Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)

Мнение от Веселин|Василев » 17 Юни 2011, 9:40

Общо калории за деня Белтъчини Мазнини Въглехидрати
4000 30% 15% 55%

Веднага след ставене
08:00
Шейк: 1 доза (30 гр.) протеин Matrix на Syntrax + с.л. мед

Закуска (30 минути след ставане)
100 грама овесени ядки
7 белтъка + 1 жълтък
50 гр. стафиди (или други сушени плодове)
канела и какао

Втора закуска
10:30
1 доза (33 гр.) телешки протеин Carnivor
2 банана

Обяд 13:00
250 гр. пилешко филе
300 гр. картофи (печени или варени)
Зеленчуци

Следобедна закуска
16:00
60 грама овесени ядки (варени или пасирани с протеина)

Час преди тренировка
1 доза (30 гр.) протеин Matrix на Syntrax
2 банана

Веднага след тренировка
20:00-20:30
60 гр. декстроза или глюкоза на прах (или захар)

Вечеря
21:00-22:00
250 гр. пилешко филе
½ купичка сварен ориз (75 гр. сурово тегло)
голяма зелена или зелева салата + с.л. зехтин

Преди лягане
1 доза (30 гр.) протеин Matrix на Syntrax (или 150 гр. обезмаслена извара)
30 грама сурови ядки (орехи, лешници, бадеми)

Белт. (гр.) Мазн. (гр.) Въгл. (гр.) Кал.
Общо за деня (приблизително) 300 65 550 4000

Режима е изготвен от професионален диетолог и бодибилдър участващ в много състезания последното в което участваше беше европейското по културизъм!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 17 Юни 2011, 10:52

latrel написа:Ако ти каже, че няма ще му повярваш ли ?

с тия ситничките пъпки по ръцете- не :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e61 530D 231hP

Мнение от Flymen » 17 Юни 2011, 11:08

_galio_ написа:
mejdupraznika написа:
и според мен е най-удачно целогодишно да се тренира по сходен начин, най-малкото защото тялото се адаптира и лесно се ориентира какво се очаква от него ...

Не беше ли правилна обратната логика ,че трябва да сменяш от време на време програма и упражнение точно за да не привиква тялото и по тоя начин да стимулираш мускулен растеж ? При мен поне точно това действа -стигна ли до застой в работните тежести и обиколки на тялото за дълъг период значи е време за промяна -сменям си програмата и постигам излизане от платото.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 17 Юни 2011, 12:03

Flymen написа:Не беше ли правилна обратната логика ,че трябва да сменяш от време на време програма и упражнение точно за да не привиква тялото и по тоя начин да стимулираш мускулен растеж ? При мен поне точно това действа -стигна ли до застой в работните тежести и обиколки на тялото за дълъг период значи е време за промяна -сменям си програмата и постигам излизане от платото.

има всякакви видове логика :) примерно не е задължително постоянно да опитваш да растеш на размер ;) и в общия контекст на здравето, не е важно дали клякаш с 5 кг повече или по-малко от предния път, важно е да клякаш ... въобще тая билдърска логика постоянно да се расте води до травматизъм, отделно, че има маса спортисти, които не се заиграват с големи тежести, не качват мускулна маса, но пък и не се разпадат :)

иначе като си в плато спокойно можеш да смениш спорта за месец-два-три, това е от позитивните неща на аматьорските спортове :) а психозата дали "прогресираш" е ненужна и води към хапчетата за ставане, бягане, вдигане, лягане и прочие, дето ги споменаха по-горе ...
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

Потребител
Аватар

Мнение от bam » 17 Юни 2011, 12:32

Веселин|Василев , снимката актуална ли е ?
След всичкия тоя "зоб" дето пиеш и тая манджа ... ефект 0 ?!?!

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 17 Юни 2011, 16:59

bum_bum написа:
latrel написа:Ако ти каже, че няма ще му повярваш ли ?

с тия ситничките пъпки по ръцете- не :)

Може и да си прав 8) ако ефекта е 5 месеца по късно...

Колегата Василев напиши и каква ти е тренировъчната програма ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 17 Юни 2011, 17:24

Веселин|Василев написа:Момци на вас гена си ви е такъв и за това изглеждате така! При мен специално е много сложно, смисъл такъв, че много ама много трудно качвам килограми и трудно орелефявам! Седя си на 88 кг и не мога да мръдна, 4000 калории/550гр въглехидрати на ден и не мърдам. За релефа съм същият особенно пояса и корема! :bang: Каквото и да пия все едно не съм го пил! Брат ми е като вакумиран скелет с мускулни влакна, при него всичко е релефно! Така, че аз съм в някаква безизходица вече!
Изображение :oops: :oops: :oops:

Яденето е добре синтезирано.От снимката личи,че си типичен ектоморф,къде ти е гейнера?Главната цел на всеки ектоморф е да забави метаболизма.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 17 Юни 2011, 17:25

Метаболити от някои хормони могат да бъдат открити и година по-късно в тялото. За мен някой за да каже, че е чист не трябва да е взимал едно 2-3 години.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 17 Юни 2011, 17:37

White 1913 Power написа:
Веселин|Василев написа:Момци на вас гена си ви е такъв и за това изглеждате така! При мен специално е много сложно, смисъл такъв, че много ама много трудно качвам килограми и трудно орелефявам! Седя си на 88 кг и не мога да мръдна, 4000 калории/550гр въглехидрати на ден и не мърдам. За релефа съм същият особенно пояса и корема! :bang: Каквото и да пия все едно не съм го пил! Брат ми е като вакумиран скелет с мускулни влакна, при него всичко е релефно! Така, че аз съм в някаква безизходица вече!

Яденето е добре синтезирано.От снимката личи,че си типичен ектоморф,къде ти е гейнера?Главната цел на всеки ектоморф е да забави метаболизма.

Стига с тоя "ген".. ген ти трябва за да станеш състезател от международна величина. За в България да се състезаваш даже и това не ти трябва.А просто за да изглеждаш добре и да си здрав, доколкото е възможно при съвременните условия на живот не ти трябва нито ген, нито нищо. Аз ако спра да тренирам яко само след месец съм все едно невлизал в залата. И кво да кажа- нямам ген и айде, нека да съм дроб сърма?
Тая снимка я пуснах за да покажа, че не ти трябва ген, не ти трябва "специалист", "състезател" и т.н. да ти пише диети и да ти дава съвети за да изглеждаш добре. Стига слушахте разни назобеняци, които нямат нищо общо с нормалният здравословен спорт. Тялото не е машина, която работи с точни цифри, че да седне някой да ти напише диетата и като я спазваш след Х месеца да имаш Y фигура.. Това може да стане, но ако този човек е наистина добър специалист и те наблюдава постоянно и внася съответните корекции. Тая същата диета при 10 други човека ще даде различен резултат.
ПП. Тая диета е абсолютна ама абсолютна простотия и единственото, което можеш да постигнеш с нея е диабет. Половин кило въглехидрати и чакаш да изчистиш.. :kuku:
Изображение

Аватар

Мнение от Zaho » 17 Юни 2011, 17:39

миналата зима и тази зима взех но много леки "неща" (нали е забранено да се говори) Но тези пъпчици си ми излизат от 5-6 години жинаги пролетта и до средата на лятото ги няма. А тези по гърдите са ми от коламаската преди 3 дена но вече почти ги няма.

Много им съм се дразнил но не съм намерил време да ходя по дерматолози и т.н пък и за месец два се махат

Дам много си прав за гена и храненето и нормалното здравословно подържане на добра форма и кондиция!

НО има някаква масова заблуда То не са реклами то е нещо страшно Всеки си дава парите за добавки, диетолози списания с диети спецялни вълшебни хапчета и какво ли още не Хранителната индустрия пък си прави пари като прави храни уж диетични от какви ли не глупости, боклуци примесени с подправки.

Тая заблуда е голям приход за много отрасли и конспирацията е много надалбоко...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 17 Юни 2011, 17:44

Ми явно от 5-6 години взимаш "неща" ;)
На дерматолог не ходи, че по-лошо ще стане. Не ги разбират много тия работи свързани с хормоните. Търси отговорите в нета, много "взимачи" ги имат тия проблеми и има най-различни решения.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 17 Юни 2011, 18:18

bum_bum написа:
White 1913 Power написа:

Стига с тоя "ген".. ген ти трябва за да станеш състезател от международна величина. За в България да се състезаваш даже и това не ти трябва.А просто за да изглеждаш добре и да си здрав, доколкото е възможно при съвременните условия на живот не ти трябва нито ген, нито нищо. Аз ако спра да тренирам яко само след месец съм все едно невлизал в залата. И кво да кажа- нямам ген и айде, нека да съм дроб сърма?
Тая снимка я пуснах за да покажа, че не ти трябва ген, не ти трябва "специалист", "състезател" и т.н. да ти пише диети и да ти дава съвети за да изглеждаш добре. Стига слушахте разни назобеняци, които нямат нищо общо с нормалният здравословен спорт. Тялото не е машина, която работи с точни цифри, че да седне някой да ти напише диетата и като я спазваш след Х месеца да имаш Y фигура.. Това може да стане, но ако този човек е наистина добър специалист и те наблюдава постоянно и внася съответните корекции. Тая същата диета при 10 други човека ще даде различен резултат.
ПП. Тая диета е абсолютна ама абсолютна простотия и единственото, което можеш да постигнеш с нея е диабет. Половин кило въглехидрати и чакаш да изчистиш.. :kuku:

Писна ми да ти слушм глупостите в тая тема.Вечния противник на всичко и всички,тъкмо твоя стил на ядене,мислене и трениране,който пропагандираш е уникално нездравословен.Колко народ от масата добре изтлеждащи фитнес маняци тренират и се хранят по начина,по който ти и колко по класическите и доказано най-удачни за спорта начини?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 17 Юни 2011, 18:46

Ми снимай се и пусни да те видим на какво приличаш, щом аз не съм прав :dunno: Ако искаш може да идем и да си направим изследвания каквито искаш и да видим на кой нормите са по-добре? Аз съм го правил, а ти?
Изображение

Аватар

Мнение от Zaho » 17 Юни 2011, 18:51

Това с изследванията е много показателно. При мен наскоро ми показа всичко в нормите само холестерола ми беше на минимум а това след месеци на ядене на яица със жълтъците и пиене на 10 сурови всеки ден а за месо да не говорим....

На приятелката ми пък която е вегетерянка някаква и се храни само с мляко с мед и кафе, краставици със сирене и тиквени семки. Пак всичко и бе в перфектните норми.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 17 Юни 2011, 18:58

Те дори и лекарите вече в официални издания признават, че холестерола НЕ се внася в организма с храна. Т.е. количеството холестерол в кръвта няма връзка с храната. И отделно също признават, че холестерола НЕ е свързан със сърдечно-съдовите заболявания. Проблема идва, когато се комбинират няколко фактора и единият от тях е холестерола. Ако всичко друго ти е ОК е добре да е висок. Без холестерол няма тестостерон- няма сила, маса или релеф.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата