Киномания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: Киномания

Мнение от acho.rs » 29 Апр 2018, 21:17

dextuar написа:И аз го гледах днес - за пръв път да светнат лампите и никой да не стане - всички чакахме post credit scenes :D

А то имаше ли такива?

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 29 Апр 2018, 21:31

acho.rs написа:
dextuar написа:И аз го гледах днес - за пръв път да светнат лампите и никой да не стане - всички чакахме post credit scenes :D

А то имаше ли такива?
Да, баш накрая.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 29 Апр 2018, 21:34

acho.rs написа:Авенджърс - предвид колко малоумен беше предходния Авенджърс, този си е постижение. Поради безкрайните спойлери из нета, на всички ни е ясно какво се случва. За съжаление, нещата отиват на 2ра част, в която подозирам, че ще има някаква тъпотия тип- рестарт на времето и все едно нищо не се е случвало. Извън тези неща, филма е от най-добрия Марвъли досега, след Пазителите на Галактиката. Дори масовото избиване на супер-герой е балансирано и непредсказуемо. Не че има голяма логика във филма, но все пак е епично зрелище. Препоръчвам на ИМАХ защото на 4ДХдрайв, малко са се оакали със подскачанео на седалките .

Ачка, стига разпъва полето с тия постери, така или иначе името е достатъчно. :mhihi:
Иначе за тъпотията на предходния те подкрепям, те всички тия Марвели яко ги оакаха, но от трейлъра на новия ми изглеждаше, че ще са направили една идея по-добро нещо. Аз също ще го гледам, но чакам малко да отмине народа, че не ми се ходи с блъскащи се за все едно раздават безплатни пуканки хора. :mhihi:
Иначе какво значи "май нещата отиват на втора част", тя си е официално обявена кога ще излиза с почти всички актьори вътре дори:
https://www.cinefish.bg/premieres_list.php
След една годинка.
Макар да открих една неточност в този сайт, че Бързи и яростни 9 се очакваше догодина април, но още преди няколко месеца създателите да обявиха, че го отлагат с 1 година за 2020, без да упоменават причините. Но с Авенджърса мисля ще е точно, пише си, че ще е част 2 по подобие на Хари Потър и разни други поредици в които се ОЛЯХА с това 25 част и да я разделят на 2 за да оберат повечко пари.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 29 Апр 2018, 23:48

Днес и аз се наканих да гледам Такси 5-цата...еми става за гледане, но не е това което беше :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 30 Апр 2018, 12:57

С нетърпение чаках Den of Thieves, точно нещо в такъв стил ми се гледаше, но останах разочарован. Като че ли целта е била филмът да бъде съвременния "Жега", само че нещо не им се е получило, нищо общо с класиката... :dunno:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 02 Май 2018, 19:30

Еееее, гледах го Отмъстителите и при положение, че не съм фен на поредицата мога да кажа, че това е наистина серията, която ме накара да го гледам от началото до края без да мигна. На други съм заспивал в киното, признавам си. :mhihi: Влизам да гласувам в имдб-то като очаквах да има висока оценка и със сигурност най-високата от всички серии, като залагах на 8 и малко, но какво да видя - 9! :shock:
https://www.imdb.com/title/tt4154756/
Аз му давам 10 без да се замислям, просто защото се надявм да продължават така в духа на тази серия. Бяха заприличали на някаква гадна сапунена опера, която звучеше монотонно и все по-монотонно с изобилстване от дебислки хумор. Разбира се и в тая серия имаше, но далеч не бе толкова много от гадния. Спайдърменът ми идва малко в повече вътре с тия негови пъпки, но пък Тор този път го направиха, Железния човек също имаше по-добри включвания от неговата мания да еномер едно, капитана също, но персонажа, който най-много ме впечатли бе злодея Танос. Още от "Пазители на галактиката" беше хубава персонаж, но този път...топ злодея го слагам във всички глупости на Марвелите, редом с Магнито от Х-мена, когато го играе Майкъл Фасбендер.
Значи идеологията на Танос, начина по който постигаше целите си и особено ситуацията с дъщеря му...
Хубаво бе, че прочитиха малко песонажи защото бяха станали вече банални, особено ония летящите лакеи на Железния човек.
С нетърение чакам втората част догодина по това време.
Никога не съм очаквал, че така ще я променят тая поредица. От чутите отзиви очаквах да е леко по-добра от предишните(особено от последната :mhihi: )но такова нещо не очаквах наистина.
Сега остава само и Камерън да се постарае с Аватарите, че сума и години ще снима или искам прекалено много. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 08 Май 2018, 20:03

Препоръчайте ми моля някой смислен и по-тежък за гледане филм. Нещо последните 20 филма ги спирам на 20тата минута или ако се измъча да ги изгледам съжалявам после ...
Нещо от сорта на Inception, The shawshank Redemption , Злокобния остров (не знам как се пише :lol: ) и т.н.

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 08 Май 2018, 20:19

BaDxBoY написа:Препоръчайте ми моля някой смислен и по-тежък за гледане филм. Нещо последните 20 филма ги спирам на 20тата минута или ако се измъча да ги изгледам съжалявам после ...
Нещо от сорта на Inception, The shawshank Redemption , Злокобния остров (не знам как се пише :lol: ) и т.н.

Dunkirk. От Кристофър Нолън - създателя на Инсепшън, Интерстелар и поредицата за Черния рицар.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 08 Май 2018, 21:44

BaDxBoY написа:Препоръчайте ми моля някой смислен и по-тежък за гледане филм.

На прима виста се сещам за тези:

End of Watch
Brooklyn`s Finest
Pride and Glory
Training day - все на полицейска тематика, но заедно с екшъна са вкарани и много истински сюжети.

The Score (Едуард Нортън е ненормален!)
Prisoners
The Interpreter
Le Premier Cercle
Celda 211
The Judge
Левиатан - последните два бих ги определил като тежки, особено руския, само като видиш кривите физиономии на героите и вече си в депресия.

:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 08 Май 2018, 21:53

mangini написа:
BaDxBoY написа:Препоръчайте ми моля някой смислен и по-тежък за гледане филм.

На прима виста се сещам за тези:

End of Watch
Brooklyn`s Finest
Pride and Glory
Training day - все на полицейска тематика, но заедно с екшъна са вкарани и много истински сюжети.

The Score (Едуард Нортън е ненормален!)
Prisoners
The Interpreter
Le Premier Cercle
Celda 211
The Judge
Левиатан - последните два бих ги определил като тежки, особено руския, само като видиш кривите физиономии на героите и вече си в депресия.

:yes:

Първия го гледах наскоро, доста кофти приключва, определено си заслужава !
Втория и третия си ги пуснах да се теглят, а четвъртия съм го гледал няколко пъти май и по ТВ-то.
От долните май съм гледал 2 от тях, другите при първа възможност.

Благодаря много ! :bchug:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 08 Май 2018, 21:58

Ами то бол филми, зависи какво си гледал. Изкуствен интелект? Интерстелар? От другата страна? Давам ти нарочно с различна тематика, но все филми в които има нещо.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 12 Май 2018, 19:37

Гледах Ready Player One, виждам, че вече го има и по торенти, еми изкефи ме филмчето, някой дори ми каза, че е нещо като presequel на the matrix, пък да видим

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 12 Май 2018, 21:17

Много ми хареса един български филм - "Летовници". Предубеден съм и не помня досега така да ми е харесала съвременна българска комедия.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 12 Май 2018, 22:40

Мордехай написа:Много ми хареса един български филм - "Летовници". Предубеден съм и не помня досега така да ми е харесала съвременна българска комедия.

И аз съм така по отношение на българските филми ,но този наистина не е лош. Разбира се има и някой брутални тъпи моменти ,но на фона на другите бг бози му е простено.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 13 Май 2018, 8:54

Снощи гледах Отмъстителите и въпреки,че не съм супер голям фен на Марвел-филмите,филма ми хареса! Ще гледам и продължението със сигурност! Сега "тръпна" в очакване на "СОЛО-История по Междузвездни войни"!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата