Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: iOS тема
Прилиженията едва ли са проблем. Офисните наистина са най-големи, но за сметка на това безполезни :hihi:
Игрите естествено, ако някой се увлича по тях и останалите са по 100мб и по-малко.
Аз също съм за 64-ка. На моя имам хиляди снимки, много музика във flac формат, близо 90 програми и пак е на 50гб. От тази гледна точка 128-цата е малко излишно голяма за повечето хора явно.
Игрите естествено, ако някой се увлича по тях и останалите са по 100мб и по-малко.
Аз също съм за 64-ка. На моя имам хиляди снимки, много музика във flac формат, близо 90 програми и пак е на 50гб. От тази гледна точка 128-цата е малко излишно голяма за повечето хора явно.
Колеги влезнах сега в апстора и попринцип ми се обновяват автоматично приложенията, когато се свържа към wifi, но сега ми дава Cannot connect to iTunes Store като се опитам да си ъпдейтна приложенията? Дава ми и че има някаква промяна в условията на личните данни и политиката на apple
Избирам Agree и очаквам да си ги ъпдейтне, но ми дава Cannot...
Ето и скрийншоти
edit : ай сиктир сега се зачетох във въпросните условия и съобщават, че всичко става платено вече? Аз ли се бъркам или всички приложения и те стават платени?
едит 2 : оправих го. Дадох на WIFI менюто и промених DNS адреса на 8.8.8.8 и всичко се ъпдейтна.

Ето и скрийншоти
edit : ай сиктир сега се зачетох във въпросните условия и съобщават, че всичко става платено вече? Аз ли се бъркам или всички приложения и те стават платени?
едит 2 : оправих го. Дадох на WIFI менюто и промених DNS адреса на 8.8.8.8 и всичко се ъпдейтна.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна doomy525 на 28 Окт 2015, 19:37, променена общо 1 път
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Как ще станат всички платени? Кой ще си купи Айфон тогава
Сваля си без проблем, нещо се е бъгнало при теб.

Сваля си без проблем, нещо се е бъгнало при теб.
Няма какво да се чудиш, приемаш и това е , нямаш избор. Променили са нещо по правилата и те канят да приемеш, иначе не може да теглиш нищо - нито платено нито безплатно. То и с гугъл е така - постоянно приемаш някакви техни правила 
пс превърташ ли до долу за да приемеш всичко ? И мен ме питаше скоро

пс превърташ ли до долу за да приемеш всичко ? И мен ме питаше скоро
Аз не съм давал, че отказвам напротив - приех всичко и скролнах до долу. Приех и пак не ми даваше да ъпна докато не промених DNS адреса на wifi мрежата през менюто на телефона на 8.8.8.8
Всичко е окей вече просто се изненадах

enjoy life and drink cold beer

- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
А бе вие още ли се мъчите с тея хайфони
huehuehue
Sent from my Lumia 830 using Tapatalk

Мъчим ме едниствено новия размер с който щеш не щеш трябва да свикваш. Както навсякъде - телефони с големина на таблети
мъчиме се защото за другите не знам, но аз моя 6+ го обърнах на сгъваем консуматив- петъка сгънах в предния джоб на дънките си 4тия такъв телефон. днеска изпратих една кака да ми го смени и тя ми донесе 6с+. като го гледам и тоя ще го сгъна щото ми мяза да е същия по конструкция.
иначе са хубави телефони. ама не са за джобове.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
S-ката е с по-дебел алумин.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
alx написа:иначе са хубави телефони. ама не са за джобове.
На чистия ес халумина е баси кашкавала. S не се сгъва ама за това и некои други неща е малко по-тежък. Добрата новина е, че не го бърка да го мокриш и ако се напикаш някой път няма да имаш яд, че ти е в джоба

ръб написа:А бе вие още ли се мъчите с тея хайфониhuehuehue
Марш в Китай! Тук нямаш работа.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
bum_bum написа:ръб написа:А бе вие още ли се мъчите с тея хайфониhuehuehue
Марш в Китай! Тук нямаш работа.
тва е неговия телефон според мен

http://www.bloomberg.com/news/articles/ ... ast-device
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
alx написа:мъчиме се защото за другите не знам, но аз моя 6+ го обърнах на сгъваем консуматив- петъка сгънах в предния джоб на дънките си 4тия такъв телефон. днеска изпратих една кака да ми го смени и тя ми донесе 6с+. като го гледам и тоя ще го сгъна щото ми мяза да е същия по конструкция.
Няма да се огъне ама се чудя как 6s+ го носите в джобовете, бая дълбоки трябва да са

абе на някои от Вас 6 с , забива ли му ,64гб , дали има няма 1гб инфо в него, най - дразнещо е като пусна камерата и ми изкарва предходното и зображение размазано, и трябва да шът дауна приложение камера и да я пусна наново за да ми покаже това дето искам да снимам....????
- burn0u7
- Потребител
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: E46 M3
- Детайли за колата: 316i 1.9 105bhp 2000г.
Изтървах си 5-цата и падна по гръб. Не можеше да се включи, а като го сложа на зарядното се рестартираше постоянно и не тръгваше. На следващия ден ми казаха че батерията се била разспоила и я оправиха уж, ама след това пък телефона започна сам да се рестартира когато поиска.. Процентите не се сменят докато не мине през рестарт.. показва едни проценти, слагам го на зарядно - променят се, махам го - пак се връщат.. След цяла нощ зареждане тази сутрин беше на 40%, рестартирах го и стана на 100. Обаче след цял ден човъркане и нон стоп пуснат интернет още си беше на 100%
и по едно време както пиша във фейсбук изгасна и като се опитам да го включа стига до едно положение (бял екран с черно лого на apple) и изгасва.. Някакви идеи какъв може да е проблема ? Четох в интернет, че тези "симптоми" са когато ти замине батерията.. ама при мен стана така след изтърването. Отделно ми мина през акъла пък дали е възможно като са ми споявали батерията да са я сменили с някоя фашлива.. ?
Не знам и аз вече какво да го правя.. 

The power is nothing without control!
- audi_rulzzz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525dA
- Мечтае да кара: BMW E39 M5
audi_rulzzz написа:Пичове на 6-цата започна да ми тропа дисплея в долната му част!?Мисля директно да го нося в Creative center,но ме интересува,ще го ремонтират или ще го сменят според вас
Отговора на Creative center беше,че това е козметичен дефект който гаранцията не го покрива... Писах им мейл в който им намекнах,че ако не ми подменят апарата,ще пиша до КЗП и централата на Apple