Криминална тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Re: Криминална тема

Мнение от Exclusive89 » 06 Сеп 2025, 21:09

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Сеп 2025, 7:04

:mhihi: :mhihi: :ahah:

Това трябва да е увековечено в темата с картинките, особено ако излезе истина накрая.
Иначе в коментарите тука се задават много интересни въпроси от сорта къде са камерите със случката и доста други де. Хареса ми един коментар от случка нямаща пряка връзка със случая:.
Случката е стара,отпреди Ковид-а.Място :Бургас,център-Водна Палата.Надвечер ,вървя към автомобила си, на отсрещния тротоар няколко полицая си говорят.Продължавам напред и чувам "Ей и последващо изсвирване с ....уста ".Не реагирам,вече си отключвам автомобила и в този момент пред мен се изтЪпанва най-младият полицай,с ръкави навити до лактите.Без да се представи ме пита : "Аз на кой свиря ? ".На отговора ми :" Не знам,навремето на село при дядо ми ,овчарите съм чувал да свирят и викат към стадото така. Тук,обаче овце не виждам,така че ,не знам ".Направо полудя.Последва 20 минути проверка на документи , моите и на автомобила.Накрая,като видя,че няма за какво да се хване ,вместо -довиждане,лека вечер ,имаше :" И другия път внимавай (с подобаваща интонация ) " ?!?! Не вярвам към момента да са си променили манталитета .Какъв респект какви пет лв. търсят ?Имам и други случки с тях.По шестобалната система,оценката ми за тях е среден 3 на релси ( c два минуса).

Лично за мен, следният коментар най-много се приближава до истината:
ЕТО КАКВО Е СТАНАЛО С КОМИСАР КОЖУХАРОВ!
В сряда вечерта (03.09.2025 г.) комисар Кожухаров, съпругата му и техен съсед отиват на кръчма в квартала. Никакви гости или гледане на мач – просто обикновена вечер. Приключили около полунощ, което е нормално за работен ден.
Важно е да отбележим, че и Кожухаров, и съседът му вероятно са били доста почерпени.
Прибирайки се, се натъкват на група младежи в кола. Някои медии ги нарекоха "дрифтъри", но това е пълна глупост. Истинските дрифтъри не карат стари коли по тесни улички и не се качват по четирима. Просто са правили "тигели" с някаква евтина кола.
Вместо да се обадят на полицията, двамата подпийнали мъже, начело с комисаря, решават да се направят на герои. Приближават се към колата и почват да обясняват на младежите какво не трябва да правят.
Според информацията, съседът е този, който ескалира ситуацията. Вероятно е казал някоя силна обида, която е провокирала момчетата. Работя с младежи и знам, че подобна агресия не се отключва от "тигели", а от нещо много по-сериозно!
В резултат на това, младежите нанасят няколко удара и си тръгват. Не са ги пребили "на куче". Комисарят е пострадал по-сериозно, защото очевидно е надценил силите си, решавайки, че ще се справи сам с четиримата.
Дали се е легитимирал? Дори да е казал "Аз съм шефът на полицията!", кой би го взел на сериозно пиян, без униформа и лична карта, в един през нощта? Според закона, нападението е срещу обикновен гражданин, а не срещу държавен служител. Но "експертите" твърдят, че не е нужна легитимация, защото той бил "публична личност". Я стига! Шефът на СДВР също е публична личност, но да се обзаложим, че 90% от софиянци не биха го разпознали посред нощ.
След сблъсъка, Кожухаров и съседът му се прибират. От срам, комисарят не се обажда на колегите си. Стиска зъби три часа, въпреки че болката от вътрешния кръвоизлив е била ужасна и е пикал кръв. Едва в 3:40 ч., по настояване на съпругата си, викат линейка. Вероятно още е бил пиян, за да не кара колата си до Спешното. Представете си колко го е било срам, за да рискува собственото си здраве.

Което нали не оправдава биячите, но показва защо се стига дотам.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 07 Сеп 2025, 13:15

^^^ Според мен тази версия е най-вероятна.

Но ченгетата веднага я променят заради срама, честта и.т. което допълнително говори за какви подлеци са.
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 07 Сеп 2025, 13:38

По закон ченгетата са ченгета 24 часа дори да са без униформа и на служба. Друг е въпроса, че е бил почерпен и вероятно е псувал онези келеши. А тия паразити ги гледам сека вечер, нагло,гнусно,опростачено, наркоманизирано,чалгизирано поколение. Тря бъдат бити за закуска,обед и вечеря.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от STEVAL » 07 Сеп 2025, 15:58

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 07 Сеп 2025, 16:23

Ивайло Димов написа:По закон ченгетата са ченгета 24 часа дори да са без униформа и на служба. Друг е въпроса, че е бил почерпен и вероятно е псувал онези келеши. А тия паразити ги гледам сека вечер, нагло,гнусно,опростачено, наркоманизирано,чалгизирано поколение. Тря бъдат бити за закуска,обед и вечеря.

По закон ако ушанката е къркана и на служба може да се извърши граждански арест от бдителни граждани . Такъв служител е срам и позор за ушанката която носи.. Грешката на тия четиримата дрифтъри е че не са звъннали веднага на 112...щеше да бъде много добър ход в тяхна полза . :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 07 Сеп 2025, 16:32

Ако цапа и мирише и кара мама да пере, е сега ще ги изперат :ok:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Сеп 2025, 20:44

Много съмнително се държи ушев назначен към съдебните полицаи. Тъкмо журналята питат нещо пикантно, което можеше да не прозвучи добре, веднага ушев вика да стоят на два метра.
Накрая тъкмо питат пък дали де преекспонира случая, момчето вика не знам, но втория ушев беше готов да му запуши устата едва ли не и само където не изгони журналистите. И двамата ушеви са с големи наставления.
А да ви питам вас, помните ли някога обвиняем да е така разпитвам от журналисти друг път, особено при широк обществен интерес? :mhihi: Винаги запазват мълчание, винаги! Защото ако нещо решат да сменят версия, да не са казали как е било реално.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Предишна

Назад към Извън Темата