Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)

Мнение от Zaho » 13 Юни 2011, 16:32

По повод топенето на мазнини. Каквито и бърнери и карнитини да взимате няма да помогнат преди да махнете въглехидратите и здраво кардио сутрин на гладно
А за енергия в тоя период най добре само мазнини да ползвате (ядки, зехтин и др.)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 13 Юни 2011, 17:11

Току виж някой ден няма да съм единствения, който не преяжда с въглехидрати :mhihi: Само да вметна, че овесените "ядки" всъщност не са ядки :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от Zaho » 13 Юни 2011, 17:41

Овеса си е зърнена култура и си е чист въглехидрат. Под ядки има се има предвид бадеми, орехи и т.н.

Всичко иде от това, че в 100 грама ядки има енергия, колкото в 1 кило ориз та и повече ! ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 13 Юни 2011, 20:03

Е ама на 100 грама ядки се чувсвам все едно ще падна, докато 1 кило ориз дава сериозна енергия.
Ниско въглехидратната диета не е за всеки - аз примерно се чувствам зле без въглени.

Добре че не чистя, иначе само един изход виждам :mhihi:
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 13 Юни 2011, 22:34

Иска си известен период на адаптация и няма проблем. Понастоящем имам дни с 9 спринта по 80-90м по силен наклон нагоре, 9 серии по 6 подскоци от място и един дънер има-няма 15 кила го млатя в земята едно 50-60 повторения :mhihi: Това сутрин, а вече цялото тяло с 6х5 при 80% максимално повторение. На около 2000 калории съм при 10-15% въглехидрати и имам енергия за всичко.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 4

Мнение от mejdupraznika » 14 Юни 2011, 21:02

Първите дни си е трудно на НВД , при мене лично имаше гаденки повръщания :ok: , ама тка си е

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 14 Юни 2011, 21:54

Ееее , аз на 2000 калории сигурно ще съм в спешното на системи.
Аз карам на 3500-4000 поне и съм свалил 2 кила, предполагам вода щото не е нормално на тфа ядене да смъквам
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 14 Юни 2011, 23:00

В той моят метаболизъм е тотал щета. На 4000 калории ще кача 20 кила за 2-3 месеца :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 15 Юни 2011, 0:47

12 сладки, 2 сладоледа босс, 4 бонбона рафаело, малък пакет шам-фастък, 2 х 3в1, и няква манджа на обяд и надолу -2 кг :shock: :mhihi: като се качвах другия ден на кантара си виках, ейййй ся прираст минимум 2,5кг, а то.. :lol: рецептата ? 15 мин ходене + 45 мин тичане без почивка и 90 мин кардио късно вечерта преди сън + липо6

нвд-то и 5-6 пъти кардио по 45 мин правят с метаболизма чудеса, само че след 2-я месец, тялото почва да изнемогва и почва да боли глава, малко енергия, влошена памет. за това съм увеличил въглехидратите и кардио-то ми е като на футболист да изчистя по-бързо до плочки и да спирам с диетата, но смея да кажа, че съм предоволен, общо -12кг. да губят се мускули, опитах се да запазя мускулната маса, която имах,докато свалях с 90гр протеин + 400гр месо дневно и аминокиселни, но само си дадох парите- раменете ми станаха като на поул уокър. чел съм и на няколко места, че мускулната маса се изгражда по-бързо и по-стабилно при нисък % на мазнини

п.с, не знам на хартия кое дава повече енергия ядките или храната на жълтурковците, ама вчера като изядох 300гр ориз се чувствах като попай моряка, а нямаше спанак в ориза :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Аватар

Мнение от Zaho » 15 Юни 2011, 1:13

По време на диетата правил ли си зареждащи дни примерно всеки 4-ти ден? Това си е нужно и за да стресира инсулина!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 15 Юни 2011, 8:40

Кво стресиране, кви зареждания, къв главобол, кви 5лв? :kuku: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 15 Юни 2011, 10:22

Аз почнах бягане всяка сутрин на гладно, много зле положението не ми издържат краката въпреки че вече съм под 80кг, въздух имам, обаче зверска болка в краката!
След това овесения ядки с кафе, обад с някакви витамини и вечеря преди 18.00 часа, засега като гледам падам с 1кг. на седмица, но се наложи да спра фитнеса че просто нямам енергия и за него, мисля другата седмица да почна пак, поне две тренировки да направя в залата!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 15 Юни 2011, 10:47

От 0 до всяка сутрин няма как да се адаптираш просто. Почва се от 2 пъти на седмица примерно.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 15 Юни 2011, 11:13

да правих си зареждащи дни, дори и презареждащи с фамилна пица на 7 дни :mhihi:

първо е мит, че сутрин на гладно се сваля повече, второ -кардио-то сутрин е опасно, тялото е сковано от съня и поради ограниченото време нямаш време за хубаво разтягане, след обед си се раздвижил и риска от травма е минимален. един хирург, който се занимава само с колена ме е предупредил, че дори най-лекият дискомфорт някъде по краката или колената се спира на момент кардио-то понеже се разрушава хрущяла и се нарушават био-химичните процеси свързани с него.
а фитнеса по-време на отслабване се прави само с малки тежести преди кардио-то и е по-скоро по желание, аз лично не виждам смисъл
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 15 Юни 2011, 12:08

A тоя хирург тичал ли е някога сутрин или вечер или само е чел книги?
Най-обичам да взимам съвети от хирурзи, професори, доценти, дето през живота си не са направили и едно физическо упражнение.
И ако зареждаш по-добре НЕ прави НВД.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата