговоряща държава?

Мнение от Top Gun Maverick » 21 Дек 2024, 23:07

alx написа:
Top Gun Maverick написа:Грам не си поплюват тези, даже на 16 да е

що- на 16 като е куршумите дето може потенциално да ги изстреля летят по-бавно и са по-малко опасни ли?

Не бе, аз им се радвам даже и съм много изненадан как масово ченгетата са някакви хладнокръвни, интелигентни и реагират бързо, без да цепят басма на никой. При все, че както го виждаш да се обяснява и им вади патлака, наистина са супер подготвени. Предполагам това е и заради средата де. Нашите няма как да са такива, понеже стрелба срещу редови полицай сигурно е толкова често явление, колкото е и слънчевото затъмнение.
https://youtu.be/_GR7UiLw9Ww?si=63dUPpQWuWDMmKWt
Тука гледайте след 7-ма минута, някак допуснаха грешка тоя да вземе патлака на ченгето ли, негов ли извади, не успях да разбера ясно.

А това идиот да заседне в комина бягайки от куките не мислех, че е възможно да му дойде на акъла: :mhihi:
https://youtu.be/1boJP76ufn8?si=kY3IdA7_ZsNpIIM5
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 22 Дек 2024, 22:46

https://youtu.be/EQivN03nIro?si=Xe-Sa4UpclRwgyyM
Все си мисля, че става трудно за тези изпълнители в САЩ, ама знам ли.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 22 Дек 2024, 22:56

Top Gun Maverick написа:https://youtu.be/EQivN03nIro?si=Xe-Sa4UpclRwgyyM
Все си мисля, че става трудно за тези изпълнители в САЩ, ама знам ли.

Отнемане на ситизеншипа и депортация в Бангладеш ще оправят нещата :mhihi:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 31 Дек 2024, 7:46

Румънците ще ходят в САЩ без визи след март 2025. И това не е ще или може би, а на 100%, има го на десетки места в нета обявено.

Уж мангали това онова, без борд, ама ето какво става.
А бай Ганьо велики ще е единствения с виза от Европа май..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 31 Дек 2024, 8:48

Ще ходят без визи, защото са си го "изработили".
Сега е и наш ред:
https://www.vizaacademy.com
Трябва да намалим отказите за виза наполовина. От 6% на под 3% и ще станат нещата.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 31 Дек 2024, 11:20

Едно време процентите бяха други мисля и тези ги вдигнаха защото много ни искат. Практически 3%-та е невъзможно при нормални обстоятелства, затова в Румъния стартираха кампания изкуствено да ги свалят. Ама иди обясни сега на някой нашенец в парламента, че искаме да свалим визите така. Че не може ей така да си ходиш за виза когато си сам бастун, без жена и дете тука и на тях да не им светне, че си потенциален имигрант. Тема ей такива идиоти на 100 човека и изгарят мераците за падане на визи.
Нашите дупедавци трябваше да поставят това условие когато се съгласяваха с някои военни ползи за САЩ. Сега не стартират ли кампания подобна на румънската, визите все така ще си падат, както го слушам от 20 години, че аха да паднат и йок.

А иначе това за румънците не ме учудва, че е официално, още преди няколко месеца казаха, че визите им падат, просто трябваше да стане официално.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 02 Яну 2025, 8:36

Top Gun Maverick написа:Сега не стартират ли кампания подобна на румънската, визите все така ще си падат, както го слушам от 20 години, че аха да паднат и йок..

Е отвори сайта, който съм дал де. :winky:
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 02 Яну 2025, 8:47

Аз съм дал моя принос за намаляване на процента откази :mhihi:
Имам втора 10-годишна B1/B2 виза, ама на интервютата какви лица съм виждал да чакат :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Не знам, не знам. Тука има, тука нема е работата и скоро май няма да ни пуснат...
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 02 Яну 2025, 8:56

Ах, видях го клипа. :mhihi:
За нещастие много повече ги интересува документално с кой си свързан тук и там, тоест каква е причината ти да се върнеш, защото за да идеш всеки има някаква и да речем може да говори убедително, но...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 02 Яну 2025, 9:39

3%-те процента не са най-важното, да не говорим, че само те знаят колко % откази има, а какво се обявява в друга работа.

Хърватска им махнаха визите по времето на Ковид, тогава всички бяха с 0% откази..
По тази логика можеха да ги махнат и на Румъния и на нас, ама не стана.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 02 Яну 2025, 10:02

Така, точно затова преди направиха това увеличаване на изискванията за още по-ниски проценти, понеже отиваше да ги изпълняваме.
Като вземат още някакви неща, а ние евентуално вземем да изглеждаме на държава с малко по-действаща съдебна система, ще паднат. Няма къде да идат както и с Шенген. Не забравяйте, че за там бяхме изпълнили изискванията много време да влезем.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 02 Яну 2025, 22:22

Нема им стъпим на тия нещастници у посолството! Ако ми е толко зор фащам самальота за Канада и оттам пеша за 20 минути съм у щатско. Ма за кво ми е?
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 03 Яну 2025, 6:25

Да не ни да пускат от Канада по специални режими или имаш предвид, че ще стигнеш до границата да ги нервираш?

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 03 Яну 2025, 22:03

Територията е един огромен кенеф...

Още в първия ден от новата година се оказало, че за да преминат границата с Румъния, шофьорите трябвало първо да получат номер от частен паркинг и то при условие, че опашка на "Дунав мост" няма.

На запис от разговор, проведен на първи януари между шофьор на тир, който пътува от Русе към Румъния, със служител на един от частните паркинги на път за "Дунав мост", се чува, как водачът е заплашван с полиция, ако не си вземе номерче. Случаят не е изолиран. В тази ситуация попаднали и други превозвачи в първите три дни на новата година.

"Защо е необходимо? Нали от първи януари вече е Шенгенска зона и превозното средство преминава свободно? Има заповед на кмета - всички превозни средства трябва да се регистрират във виртуалната опашка. При условие, че в момента няма трафик", заяви Иво Йорданов, представител на фирма-превозвач.

В годините преди влизането ни в Шенген номерата за виртуалната опашка създаваха ред за преминаване през границата на шофьорите на тировете, които чакаха на километрични опашки.
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 04 Яну 2025, 7:32

И като не си вземе номерче и звънне в полицията какво ще се случи? :mhihi: А като минат всички вкупом вече и никой не мине през умрелия им частен паркинг ще ти блокират пътя ли? Ама в качеството си на полицай ли ще ме спира този или като собственик на пътя?
Хранилката им умира с Шенген, това е ясно. Още малко време ще има да точат пари от някои хора и могат да слагат големи надписи с молби някой да спре на паркинга срещу 5 евро съвсем доброволно. :mhihi:

Може пък да измислят виртуален Дунав мост 3, който те праща към Дунав мост по който реално ще преминеш. :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата