.. и понеже се оплаквате ама все залитате натам...
Модератор: Общи модератори
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Re: .. и понеже се оплаквате ама все залитате натам...
Pisobella написа:....Във всяка връзка е риск, независимо години и каквото там. Риск и за двете страни. И сигурност никога няма в това как ще се развият нещата и до кога. Знаем какво е било, знаем какво е днес, но няма как да знаем какво ще е утре. Ето - примери колкото си щеш. Купища семейства, започват щастливо да градят бъдещето, до момента в който не се разделят. Ама те надали са започвали всичко с мисълта, че след 5 години ще се разделят и няма да се понасят даже?....
Щом има риск във връзката, хеджираш с колежката от 6-я етаж и/или със секретарката от 5-я.

- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
То и там си има риск, особено с колежката, ама от друг тип. XD
- nqmam_bmw
- Потребител
-
Pisobella написа:То и там си има риск, особено с колежката, ама от друг тип. XD
Споделете какъв.

- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
Ама щом така ще го играем - риск да стане няква драма примерно работна и да се прецакат отношения и още какво ли не
или рискуваш пък да вземеш да се влюбиш и да имаш някви очаквания, пък другата страна си е само за едното иху-аху ... 

Врачанин, чудих се дали да продължавам този безсмислен диалог, но хайде.. ще проявя уважение (за разлика от теб) и ще ти отговоря. СПОРЕД МЕН когато разликата между партньорите е повече от 10 години, е възможно в бъдеще да имат много повече проблеми от наборите. Смятам, че ощетен в тази ситуация може да бъде най-често по-възрастният, защото пред по-младия 100% ще изникват много повече нови и изкушаващи възможности, които може да го накарат да кривне от правия път. И при наборите няма гаранция, че всичко ще е наред, но поне са напълно равнопоставени. Разликата във възрастта може да бъде допълнителна пречка и повод за предателства. Това е моята гледна точка и не задължавам никого да се съгласява с нея.
Pisobella, абсолютно за нито едни отношения няма гаранция дали ще просъществуват или не. Смешно е да изопачаваш думите ми така, сякаш съм казала, че ако двама души са набори, със сигурност ще останат заедно. Просто разликата във възрастта е едно допълнително препятствие, което може да създаде доста сериозни проблеми на двойката. Абсолютно съм сигурна, че разбираш отлично какво съм имала предвид, но просто както обикновено искаш да се впишеш в стадото тук. Няма рецепта за безкрайна връзка, че да я знам. Но със сигурност да се бориш за нещо, обречено на провал, си граничи с мазохизъм. Хубаво е това, дето казваш - да сложим розовите очила и да знаем, че може и да стане, може и да не стане, но да не мислим за лошия вариант. За мен това е абсолютна самозаблуда, т.е ако потискаш съмненията в себе си, значи определено имаш проблем с връзката си и тихичко наближава моментът, в който тя ще се разпадне. Според мен една такава връзка може да просъществува само ако и двамата имат някаква сигурност един към друг, както и огромно доверие... А не да потискат вътрешния глас, който им говори "Той/тя утре ще си намери някой по-млад от мен". Дори не искам да си представям какво е да живееш с подобна вътрешна борба.
П.С. Това беше последното нещо, което пиша в тази тема. Наистина ми е под нивото да продължавам дискусия с предубедени хора, които само като видят името Rainy, вече знаят, че ще подходят АГРЕСИВНО. Също така респект за обективните колеги, които все пак са доволен брой.

Pisobella, абсолютно за нито едни отношения няма гаранция дали ще просъществуват или не. Смешно е да изопачаваш думите ми така, сякаш съм казала, че ако двама души са набори, със сигурност ще останат заедно. Просто разликата във възрастта е едно допълнително препятствие, което може да създаде доста сериозни проблеми на двойката. Абсолютно съм сигурна, че разбираш отлично какво съм имала предвид, но просто както обикновено искаш да се впишеш в стадото тук. Няма рецепта за безкрайна връзка, че да я знам. Но със сигурност да се бориш за нещо, обречено на провал, си граничи с мазохизъм. Хубаво е това, дето казваш - да сложим розовите очила и да знаем, че може и да стане, може и да не стане, но да не мислим за лошия вариант. За мен това е абсолютна самозаблуда, т.е ако потискаш съмненията в себе си, значи определено имаш проблем с връзката си и тихичко наближава моментът, в който тя ще се разпадне. Според мен една такава връзка може да просъществува само ако и двамата имат някаква сигурност един към друг, както и огромно доверие... А не да потискат вътрешния глас, който им говори "Той/тя утре ще си намери някой по-млад от мен". Дори не искам да си представям какво е да живееш с подобна вътрешна борба.
П.С. Това беше последното нещо, което пиша в тази тема. Наистина ми е под нивото да продължавам дискусия с предубедени хора, които само като видят името Rainy, вече знаят, че ще подходят АГРЕСИВНО. Също така респект за обективните колеги, които все пак са доволен брой.

Последна промяна Rainy на 21 Яну 2017, 15:25, променена общо 1 път
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
nqmam_bmw написа:Време е май за един звучен КЛЮЧ на темата.
Йок! Сакън!
На мен все да ми става интересно
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
Rainy, благодаря за психологическата оценка
Съгласна съм, че разликата в годините е възможно да е фактор, който да спомогне за една раздяла - различни интереси, различен начин на живот, различни желания и т.н, които след време ще си проличат. Ама това не е задължително.
На мен просто ми е любопитно как можеш да си сигурен, че един човек ще остане с теб и никога няма да те изостави?
Иначе никъде не казвам, че трябва да се бориш за нещо, което го мислиш за обречено. Съгласна съм, че е чист мазохизъм и аз също не виждам никакъв смисъл от подобно нещо. Да знаеш, че няма нищо вечно, е съвсем различно от това, да си мислиш, че ще бъдеш напуснат и да живееш с тази мисъл. Ако си с очакването, че едва ли не във всеки един момент ще бъдеш заменен от някой друг - то определено имаш проблем с връзката си.
И те така.... Да ви пожелая да си бъдете щастливи кой с каквото и както

На мен просто ми е любопитно как можеш да си сигурен, че един човек ще остане с теб и никога няма да те изостави?

Иначе никъде не казвам, че трябва да се бориш за нещо, което го мислиш за обречено. Съгласна съм, че е чист мазохизъм и аз също не виждам никакъв смисъл от подобно нещо. Да знаеш, че няма нищо вечно, е съвсем различно от това, да си мислиш, че ще бъдеш напуснат и да живееш с тази мисъл. Ако си с очакването, че едва ли не във всеки един момент ще бъдеш заменен от някой друг - то определено имаш проблем с връзката си.
И те така.... Да ви пожелая да си бъдете щастливи кой с каквото и както

- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
Rainy написа: Просто разликата във възрастта е едно допълнително препятствие, което може да създаде доста сериозни проблеми на двойката. Абсолютно съм сигурна, че разбираш отлично какво съм имала предвид, но просто както обикновено искаш да се впишеш в стадото тук.
Колежке даваш ли частни консултации за по-безпроблемни и щастливи връзки и бракове ?
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
То се вижда кой е злобният, Врачанин. И това определено не съм аз. Ти не само си злобен, но и лишен от каквото и да било възпитание спрямо нежния пол. Не се учудвам, че ходиш с жена, която още малко ще може да ти бъде майка. Дори е чист късмет, че си срещнал и такава.
А моите връзки не ги мисли, при всички случаи са по-добре от твоите. :*
Грозданов, давам, ама са много скъпо платени

Грозданов, давам, ама са много скъпо платени

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Считам ,че Райни е излишно нападана.
Темата е достатъчно дразнеща сама по себе си но и интересна. Мисля ,че има какво още да се сподели по същество.
На въпроса на Врачанин. Не, не ми е изневерявала. Нито другите с които съм бил, но не мисля, че , възрастта е била фактор. Тайната - в отношенията си със жените аз съм образно казано с много лица. Мога да съм лош , мога да съм и много добър.
За съжаление са ми слаби ангелите и макар и женен за една изключително красива, почтена,и аристократична жена , която никога по никакъв начин не ми е направила какъвто и да е проблем , съм имал извънбрачни връзки започващи като секс, минаващи към силни емоции и накрая пътищата ни се разделят. С всички имам и до сега добри отношения , които според техните думи се дължат на моя добър характер.А няма жена , без моята, с която да не съм тренирал бокс. Обяснението- общо взето съм съпричастен и обичам да съдействам ако някой ме потърси.
Какви са жените? - В библията пише нещо подобно, не че съм вярващ-" И бог създаде жената за да бъде на ВСЕКИ мъж който срещне!!!"
Като цяло гледам на жените, като на една идея по-низши създания. Моля да ме извинят колежките!
В подробности няма да влизам. Няма съдийка, няма сервитьорка.
За да не изневерява жената, мъжа трябва да е по всички линии успешен или казано по народно - мъж на място. Отново няма да влизам в подробности. И отново гаранция никаква!
И аз ще кажа, че споделям своето мнение и опит и не го натрапвам.
По темата-
С жена ми нямаме НИТО ЕДНА обща гледна точка, но сме заедно повече от 25 години и ни е добре. Странно но факт!
Темата е достатъчно дразнеща сама по себе си но и интересна. Мисля ,че има какво още да се сподели по същество.
На въпроса на Врачанин. Не, не ми е изневерявала. Нито другите с които съм бил, но не мисля, че , възрастта е била фактор. Тайната - в отношенията си със жените аз съм образно казано с много лица. Мога да съм лош , мога да съм и много добър.
За съжаление са ми слаби ангелите и макар и женен за една изключително красива, почтена,и аристократична жена , която никога по никакъв начин не ми е направила какъвто и да е проблем , съм имал извънбрачни връзки започващи като секс, минаващи към силни емоции и накрая пътищата ни се разделят. С всички имам и до сега добри отношения , които според техните думи се дължат на моя добър характер.А няма жена , без моята, с която да не съм тренирал бокс. Обяснението- общо взето съм съпричастен и обичам да съдействам ако някой ме потърси.
Какви са жените? - В библията пише нещо подобно, не че съм вярващ-" И бог създаде жената за да бъде на ВСЕКИ мъж който срещне!!!"
Като цяло гледам на жените, като на една идея по-низши създания. Моля да ме извинят колежките!
За да не изневерява жената, мъжа трябва да е по всички линии успешен или казано по народно - мъж на място. Отново няма да влизам в подробности. И отново гаранция никаква!
И аз ще кажа, че споделям своето мнение и опит и не го натрапвам.
По темата-
С жена ми нямаме НИТО ЕДНА обща гледна точка, но сме заедно повече от 25 години и ни е добре. Странно но факт!
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- nqmam_bmw
- Потребител
-
klintan66 написа:...
...
Много политическо-коректно изказване.

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Е нали се е извинил 

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- nqmam_bmw
- Потребител
-
K_Ilkov написа:Е нали се е извинил
Не бях обърнал внимание, но това коренно променя изказването.

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Не мисля ,че е случаен факта ,че до не чак толкова далечно минало , жените не са гласували!
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !