Имотният пазар
Модератор: Общи модератори
Re: Имотният пазар
Кви стълби, бе, на 70 продаваш, взимаш едноетажно с 2 спални и кухня (или гарсониера) и почваш да обикаляш по круизове с парите от продажбата. Да живееш в къща 300м2 на 70 е меко казано непрактично. Освен ако не си оставил децата да се отделят от хотел "при мама и тати"
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
При Кроки не важи тая статистика, щото като ги взима на пияно всеки ден шанса да доживее до 70 намалява силно 

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Kroki написа:И като станете на 70 ще ви питам как е по стълбите..
Ем, тъста на 80тия си рожден ден пусна Томба и тя беше в доста тегаво състояние. Хората на 70г се качват на вр.Вихрен , а ти се чудиш дали ще може да качиш 7 стъпала ...само казвам

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
На 70 има хора, които ще скрият шапката на доста хора от форума по издръжливост!
Мога да се обзаложа
Имаме един такъв у нас, да ни е жив и здрав.
На 71 е и всеки ден бачка физическа работа, щото така е свикнал, не щото му се налага
Мога да се обзаложа

Имаме един такъв у нас, да ни е жив и здрав.

На 71 е и всеки ден бачка физическа работа, щото така е свикнал, не щото му се налага

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
zAcK написа:На 70 има хора, които ще скрият шапката на доста хора от форума по издръжливост!
Мога да се обзаложа![]()
Имаме един такъв у нас, да ни е жив и здрав.![]()
Баба е над 73 и тук не знам дали някой ще я бие за Ком-Емине като време (прави го всяка година) , айде като изключим бум.
Другата баба е на 91 и си копа градината по енергично от мен

Много жилави старчета има

Даже ето цитат за нея от една малка медия

Тази година една от самоорганизираните групи по Дългата пътека е с участничка на 72 г. Тя върви по този маршрут за осми път, като вече е извървяла и други популярни трасета като Е4 (Витоша, Верила, Рила, Пирин, Славянка), Е8, Тур Странджа. Нека тази цифра не ви заблуждава, защото енергията и темпото, които струят от нея, докато ви подминава по пътеката с усмивка, са заразителни и завидни. Голяма част от пътеката извървява по памет, насочвайки останалата част от малката групичка към чешми, удобни места за почивка, заслони и любими хижи. Няма хижа, на която да не я разпознават и приемат с чест и радост.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
ivanski_2 написа:Баба е над 73 и тук не знам дали някой ще я бие за Ком-Емине като време (прави го всяка година) , айде като изключим бум.
Другата баба е на 91 и си копа градината по енергично от мен![]()
Много жилави старчета има
Даже ето цитат за нея от една малка медия![]()
Тази година една от самоорганизираните групи по Дългата пътека е с участничка на 72 г. Тя върви по този маршрут за осми път, като вече е извървяла и други популярни трасета като Е4 (Витоша, Верила, Рила, Пирин, Славянка), Е8, Тур Странджа. Нека тази цифра не ви заблуждава, защото енергията и темпото, които струят от нея, докато ви подминава по пътеката с усмивка, са заразителни и завидни. Голяма част от пътеката извървява по памет, насочвайки останалата част от малката групичка към чешми, удобни места за почивка, заслони и любими хижи. Няма хижа, на която да не я разпознават и приемат с чест и радост.

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
На Ком-Емине, едва ли ще съм конкурентоспособен. Виж ако вдигаме нещо може и да я победя бабата
Кво да кажа, да е жива и здрава още много време да го прави това. Такива хора заслужават само възхищение и повече внимание разбира се, но за съжаление не са интересни за масовия тъпанар пред ютуб, колкото някой инфлуенсър.
Човек получава това, което си направи ако на 30 започнеш да мислиш как да си направиш къща без стълби за да може да нямаш проблем на 70 да ги качваш, вероятно стълбите ще са ти последния проблем на тая възраст.
По-правилно ми се вижда да започнеш да мислиш какво да правиш за да можеш на 70 да тичаш по стълбите.

Кво да кажа, да е жива и здрава още много време да го прави това. Такива хора заслужават само възхищение и повече внимание разбира се, но за съжаление не са интересни за масовия тъпанар пред ютуб, колкото някой инфлуенсър.
Човек получава това, което си направи ако на 30 започнеш да мислиш как да си направиш къща без стълби за да може да нямаш проблем на 70 да ги качваш, вероятно стълбите ще са ти последния проблем на тая възраст.
По-правилно ми се вижда да започнеш да мислиш какво да правиш за да можеш на 70 да тичаш по стълбите.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
bum_bum написа:....

Хайде, да ви видя:
Давам контакта на ЛС. Не се продава от агенции и не е качена никъде. Давам директен телефон за контакт.
Самостоятелна къща в Божурище с РЗП 300 кв.м (2 етажа и тавански етаж), двор 200 кв.м.,цена: 300 000 евро.
Давам контакта на ЛС. Не се продава от агенции и не е качена никъде. Давам директен телефон за контакт.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Баси, явно живея в друга вселена, 300к€ за Божурище на "шано" оферта за наши хора...
Ако решат и да я "пуснат", сигурно ще иде към 350к€. Джоб пара...
За още малко "дребни" отгоре може да се пласираш за къща в Хайдълберг. Но това са ябълки и краставици все пак...
https://www.immobilienscout24.de/expose ... district#/
Ако решат и да я "пуснат", сигурно ще иде към 350к€. Джоб пара...
За още малко "дребни" отгоре може да се пласираш за къща в Хайдълберг. Но това са ябълки и краставици все пак...
https://www.immobilienscout24.de/expose ... district#/
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
BMW_POWER написа:Хайде, да ви видя:Самостоятелна къща в Божурище с РЗП 300 кв.м (2 етажа и тавански етаж), двор 200 кв.м.,цена: 300 000 евро.
Скъпо е, с таксите цената идва 586740+20129 = 606869 лв.
Груб строеж на 300 м2 - 255000 лв г/д към днешна дата (може и по евтино да е, на 850лв съм смятал квадрата), ако се постараеш ще се вместиш в 606к с нова къща до ключ, ако имаш парцел със сигурност би се вместил, ако нямаш въпроса е какво и къде ще намериш за да стигнат парите.
Тая къща в Божурище 99% ще се нуждае от ремонт, тоест сложи още поне 60 000лв за ремонти, а ако няма изолация ги сложи направо 100к лв. Изведнъж сумата за тая къща стана 707к., тотално не си струва.