как се намира надежда

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Re: как се намира надежда

Мнение от SKISA » 14 Дек 2009, 9:24

е ми най-трудното според много корифеи мина-разговора е започнат! са остава да се видите и да разберет дали па нема да се харесате и на живо ,освен по нетски и току виж сме станали сватовници тука сичките у темата....

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 14 Дек 2009, 17:56

SKISA написа:а бе тва жените са само за забавление напраени бе!!тва са като некъв тунинг за десните седалки.....!
....и защо изобщо се разрешава да се регват женни тука-тва баваристи ли сме ние тука или лукови глави!?!? тва кви са тия лигавщини,морета и сополи от любов и прочие тъпотии...!??? тука треа се говори за биели,за как влиза буталото в цилиндъра ,за директно шприцване и такиа неща...! кви женки ,кви пет леа,кви чувства и любови! любовта е за бедните-да го духат бедните.... духом :twisted:

SKISA написа:.....неа се праиш на путьо. треа си корав и джелезен,мацките ги млатиш и понекога ги такоаш и те така...!! кви са тия чуства и простотии ,да не сме тука спартакус...! бе треа да има ред ,бе!! женките -под ножа и тупаници и тва е! нема кво да им се лигавиме -ние тука БМВ-та ли караме или некви умреляци....

+999999999999999999999999999999999
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: баба си да му прави мекици

Мнение от tonito » 14 Дек 2009, 20:54

май сте изперкали вси4ки тука :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ilimat » 15 Дек 2009, 10:47

skisa - сега ми стана ясно от некои коли защо слизат мацки, а от други парцалани...абе бате ти имаш лош вкус....
ти търсиш дупка в комплект с цици.../грубо сори/
и това намираш и виждаш в жените...
има да р а с т е ж , растеж.....мога само да те съжалявам.... че можеш да пишеш арогантно, а немаш мозък да направиш живота си пълноценен.
Няма да ти казвам как, що хора като теб се женят за абсолютни парцалани. И ако ти вземат колата и пр.. ти и котка няма да можеш да си хванеш да изчукаш...
Носете си кръста!
Илимат

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 15 Дек 2009, 15:45

хаха грубооо, но бъркаш за скиса :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 15 Дек 2009, 17:01

Аиде по внимателно с определенията за SKISA!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 15 Дек 2009, 17:15

Той пича не разбра метафорите на Skica,но пък това което е казал важи за доста форумни нинджи,не за Skica разбира се,той скицата е пич,оправил си е неговото,ама какви олигофреми има във тоя форум,ще ги познаем в скоро време по това че евентуалноса фанали кози грип...познайте що :mhihi:

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 15 Дек 2009, 20:03

ilimat написа:skisa - сега ми стана ясно от некои коли защо слизат мацки, а от други парцалани...абе бате ти имаш лош вкус....
има да р а с т е ж , растеж.....мога само да те съжалявам.... че можеш да пишеш арогантно, а немаш мозък да направиш живота си пълноценен.
Няма да ти казвам как, що хора като теб се женят за абсолютни парцалани. И ако ти вземат колата и пр.. ти и котка няма да можеш да си хванеш да изчукаш...
Носете си кръста!

Не мрази играча, мрази играта.
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 16 Дек 2009, 9:05

не е за пръв път да не ме разберат,ма и аз па не се напъвам да ме разберат всички....!!
иначе ,мерси за описанието! хареса ми и на "парцаливка" ше и кажа да и хареса... :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 16 Дек 2009, 9:29

...тук се сещам да пиша за една моя история- запознаваме се с мацката. аз- сепер готин! цеветя, вечери, изпращанки, отваряне на врати, вежлив, услужлив, любезен, въобще пич на 100%. Тя- надута лигла- сърби ме, боли ме, искам тук- не искам там, ама сега това, после онова. върти се , не знае кво иска.....накрая на мен ми писна! викам й- бейб, кво праим сега?! тя- ми, о-х-х-х-х, незнам, ще видя, не съм сигурна за теб....викам й- о, така ли?! аз пък знам и съм сигурен! айде чао! мина се кво се мина.....и почна същата да ми загрява телефона! то не са смс-и, то не са обажданки, то не са извинеиня, то не беше самолинчуване....ще излезе прав СИКСА- тръгваш си културно и после връща дидивенти.

края на историята е: ми бейб, вече има друга, дето да прибира парите. ти га се чуди друга прилапа канелката, а аз мразя да преда на два стана, така че- оставаме си приятели.....
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 16 Дек 2009, 12:59

alexsch написа:.така че- оставаме си приятели.....

Любимата реплика, дет мнозина не я понасят. :) :lol: Ха, така..
Да караш Peugeot е страст!

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 16 Дек 2009, 13:49

ilimat написа:skisa - сега ми стана ясно от некои коли защо слизат мацки, а от други парцалани...абе бате ти имаш лош вкус....

Вземи провери в речника думичката "ирония". ;)
SKISA, бате, направи ми деня. :lol:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 17 Дек 2009, 0:02

Носете си кръста!

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Скис, тоз Илюминат ти прасна егаси психопрофила :mhihi: :mhihi: :mhihi: Немаш мозък, верно е... Охохоххо :lol: И кат ти вземат колатааа, махни, махни, ерген шси останеш :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 17 Дек 2009, 0:14

стиа са и вие-момчето не ме познава и не е длъжен,а и явно не е имал времето да прочете постовете напред.
в крайна сметка помогнахме ли на фенка-85С ,на ебеймвееца,на ейнджъла да дръпнат във връзките!?!? :D
а аз мойта кола я продавам ,щото почна да не ми връзва с парцаланките и са се ориентирам към друга,ма ега ми върже дома...! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 17 Дек 2009, 1:05

SKISA написа:стиа са и вие-момчето не ме познава и не е длъжен,а и явно не е имал времето да прочете постовете напред.
в крайна сметка помогнахме ли на фенка-85С ,на ебеймвееца,на ейнджъла да дръпнат във връзките!?!? :D
а аз мойта кола я продавам ,щото почна да не ми връзва с парцаланките и са се ориентирам към друга,ма ега ми върже дома...! :mhihi:

.... 85C съм да откъде знаеш ??? ... иначе да помогнат да помогнат колко да помогнат :)
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата