Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
Re: iOS тема
Писна ми шестицата да ми забива.
Колкото по-последна версия слагам, толкова повече забива. Най-често зависва музикалния плеър, направо ми иде да се откажа от тоя телефон. Слушам музика през него много и ми е много неприятно да спре по средата на третата песен например и да си затвори приложението. То бива некадърие, ама чак пък толкова. Непрекъснато взе да забива и то в епълски приложения.
Ще направя рестор да видя дали ще се подобрят нещата, но това просто е недопустимо.
Рестарт на телефона не оправя нещата...
Колкото по-последна версия слагам, толкова повече забива. Най-често зависва музикалния плеър, направо ми иде да се откажа от тоя телефон. Слушам музика през него много и ми е много неприятно да спре по средата на третата песен например и да си затвори приложението. То бива некадърие, ама чак пък толкова. Непрекъснато взе да забива и то в епълски приложения.
Ще направя рестор да видя дали ще се подобрят нещата, но това просто е недопустимо.
Рестарт на телефона не оправя нещата...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ми ако си ъпдейтвал само много пъти подред и особено ако е било ОТА нищо чудно. Направи рестор като нов телефон и си качи наново нещата и няма да имаш яд 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
9.0.2 е все още малко бъгава, ама досега не ми е крашвал нито един апп.
bum_bum написа:Ми ако си ъпдейтвал само много пъти подред и особено ако е било ОТА нищо чудно. Направи рестор като нов телефон и си качи наново нещата и няма да имаш яд
откак го имам винаги е с последния софтуер и все по зле става - какво е ОТА
същото важи и за 4с - колкото по нов софтуер му слагам, толкова по-зле става
за чий х** ми е да ъпдейтвам в такъв случай, ако исках неработещи ъпдейти щях да си взема андриод
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Явно го ъпдейтваш само от телефона и за това така. Ресторни го като нов с последния ъпдейт и няма да имаш ядове. Особено пък ако е джейлнат и с ОТА (over the air) съвсем се осират нещата.
Който мисли да минава от 8 на 9 и да джейлва, още няма работещ Апсинк и почти нищо от Сидия не бачка за 9 все още. Аз се преебах
За да не изгубите цял ден като мен- рестор като нов, после джейла като отметката за криптиран бекъп в туната се маха. След това вече си връщате бекъпа.
Който мисли да минава от 8 на 9 и да джейлва, още няма работещ Апсинк и почти нищо от Сидия не бачка за 9 все още. Аз се преебах

За да не изгубите цял ден като мен- рестор като нов, после джейла като отметката за криптиран бекъп в туната се маха. След това вече си връщате бекъпа.
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
На 5S всички ъпдейти досега са правени директно от телефона и никога не е страдал от гореописаните проблеми... Какво точно влияние оказва откъде правиш ъпдейта? Аз не ползвам iTunes, защото нямам Мак и псувам всеки път като се пусне тва нещо на Windows, камо ли да си ъпдейтна телефона с него 

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
ОТА наслагва върху текущата ти версия на iOS, т.е тегли някакви 200-300мб който са и нужни и с това наслагване в повечето случай се осира целия софтуер, през iTunes се дърпа целия нов firmware (към 1.90гб) и се качва, като шанса да се създаде проблем намалява с много. Не ъпдейтвайте ОТА, не е добре 

Само през телефона ъпдейтвам
Ще пробвам дано не осера нещата че не съм го правил през компютър досега
Ще пробвам дано не осера нещата че не съм го правил през компютър досега
- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
4г ползвам iPhone и никога не съм ъпдейтвал различно от ОТА. Проблеми = 0. Според мен на колегата Хаос проблемът му е свързан с Apple Music. Деактивиране/активиране на услугата може би ще помогне.
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Проблема е свързан с ОТА 99%, особено при не добра връзка с интернет ОТА ъпдейта винаги се осира, това се коментира откакто ОТА съществува просто не сме го коментирали в този форум. След рестор през iTunes телефона на колегата ще се оправи, масово хората имаха проблеми след тази ОТА с контактите.. не разпознаваше имената и когато някой звъни излиза номер,който всъщност същестува в контактите.
bum_bum написа:Явно го ъпдейтваш само от телефона и за това така. Ресторни го като нов с последния ъпдейт и няма да имаш ядове. Особено пък ако е джейлнат и с ОТА (over the air) съвсем се осират нещата.
Който мисли да минава от 8 на 9 и да джейлва, още няма работещ Апсинк и почти нищо от Сидия не бачка за 9 все още. Аз се преебах![]()
Полезна информация, но те работят доста бързо. Съвсем скоро очаквам да пуснат всичко необходимо за да бъде джейла ефективен. Не си се прецакал, само малко ще трябва да изчакаш. Аз също чакам и ще ъпдейтвам единствено защото 9 е по-новата версия, иначе нищо не ми липсва сега. Даже все още не знам как ще се прежаля

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Той си е ефективен. Просто не всичко е съвместимо с 9 все още. Вече се появиха някои неща, а appsync unified също бачка с повечето програми. Даже имам и фотос лайф вече.
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
bum_bum написа:Даже имам и фотос лайф вече.
Това от iOS-a ли е или само 6s го може?

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Става със софт. На 6+ ама не мога да направя читаво фото.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- bum_bum
- старши ентусиаст
-