Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)

Мнение от bum_bum » 16 Юни 2011, 10:37

acer написа:то тва ми е слабото, преди 60 дена бях 101кг :mhihi: за 2 месеца лежане съм изял повече храна и изгледал филми колкото ти за 1г :winky:

Е, тогава не знаеше ли, че идва лято и ще искаш да приличаш на нещо? :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 16 Юни 2011, 11:01

ми не знам!!! рекох си щом знаеш, кво съм писъл преди 2г, знаеш преди 2 месеца също! :mhihi: - операция на коляното след ски пребиване и 2 месеца не съм ставал от леглото, от 85 станах 101 :winky:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 16 Юни 2011, 12:38

Аз тва го помня ама въпроса ми беше като си бил пребит за какво си се тъпкал да станеш на свиня, че да се чудиш как да сваляш?
Сега, аз съм на 36 почти и вече не ставам за манекенче :mhihi: ама ще ти дам един жокер с две снимки, които направих преди малко специално за теб ;) Ти ако искаш го ползвай, ако искаш зареждай с въглехидрати, вдигай си инсулина, тренирай по схемата на Арнолд, пий една шепа хапове да ти се дотренира, дояде, досере или квото там си решиш. :dunno:
Коремни преси и кардио не съм правил и нямам намерение да правя. Единственото ми тичане са спринтове. Тренирам тежко, около 90% от максимума всеки ден, цялото тяло, едно упражнение на мускулна група в 3 серии по 5 повторения.
Изображение = Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 16 Юни 2011, 14:50

само тва кафявото да кажеш кво е, шоколад, кафе?
what a helluva ride

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 16 Юни 2011, 14:51

Некво рядко кафе, колкото да пия там нещо.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 16 Юни 2011, 17:39

Това дето бай ви Бум го има става с години тренировки. Когато човек си има основа и само се поддържа е най-добре, въпросът е, че не всеки има волята за това.
Изображение

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 16 Юни 2011, 23:24

Добре де ето и жокер за моят начин ;)

Кардиото го почнах преди седмица ( като кардио имаите предвид това да останете колкото може по дълго яко задъхани и сърцето да тупа здраво) ама като гледам закуската ни е еднаква почти..
Тренирам различно за различните групи (крака повторения до отказ, гърди макс тежко и кофички до спукване с 75кг. на кръста, гръб по една загряваща и една работна до отказ).

От мъртвата тяга ми се подува някак си корема и ми изкача напред от краката и паласките се помпат здраво :confused: правя с 270кг. х 3
ИзображениеИзображение

п.с. Кюфтетата са от конско месо.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 16 Юни 2011, 23:59

Аз не исках да кажа, че съм много як. Кардио, орелефяване или нещо подобно не съм почвал, няма и да почвам. Идеята ми беше, че това е един активен процес във времето и без да изглеждам супер добре аз си имам една прилична форма през цялата година и няма такива "ама сега качвам", "сега свалям" и не изглеждам добре. Напълно безпредметно ми се вижда при положение, че правя нещо заради здравето си зимата да си занемарявам формата, а лятото да се спуквам от натоварващи сърцето упражнения за да изчистя сланините натрупани през зимата. След като правиш нещо за здраве мисля, че трябва да си еднакво здрав през цялата година.
Предполагам ако назобя нещо и потренирам за релеф след 2 месеца ще ми излязат вени и по ушите ама за какво?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 17 Юни 2011, 0:00

И това без химия и добавки?
Изображение

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 17 Юни 2011, 0:04

Съгласен съм за зимата! Аз зимата съм доста по здрав Но тогава не слизам от планината всеки божи ден докато има сняг или е студено за да се прави изкуствен.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 17 Юни 2011, 1:08

Zaho написа:Изображение

Та в това има или няма химия :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 17 Юни 2011, 8:33

Ако ти каже, че няма ще му повярваш ли ?

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 17 Юни 2011, 8:55

Момци на вас гена си ви е такъв и за това изглеждате така! При мен специално е много сложно, смисъл такъв, че много ама много трудно качвам килограми и трудно орелефявам! Седя си на 88 кг и не мога да мръдна, 4000 калории/550гр въглехидрати на ден и не мърдам. За релефа съм същият особенно пояса и корема! :bang: Каквото и да пия все едно не съм го пил! Брат ми е като вакумиран скелет с мускулни влакна, при него всичко е релефно! Така, че аз съм в някаква безизходица вече!
Изображение :oops: :oops: :oops:
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

Потребител
Аватар
Кара: 4

Мнение от mejdupraznika » 17 Юни 2011, 9:18

Няма вариант да не можеш да качиш , с правилна диета всичко става, обърни се за съвет към някой фитнес диетолог. Всичко ще си дойде на мястото. Ако не става с ядене става с много ядене. Кажи колко белтък приемаш на ден. Напиши си диетата която спазваш тук и ще получиш аадекватен съвет.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 17 Юни 2011, 9:39

mejdupraznika написа:Няма вариант да не можеш да качиш , с правилна диета всичко става, обърни се за съвет към някой фитнес диетолог. Всичко ще си дойде на мястото. Ако не става с ядене става с много ядене. Кажи колко белтък приемаш на ден. Напиши си диетата която спазваш тук и ще получиш аадекватен съвет.

разбира се, че има вариант :) изключително много зависи от метаболизъм - имам познати, които ядат по-малко от мен, аз съм 65 кг, те по над 80 ... само че аз правя по 7-12 тренировки седмично и това като калории няма наваксване, или поне не лесно ...

в подкрепа на писаното от бум_бум, да отбележа, че много голяма част от хората по фитнес-залите са безкрайно далеч от каквито и да е критерии за здраве ...

и според мен е най-удачно целогодишно да се тренира по сходен начин, най-малкото защото тялото се адаптира и лесно се ориентира какво се очаква от него ...
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата