Сега една сериозна тема породена от една друга тема...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: Сега една сериозна тема породена от една друга тема...

Мнение от Bogat-Beden » 20 Сеп 2011, 18:12

Lenco написа:Преди време някой беше писал, че когато темата продължи повече то 5-6 страници, пишещите се превъзбуждат и стигат до плюване или любов, кат гледам сте подминали първото, ще се грабва вазелина :mhihi:

:lol: :lol:

или по модерному - :ok: :ok:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 20 Сеп 2011, 18:13

Ogi написа:
ms написа:
alx написа:като юзърите решат- ще го мислиме :)

... и как така мене не ме броите?

е или аз съм уникално тъп и не съм разбрал нещо кратко и ясно написано (тоест ако някой модератор освен теб спечели ще смениш правилата както на теб ти харесва), или ти се правиш ударен и се въртиш според вятъра и дали ти е изгодно ;) та аз ли съм идиот или ти си фурнаджийска лопата :?:

а теб не те броим щото сам изрично каза, че ако си в тройката просто ще има двама класирани на едно място и всеки ще си го отнесе... тоест ако ти си първи, а аз втори и двамата излитаме за 1 седмица...

Няма как модераторите да не се изключат от този вот... всеки знае че няма по мразени хора във форума от модераторите... всеки е бил попарен по някъв начин от модератор и всеки си мисли че е нещо лично конкретно срещу него... бил му набрал и за тва му бил заключил темата в която ясно и отчетливо псува 3-ма потребителя...
А и знаете ква е процедурата ако смятате че някой модератор е неадекватен... пишете една тема в "Новини предложения и т.н." ако се види че модератора наистина заслужава да му бъдат отнети правата... дори да бъде наказан... то той ще бъде...

За радост бъркаш - причината да номинират алх е че е пуснал подобна МАЛОУМНА тема . Не знам след като 20 човека изказаха всевъзможни причини темата да бъде закрита - защо тя продължава да съществува :ranting:
1. продуцентите предлагат на юзърите да се забавляват като изберат един да го бан-нат. един вид реалити шоу

:idea: - ти не си продуцент на нищо
:idea: - НЕ ИСКАМЕ ФОРУМА ДА Е БИГ БРАДЪР 5
:idea: - ти реално нито си помогнал , нито си присъствал на ни едно мероприятие , което е сплотило БМВ ентусиастите в БГ
:idea: - дори не те знаем дали си човек , поради някаква митична причина
:idea: - пишеш БМВ и името на България с малка буква ...
- до скоро всички тези твои недостатъци се компенсираха с интелигентостта и културата на изказа ти - с тази тема преобърна мнението за тебе , не само на мен , но и на много други хора .
Късмет с веселета и забавна тема :yes:

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 20 Сеп 2011, 18:16

Lenco написа:...кат гледам сте подминали първото, ще се грабва вазелина :mhihi:

hate fuck :mhihi:

По темата: такава тема беше нужна според мен - лично за мен видях доста интересни реакции. Някои хора си затвърдиха мнението ми за тях (положително или отрицателно), някои ме изненадаха силно... някои палят за глупости, някои си останаха на ниво.
Si non confectus, non reficiat.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 20 Сеп 2011, 18:19

ms написа:Но с тези си мнения "ще сменя правилата когато и както си искам за да не накажем някой дето по моя преценка не е вредител" излезе от категорията "мъж на място" и мина в много долна категория... толкова долна, че и луковата глава дето мога да я стъпча е с поне 5 нива над твоето...

Слагайте ми бан за месец, 2, 5, за постоянно- както ви е кеф и приключвай тая пародия дето си я почнал :roll:

Много краен взе да ставаш, комy е нyжно това напрежение???
Аз го провокирах алх, погледни нещата с дрyги очи, yбедена съм, че автора ще понесе тежката си присъда (ако я има), но от тема измислена и леко шеговита, няма как да рискyва имиджа и работата на колегите си при все, че не е съгласyвана с тях?!!!
Много напрежение сте събрали някъи в себе си :mrgreen: :ok:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 20 Сеп 2011, 18:20

интересно- тия дето ще ми правят компания са най-вокалните :)

мисля, че замисъла и механизъма на темата работи перфектно за момента, но ще си замълча за да не разваля нещата :ok:
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 20 Сеп 2011, 18:23

acho.rs написа:Аз не съм гласувал против тебе бе . И не знам на кое викаш кампания - праиш се на сляп още с отварянето на темата - много хора преди мен ти казаха че тва глупост неземна , но ти продължи да се праиш на ударен . . . Вокален съм щот обърна форума на Биг Брадър :no:

цирка го прави алх или тези, които се оплашиха, че ще им спрат кранчето за 1 седмица и няма да могат да флудят в темата за икея :)
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 20 Сеп 2011, 18:25

Вокален съм , не щот обърна форума на БИГ БРАДЪР :no: :no: :no:
цирка го прави алх или тези, които се оплашиха, че ще им спрат кранчето за 1 седмица и няма да могат да флудят в темата за икея :)

... в която нямам и един пост ... ме ми дреме дали ше имам бан или не . Ако си мислиш , че някога съм се старал да блесна в очите на слепите ... лъжеш се брат ми :winky:

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 20 Сеп 2011, 18:28

Адаш... сам си вкара таралеж в гащите...

Не знам къде сте тръгнали... срещу човека, който най-много ви търпи глупостите и се старае да поддържа жив и в ред най-безмисления подфорум тук... за мен отдавна този спамерски изпълнен с безмислени теми подфорум не трябва да съществува, но поне е добре, че държи спама далеч от другите доста по-полезни и смислени форуми... та и това си е положителна черта...

Мисля, че всички тук забравяте, че това е автомобилен форум и като такъв трябва да съдържа теми с такава насоченост, т.е. всичко различно от това да се счита за спам и да се наказва... въпреки това, много от модераторите и администраторите са ви оставили това място за запълване на време и изливане на мисли и чувства... като някой дори се опитват да ви забавляват и да създават интересни за четене писания... а вие се обръщате срещу тях... за съжаление се получават нещата по приказката "ти му подадеш пръст, той ти отхапе ръката"... колко по български нали?... жалко... прекалено много сте си повярвали и сте решили, че тук има висша форма на демокрация... а всъщност колкото и да не ви се иска не е така... има правила и екип поставен да ги съблюдава и да въдворява ред както и когато сметне за редно... край на демокрацията...

Винаги съм бил против да се пишат такива глупости тук... половината теми са направо за боклука и нямат нищо общо с естеството на форума и клуба... ама това е мое мнение... благодарете се, че има хора, които са решили обратното...

acho.rs написа:...
:idea: - ти реално нито си помогнал , нито си присъствал на ни едно мероприятие , което е сплотило БМВ ентусиастите в БГ
:idea: - дори не те знаем дали си човек , поради някаква митична причина
...

Май е присъствал на 1-2 ;) ... а пък и доста работа е свършил... а и е нормален човек... поне така ми се стори :)

А колко от тази тема и въобще от пишещите в този подфорум са направили нещо за сплотяването, за което говориш? Колко са помогнали на форума и клуба? Колко присъстват по мероприятията или са помогнали за тяхното осъществяване? Та си позволявате да съдите хора, които са го направили?...
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 20 Сеп 2011, 18:31

krystal написа:
ms написа:Но с тези си мнения "ще сменя правилата когато и както си искам за да не накажем някой дето по моя преценка не е вредител" излезе от категорията "мъж на място" и мина в много долна категория... толкова долна, че и луковата глава дето мога да я стъпча е с поне 5 нива над твоето...

Слагайте ми бан за месец, 2, 5, за постоянно- както ви е кеф и приключвай тая пародия дето си я почнал :roll:

Много краен взе да ставаш, комy е нyжно това напрежение???
Аз го провокирах алх, погледни нещата с дрyги очи, yбедена съм, че автора ще понесе тежката си присъда (ако я има), но от тема измислена и леко шеговита, няма как да рискyва имиджа и работата на колегите си при все, че не е съгласyвана с тях?!!!
Много напрежение сте събрали някъи в себе си :mrgreen: :ok:

краен- може, щом казваш :dunno: за теб съм краен- за себе си съм директен... напрежение- къде го, че не го виждам...
за много малко неща ми пука в отношенията с хората, много недостатъци не ги забелязвам изобщо, но много, ама МНОГО мразя някой да се отмята от думата си/да променя правилата на сделката... такива просто не ги броя за хора... то и за животни не ги броя, че ще обидя някое животно... мога да ги броя наравно с някоя гъсеница, хлебарка или каквото и да е в тоя ред на мисли- нещо което ме отвращава, но за хора не...
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 20 Сеп 2011, 18:31

acho.rs написа:Вокален съм , не щот обърна форума на БИГ БРАДЪР :no: :no: :no:

... в която нямам и един пост ... ме ми дреме дали ше имам бан или не . Ако си мислиш , че някога съм се старал да блесна в очите на слепите ... лъжеш се брат ми :winky:

не знам защо виждаш себе си в думите ми, не са обърнати към теб :ok:
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 20 Сеп 2011, 18:33

Изпревари ме с поста си :winky: Беше към тоя над тебе ...
Мисля, че всички тук забравяте, че това е автомобилен форум и като такъв трябва да съдържа теми с такава насоченост

- именно за това ...
Това е болна тема. Но не в смисъл на "наболяла", а в смисъл "за болни хора". :kuku: Гнило място.
Пише се без да се мисли:
1. Целта й и особено пътят, по който би трябвало да се върви, за да се постигне тази цел, са изтъкани от идеята за разделение, разединение и безсмислено противопоставяне между отделни потребители или групи от потребители, а това определено е във вреда на форума, който (поне на теория!) би трябвало да обединява група хора с близки интереси и/или проблеми.(не ми се цитират сега уводни думи от представянето на сайта...) А хората са различни и многобройни... един ще си отиде, друг ще дойде

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 20 Сеп 2011, 18:35

ms написа:[но много, ама МНОГО мразя някой да се отмята от думата си/да променя правилата на сделката... такива просто не ги броя за хора... то и за животни не ги броя, че ще обидя някое животно... мога да ги броя наравно с някоя гъсеница, хлебарка или каквото и да е в тоя ред на мисли- нещо което ме отвращава, но за хора не...

ти къде видя някой да се е отметнал? като се отметна- тогава може да ме закачиш на тая тема ;)

за сега аз, ти, златко и ачко излитаме... къде видя някой да се е отметнал от нещо?

аз ако съм на вас ще се замисля защо хората ви номинират а не да търсите нещо дето и да го намерите няма полза...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 20 Сеп 2011, 18:36

Винаги съм бил против да се пишат такива глупости тук... половината теми са направо за боклука и нямат нищо общо с естеството на форума и клуба... ама това е мое мнение... благодарете се, че има хора, които са решили обратното...

- случая не се засяга това - колко тъпи са темите в извън темата , а нещо друго ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 20 Сеп 2011, 18:41

ms написа:краен- може, щом казваш :dunno: за теб съм краен- за себе си съм директен... напрежение- къде го, че не го виждам...
за много малко неща ми пука в отношенията с хората, много недостатъци не ги забелязвам изобщо, но много, ама МНОГО мразя някой да се отмята от думата си/да променя правилата на сделката... такива просто не ги броя за хора... то и за животни не ги броя, че ще обидя някое животно... мога да ги броя наравно с някоя гъсеница, хлебарка или каквото и да е в тоя ред на мисли- нещо което ме отвращава, но за хора не...

Директен ок, но прибързано съдиш според мен.

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 20 Сеп 2011, 18:43

нали уж по 1 ъп на 24 часа имаме право

та да си направя моя ъп

не съм гласувал още, търся разумна размяна на гласа си срещу материални ценности :)
No bling at the Ring

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата