Е па т'ва ако го решите...
Модератор: Общи модератори
Re: Е па т'ва ако го решите...
ето една друга
Има една стая с лампа . Стаята е затворена , а вие сте отвън. има три електрически ключа на стената отвън. трябва с едно влизане в стаята да се каже кой ключ се ползва за светкане на лампата.И трите ключа са първоначално в положение изключено
Има една стая с лампа . Стаята е затворена , а вие сте отвън. има три електрически ключа на стената отвън. трябва с едно влизане в стаята да се каже кой ключ се ползва за светкане на лампата.И трите ключа са първоначално в положение изключено
BMDrago написа:ето една друга
Пускано е вече в темата

BMDrago написа:не цици бе, друго ше рисуватне мамолог а гинеколог
^ да де, ясно, че ще е пиче, ма аз си мислех че гинеколога и за циците отговаря?
За моята загадка отговор намерихте ли, на мен също ми е интересно. Не видях никъде, а оня форум нещо не е активен, от които съм го взел.
pampo написа:BMDrago написа:не цици бе, друго ше рисуватне мамолог а гинеколог
^ да де, ясно, че ще е пиче, ма аз си мислех че гинеколога и за циците отговаря?
а уролога какво да прави

Ryapoff написа:За моята загадка отговор намерихте ли, на мен също ми е интересно. Не видях никъде, а оня форум нещо не е активен, от които съм го взел.
с помоща на гугъл
еми видял е това (женски полов орган), за което е лежал в затвора - т.е. за изнасилване!

swh_bmw написа:а уролога какво да прави![]()
За него - катетър в добрия случай.
П.П. Начи то било тъпичко, затова никой не го познал

Ryapoff написа:swh_bmw написа:а уролога какво да прави![]()
За него - катетър в добрия случай.
П.П. Начи то било тъпичко, затова никой не го познал.
аз отговорих отговора е ПАП (PAP)зърно на гърда...ама не четете