Дискусия относно една импортната тема за задно през зимата.
Модератор: Общи модератори
- bmw318_94
- младши ентусиаст
-
- Кара: хората да го гледат тъпо
WilliamsF1Team написа:mavrut написа:не се правя на велик , и знам че алфата не е най страхотния автомобил, ама поне алфите ги карат горе долу свестни хора, тука като гледам сбивщина от пъпчасали пубери седнали да объждат на кой бмв-то е най, просто нямате още такъф акъл и не сте дорасли че да си говорите с някой от алфа или който и да е друг форум, за вас всичко опира до гъзарията да карате бмв, а не че цените марката и се истински фенове, аи няя са обясняям повече че до утре моа да пиша и да нареждам! и като някой от вас стигне нивото на PINKO, и опита с всякакви автомобили тогава може да му се подиграва, но за сега като работите като общи работници или разносвачи на кремвирши може да си траете и да не се надувате, шот повечето от вас въздухари !
Ето аз мога да ти докажа, че не е така...
Тоя клуб и форум е доказал многократно, че помага на много хора като даже много от тях помагат и на хора които не са от тук. За справка подписите на доста колеги. Комплексари не можеш да наричаш хора които през годините са се трудили и карат Е60 или Е90. Не всеки пъпчив пубер може да си позволи такава кола. И така... Не мисли хората тук за тесногръди или нещо такова, защото 90% ако те видят на пътя закъсал ще спрат да ти помогнат.
Съдиш хора които не познаваш, което е доста глупаво...
А и не си мисли, че си изкарваме парите с разнасяне на кремвирши, а дори и да е така, срамна работа няма.
Съгласен съм изцяло с колегата,защото темите за колеги помогнали на колеги зачестяват което може само да ни радва,а на този който си мисли,че всички тука сме пубери мога да му кажа много здраве.
ЗА МНОГО ГОДИНИ!!!
Доста четох от писанията тук и в Алфа форума и трябва да Ви кажа, че доста помия се хвърли! В крайна сметка СПОРЕД мен темите се изрудиха тотално и в двата форума. Идеята беше за задното предаване и има ли почва то у нас през ЗИМАТА! Това в момента прераста в един ТЪП спор за или против Алфа или БМВ - еми според мен е мноо тъпо! Извинете и моя колега Mavrud, готин е ама мноо бързо пали и е директен!!!
В крайна сметка колкото и да се плюем тук, ако някой от вас или нас закъса на пътя съм сигурен че ще има взаимопомощ!!! Нека спрем с караниците, безмисленни са!!! Ако някой е за спорта да изкачи тоо баир, евала. Ако се разберем може и аз да дойда а предполагам че и други мои колеги ще дойдат, ще се пробваме и после може да изпием по некое я кафе, я Виски...
Друго нямам какво да кажа, поздрави!!!
Доста четох от писанията тук и в Алфа форума и трябва да Ви кажа, че доста помия се хвърли! В крайна сметка СПОРЕД мен темите се изрудиха тотално и в двата форума. Идеята беше за задното предаване и има ли почва то у нас през ЗИМАТА! Това в момента прераста в един ТЪП спор за или против Алфа или БМВ - еми според мен е мноо тъпо! Извинете и моя колега Mavrud, готин е ама мноо бързо пали и е директен!!!
В крайна сметка колкото и да се плюем тук, ако някой от вас или нас закъса на пътя съм сигурен че ще има взаимопомощ!!! Нека спрем с караниците, безмисленни са!!! Ако някой е за спорта да изкачи тоо баир, евала. Ако се разберем може и аз да дойда а предполагам че и други мои колеги ще дойдат, ще се пробваме и после може да изпием по некое я кафе, я Виски...
Друго нямам какво да кажа, поздрави!!!
Последна промяна Bonev на 06 Яну 2009, 22:27, променена общо 1 път
Аз наистина исках да питам къде пинко си е оставил телефона както наистина твърди..
Ако не сте забелязали, в условията пишеше:
да дойде и да се опита за качи баира от Кокалянско ханче към село Кокаляне СЕГА
Ставаше дума за оная вечер (събота, 03.01. 19:23 часа), когато валеше сняг и имаше около 25 см пресен сняг. Предложението остана в сила над 28 часа, до 23:17 часа на следващия ден) - идеята бе условията да са максимално близки. Да не би да очаквате да чакам до лятото?
Само че през тези близо 28 часа имаше единствено упражнения по словоблудство и голеееми приказки, ама никой не звънна - телефона ми го имаше публикуван.
Сега снега е изчистен, пръскана е луга, на места пътя даже е сух, така че цялото упражнение се обезсмисля - в момента всяко БМВ, даже и с гуми за мъгла, няма да има проблеми, защото сняг всъщност вече няма.
Така че и тая тема е изчерпана и се заключва.
Ако не сте забелязали, в условията пишеше:
да дойде и да се опита за качи баира от Кокалянско ханче към село Кокаляне СЕГА
Ставаше дума за оная вечер (събота, 03.01. 19:23 часа), когато валеше сняг и имаше около 25 см пресен сняг. Предложението остана в сила над 28 часа, до 23:17 часа на следващия ден) - идеята бе условията да са максимално близки. Да не би да очаквате да чакам до лятото?
Само че през тези близо 28 часа имаше единствено упражнения по словоблудство и голеееми приказки, ама никой не звънна - телефона ми го имаше публикуван.
Сега снега е изчистен, пръскана е луга, на места пътя даже е сух, така че цялото упражнение се обезсмисля - в момента всяко БМВ, даже и с гуми за мъгла, няма да има проблеми, защото сняг всъщност вече няма.
Така че и тая тема е изчерпана и се заключва.
И не само на пътя помагаме. Алфа форума го бехме приютили тука като им клецнаха сървъра ама то това не се брой.
Винаги ще има сорове ама що се появяват такива крайни изказвания и обиди незнам... Пинко ако е пич ще напише тука, че е попрекалил малко с тоя никъв баир и ще покаже наистина страшния баир. Сега и ние треа да имаме малко самочувствие че имаме хубава кола във големия клас не само Алфа...
Винаги ще има сорове ама що се появяват такива крайни изказвания и обиди незнам... Пинко ако е пич ще напише тука, че е попрекалил малко с тоя никъв баир и ще покаже наистина страшния баир. Сега и ние треа да имаме малко самочувствие че имаме хубава кола във големия клас не само Алфа...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Тва с изкачването беше най-култово "ето го баира", ама то това не беше баш баира
Кви омотняци има просто не е истина 

- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
mavrut написа:и ф тоа момент тряя да се насера сигурно ?
оо ти си от варна,завои ли каза

пп.
ако петицата ти се струва бавна итрудно вървяща в зимни условия имаме още едничка колица със задно,дето на пистата преди няколко дни уби всички предняци в малкия клас на сняг

чака ме

Пинко пише на свои съФорумец:
"Засега няма желаещи, само се оправдават като Б.Б.
Звънни ми утре, ако ще ходите да трошите жипките, ще се присъединя с Волвото. Пък другата седмица, живот и здраве, и с големия вожд
0887 631329"
Ето къде си е дал тИлИфона...
линк:http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=29665
Звънни ми утре, ако ще ходите да трошите жипките, ще се присъединя с Волвото. Пък другата седмица, живот и здраве, и с големия вожд
0887 631329"

aygofan написа:Пинко пише на свои съФорумец:
0887 631329"

Ясно, значи това означава постване на телефон за свързка с него

Аз очаквах, че ще го забоде на видно място тук във форума където е метнал ръкавицата, а то... колко съм несъобразителен

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
mavrut написа:... и като някой от вас стигне нивото на PINKO, и опита с всякакви автомобили тогава може да му се подиграва...
Кво да се подиграва,тоя сам стана за смях пред половин България,че и във вашия форум даже

Ръиш ли???

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
К'во направихте вие, колеги? 17 страници си сипвате с черпаците...
Я го зарежете тoва wannabe-редакторче от нискобюджетна "клонка" на притежавано от концерна на четирите кръгчета списанийце и се забавлявайте.
Ех, ХАлфо, ХАлфо...и Кума Лиса беше така "То гроздето е кисело.."...пффф...хем жалки постове на притежатели на Алфа, хем ме развеселиха
Пък аз само едни от тях като ги познавам в каква сфера работят ми е ясна работата... гийкове по хардуера... на баба ти Йорданка Христова синове.
Я го зарежете тoва wannabe-редакторче от нискобюджетна "клонка" на притежавано от концерна на четирите кръгчета списанийце и се забавлявайте.
Ех, ХАлфо, ХАлфо...и Кума Лиса беше така "То гроздето е кисело.."...пффф...хем жалки постове на притежатели на Алфа, хем ме развеселиха

Пък аз само едни от тях като ги познавам в каква сфера работят ми е ясна работата... гийкове по хардуера... на баба ти Йорданка Христова синове.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
ja написа:Са пинко и пинки един човек ли са![]()
Я дайте някоя карта с местоположението на тоя баир
Понеже доста пъти спомена за тоя баир, та избързах малко... надявам се някой да не е пуснал карта преди мен

Последна промяна Enderial на 06 Яну 2009, 23:02, променена общо 2 пъти