Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от Сондьора » 05 Апр 2020, 10:59

Иначе всичко е спряло :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 05 Апр 2020, 11:00

Какви паникьори ви гонят бе? Вие сами сте се ограничили...
Почти всичко е отворено и хората са супер културни, самоорганизирали са се да пускат по 1 човек в офисите и т.н.
По радиото в колата чух реклама на автобус от София до Пловдив с намаление :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 05 Апр 2020, 11:04

sub_eleven написа:
drago_pavlov написа:Ти мен за сертификат не ме мисли. Ходя си на работа без прекъсване и няма ден да не съм излизал досега. Вчера си направихме даже едно мини походче в гората.
Може и да съм го изкарал вече на крак :mhihi:
-1 за лабораторията ти :mhihi:

Значи само се правиш на паникьор, а щъкаш повече и от Е34 :D

Ще те видим теб дето си мислиш, че си го изкарал на крак, ще ти трябва документ, пак при мен ще дойдеш.

Аз не се правя на паникьор. Още първите ми мнения в темата са, че не ме плаши тоя вирус.
Плаши ме това всички пенсионери и хора с хронични заболявания да не се тръшнат болни.
https://www.nsi.bg/Census/ZdrSst2001.htm
50% от населението са с хронични заболявания
30% са затлъстели
40% са без физическа активност
Данните са от 2001-ва, но едва ли сега е по-различно...

Тия всичките като се тръшнат болни и трябва да ходя на село да садя домати, че тогава наистина нищо няма да остане по магазините. Просто няма да има кой да работи там...
За болниците да не говорим...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 05 Апр 2020, 11:20

Доцент Мангъров много добре обясни за тези които имат уши да го чуят какво трябва да се случи ,какво ще се случи и защо ще се случи. За останалите овчи глави си има съответните овчари бацю и компания :mhihi: Я само да питам топ вирусолозите тука гледам че ги има доста да ми посочат една пандемия отминала за 1-2-3 месеца или вие мислите да си стоите дом до живот :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 335i n55
Мечтае да кара: Това, което кара;)
Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j

Мнение от choio » 05 Апр 2020, 11:24

A забелязвате ли, че никой не отрича това дето казва Мангъров,а го хранат за това, че го поднясал кофти на хората и видиш ли ги опсихарявал ...начи истината си боли. И 100 % ще има втора вълна тва да не е кранче да го спреш...един да има болен и всичко пак ще тръгне,може и да не е сега а догодина,като сезонния грип,ама пак ще дойде...и като дойде,пак ли карантина. Ваксина за грип ,нема,правят предположение кой щам ще дойде инправят нещо ама като не оцелат и пак доста хора боледуват,и с това ще е така,а и да оцелат пак боледуваш уж по леко ама не баш....
Оп некой ме изпревари...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drevnia » 05 Апр 2020, 11:25

само страховата невроза от платените медии ги спират все още да си самоотменат извънредното положение.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 05 Апр 2020, 11:28

Докато броя на умиращите не спре да нараства, нищо няма да се отменя. Аз мисля, че това е очевидно.
Още 6-8 седмици според мен ще е необходимо с тези темпове. И чакам с нетърпение да ви чета коментарите,
когато нас ни падат ограниченията, а такива като Швейцария и Швеция дето ги давате за пример колко са велики с никакви мерки ще
са в тотална паника и се чудят какво да правят.
Последна промяна steeN на 05 Апр 2020, 11:29, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 05 Апр 2020, 11:29

seimo написа:Доцент Мангъров много добре обясни за тези които имат уши да го чуят какво трябва да се случи ,какво ще се случи и защо ще се случи. За останалите овчи глави си има съответните овчари бацю и компания :mhihi: Я само да питам топ вирусолозите тука гледам че ги има доста да ми посочат една пандемия отминала за 1-2-3 месеца или вие мислите да си стоите дом до живот :mhihi:

Аре стига с тоя Мангъров, какъв е, за какво носи отговорност, той ли ще лекува хилядите заразени на куп и хилядите мангали, които нямат осигуровки ......
И кучетата разбраха за кво иде реч. Цял свят ли е по-прост от тоя Мангъров.
Аре, че дразните, Вие имента по форумите си криете, тръгнахте акъл да ръсите.
Аааааа, повечето ревящи май са от ония дето се радваха, че са цакали системата с минимални осигуровки, е системата сега ще им го върне.
Поинтересувайте се какво се случва в момента по болниците, след това го умножете по 10 000.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 05 Апр 2020, 11:31

Не съм се интересувал за тестване, но кой беше тестът за антитела, този бързия ли? Мисля да ида да си пробвам късмета преди да е станала истерията и опашките, с малко късмет да съм го изкарал. Ако някой е правил и знае къде и колко струва? Шегата настрана, но краят на карантината ще дойде при това условие - да ги имаш въпросните антитела.

https://www.nytimes.com/2020/04/04/worl ... odies.html
Пак слагам линка за Италия.

Steen, броят се само новозаразените по отношение на мерките.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 335i n55
Мечтае да кара: Това, което кара;)
Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j

Мнение от choio » 05 Апр 2020, 11:38

Lenco написа:
seimo написа:Доцент Мангъров много добре обясни за тези които имат уши да го чуят какво трябва да се случи ,какво ще се случи и защо ще се случи. За останалите овчи глави си има съответните овчари бацю и компания :mhihi: Я само да питам топ вирусолозите тука гледам че ги има доста да ми посочат една пандемия отминала за 1-2-3 месеца или вие мислите да си стоите дом до живот :mhihi:

Аре стига с тоя Мангъров, какъв е, за какво носи отговорност, той ли ще лекува хилядите заразени на куп и хилядите мангали, които нямат осигуровки ......
И кучетата разбраха за кво иде реч. Цял свят ли е по-прост от тоя Мангъров.
Аре, че дразните, Вие имента по форумите си криете, тръгнахте акъл да ръсите.
Аааааа, повечето ревящи май са от ония дето се радваха, че са цакали системата с минимални осигуровки, е системата сега ще им го върне.
Поинтересувайте се какво се случва в момента по болниците, след това го умножете по 10 000.

Принципно той ги лекува тея неща,що се отнася до деца...просто човека казва истината според него...мерките в момента за да не се преебе здравната ни система не да не минем по каналния рвд на вируса,аз това не разбрах как всички не го схванаха. Това е целта на карантината всочко да е поетапно и до неква степен контеолирано...другото мисля че ще стане факт.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 05 Апр 2020, 11:39

По повод Мангъров - той е единственият човек, който говори едно и също, без никаква промяна от началото на всичко... Мутафчийски първо беше обикновен грип, после нечувана стихия. Бойко първо в никакъв случай нямаше да взима заем, на другия ден 10млрд. Оня Ананиев, единия ден с маски, другия без..... Това може малко да ви говори нещо

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 05 Апр 2020, 11:43

Няма да отменят карантината докато гладът не изкара хората по улиците . Ако я отменят сега ще оберат маса помия от тия дето вече са психясали след 2 месеца клизма на мозъка всеки ден . Сега това е следващия ход , да мине великден да се убие малко страхът , да докарат огина от божи гроб и ще почнат едни тиради и литургии как с оня горе ше победим заразата . Само гледайте какъв молебен за дъжд ше е покрай празника на козунака и боядисаното яйце . Обаче има един момент че огина мое да не слезе тая година , както вече се е случвало . :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 05 Апр 2020, 11:45

Jordana написа:....

Кво предлагаш?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 05 Апр 2020, 11:49

Джорданката пак с исторически грешни предвиждания :mhihi: Надявам се че троли, щото това просто не се трае да грешиш 100% през 100% от времето.

sub_eleven написа:https://www.nytimes.com/2020/04/04/world/europe/italy-coronavirus-antibodies.html
Пак слагам линка за Италия.

Steen, броят се само новозаразените по отношение на мерките.

Е нали двете неща са свързани. Заразените както ги броим са предимно такива с тежки симптоми и умрелите ще са някаква пропорция от тях...
Стига с тая Италия, там изтърваха нещата и затова се стига до такива отчаяни мерки. Ние тука се борим да не ставаме като Италия, това е цялата работа.
Тия ще ги има в учебниците какво не трябва да се прави в такава криза след като премине това.

Ако става въпрос икономически, тия си бяха фалирали и преди това. Сега вече са тотално фалирали... другите, които ще го отнесат много икономически
са испанците и французите.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 05 Апр 2020, 11:59

zAcK написа:
sub_eleven написа:Икономиката ни се върти от IT услуги за запада основно.

Кое в IT секотора е спряло? :dunno: Дай пример, че не съм чул за такава компания, пък не е като да нямам контакти :dunno:

Говориш малко наизуст. Колко познати да имаш? Едва ли са целия сектор. Аз имам един, двама съученика, колега от форума също. Точно с него преди няколко седмици говорихме по телефона за коли и ми каза, че неговата фирма спира работа до второ нареждане, а са 500+ човека. :shock:
Но иначе не съм на мнение, че икономиката ни е само ай-ти сектора. Турзиъм и още бая неща, но само туризма стига да се скапят бая неща.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата