Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Re: Политическа.

Мнение от acer » 30 Май 2014, 0:24

Е.Димитров написа:Абе Борисов ако се учеше от Меркел и Орбан,до сега след всички глупости да си е подал оставка и да си е заровил главата в пясъка...
На немският президент ли ,какъв беше,взел изгоден кредит и си подаде оставката,нашият със самолет закара 2 футболни отбора до морето и хич не му дремеше,да не споменавам за хилядите други приказки и глупости.
То и само той да беше де,ама нали се изкарва много честен...Ама мен не ме интересува де,то аз съм го казвам многократно,имам малко по-високо мнение за себе си,самочувствие и самоуважение,че някой като борисов да се обръща към мен,като част от народа и да ми продава мутренски лафове.
Сега,ясно е че на много им харесва да се чувстват малко като под крилото на "батко" и да се радват на мафиотски тарикатлъци,но това си е до човек.
За мен в момента в България няма политик,към когото да изпитвам някаква симпатия!

Значи едните по български аршин, а Борисов щото ти е антипатичен по "европейски", да си подава оставката щото е летял със самолет неправомерно, другите дето рушиха държавата и изнасилваха българският народ 20г са ок :kuku: Ако всички се мерят по европейски, то 90% от депутатите трябва да си дадат оставките, да не гласуваш щото всички са лайна, няма ефект заради купеният вот и искаш/ не искаш ще определят бъдещето.
За Орбан имах предвид,че Борисов върви по пътя на успехите му, Орбан смазва социалистите години вече и Орбан също има доста гафове, но е премиера с най-висок рейтинг и хората си го обичат. Не напразно преди време станишев сравняваше Борисов с Орбан.

Аз и още 50% от гласуващите също имаме високо мнение за нас си, за това не гласуваме за маналова, миков, куюмджиев, сидеров, бюреков, лютви местан, пеевски и мнооого много други ужасно гнусни хора. Профилът на хората които гласуват за герб е много ясен, мразещи бсп и дпс. Хората искат да видят тези партии наказани, глухите и слепите разбраха какви са, цяла България разбра какви са и докато няма развръзка хората ще гласуват само за партия, която мислят че ще натика бсп/дпс в ъгъла- в случая герб. Другият начин е да грабнат сопите и камъните както в Украйна.. а никой не знае червената линия къде е, но напрежението витае във въздуха и се вижда с просто око.

За Цветанов.. Тръбиха 1г че Цветанов подслушва, а сега искат да го съдят, че не подслушвал :mhihi: Предишни вътрешни министри също са казвали "НЕ", но не са ги съдили. Сигурно няма нищо общо, че присъдата се произнася в момент, в който цялото внимание е фокусирано върху Станишев, след като в Европа валят оставки на соц. лидери за загубата на евро изборите.
Поръчкови закачки от страна на БСП и подвластните им магистрати. А защо не вкараха в затвора тези, които фалираха банките и ограбиха хората, кредитните милионери, получателите на куфарчетата с пари, мошениците, които забогатяха от масовата приватизация и хилядите знайни и незнайни мошеници, престъпници и тарикати, които се облгодетелстваха от т.нар преход? То съдът като се активизира срещу политици и всички партиите се обединят срещу 1, хората виждат за кого трябва да гласуват.. трябва да си кретен да не зацепиш, че не е естествено. Сами си правите изводи щом германски адвокати от бундестага защитават Цветанов и призовават ЕС да се намеси в българската съдебна сиситема за кво иде реч ;) бахти цирка, тия 1000 пъти съжалиха че ни взеха в съюза им :mhihi:
Последна промяна acer на 30 Май 2014, 0:42, променена общо 2 пъти
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 30 Май 2014, 0:35

Обвинението е за това, че е отказал подслушването, а не че го е направил. Има игра с тоя въпросния бопаджия. Дали пък Цветанов е отказал подслушването по препоръка на тиквата, които нищо чудно да са били заедно в академията? чадъри през 21ви век? :conf:

edit : то е ясно, че това е поръчка на бесепарите ама чак па толкова да е прозрачно..верно или са е*ати кухите филии или са някви подбрани кадри :mhihi:

acer написа:хората ще гласуват само за партия, която мислят че ще натика бсп/дпс в ъгъла- в случая герб. Другият начин е да грабнат сопите и камъните както в Украйна.. а никой не знае червената линия къде е, но напрежението витае във въздуха и се вижда с просто око.

:yes:

тей като гледам линията е дори и над системата ни в България..
сега от Европа ще ни сцепат по всички параграфи за корупцията ни и как дори и съдиите са застрашени като използват закона неправилно/поръчка..ама май и това си е начина при нас си.

acer написа: бахти цирка, тия 1000 пъти съжалиха че ни взеха в съюза им :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

вземайте пуканките, че сега остава само да им гледаме сеира който сам си създадоха /или по-точно станишката го създаде, щото не може да преживее мисълта за 15-тото число :mhihi: :lol: / като се намеси и ЕС :lol:

ох, мале..тея хора направо ще ме уморят с малоумието им :mrgreen: :smoke: те даже и за затвора не са..трябва да се отвори специално за тях хоспитализирана институция и да си ги държат там всички бъдещи, бивши и настоящи :lol:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 30 Май 2014, 2:14

Ам чи вий да не мислите че политическите поръчки са като филм за 007 или оня Едуард Сноудън ? От тъпи по тъпи схеми ,важното е да те вкарат в съдебната мелница там ще ти намерят цаката.То само това да се влачиш с месеци по 3-4 дела ,отлагания после обжалване , един път втори път ,разправии със адвокати следователи и прокурори , една торба пари разходи .И накрая след 3 години тръбене в медиите как те съдят, те оправдават - евентуално .Само дето половин България като чуе Цветтанов = подслушване =осъден.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от doomy525 » 30 Май 2014, 2:23

Така е, прав си. Хване ли те системата един път..те смила. ;) въпроса е, че е прекалено прозрачно и нагло дори и за нашите сладури :lol:
Сега ще е интересно тиквоча как ще процедира и дали с цялата си наглост ще го цвъкне пак с власт дори и да го оневинят, ако евентуално пак дойдат на власт герберите /уж по-малкото зло/. Какво ще си помислят хората като видят, че Цветунчо е осъден и самите те са позволили тоя да има власт отредена от народа, който по категоричен начин вече е доказал, че е злоупотребил с гласуваното му доверие? Ако се развие вариант 2, както и предполагам, то със сигурност ще станем Украйна, щото дотогава ще се е насадило мнението в народа за беззаконието при политиците.. а това вече ще мине всякакви граници на търпението, които 23 години таят чрез пасивността си на вот.

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 30 Май 2014, 9:41

acer написа:
Значи едните по български аршин, а Борисов щото ти е антипатичен по "европейски", да си подава оставката щото е летял със самолет неправомерно, другите дето рушиха държавата и изнасилваха българският народ 20г са ок :kuku: Ако всички се мерят по европейски, то 90% от депутатите трябва да си дадат оставките, да не гласуваш щото всички са лайна, няма ефект заради купеният вот и искаш/ не искаш ще определят бъдещето.
За Орбан имах предвид,че Борисов върви по пътя на успехите му, Орбан смазва социалистите години вече и Орбан също има доста гафове, но е премиера с най-висок рейтинг и хората си го обичат. Не напразно преди време станишев сравняваше Борисов с Орбан.

Аз и още 50% от гласуващите също имаме високо мнение за нас си, за това не гласуваме за маналова, миков, куюмджиев, сидеров, бюреков, лютви местан, пеевски и мнооого много други ужасно гнусни хора. Профилът на хората които гласуват за герб е много ясен, мразещи бсп и дпс. Хората искат да видят тези партии наказани, глухите и слепите разбраха какви са, цяла България разбра какви са и докато няма развръзка хората ще гласуват само за партия, която мислят че ще натика бсп/дпс в ъгъла- в случая герб. Другият начин е да грабнат сопите и камъните както в Украйна.. а никой не знае червената линия къде е, но напрежението витае във въздуха и се вижда с просто око.

За Цветанов.. Тръбиха 1г че Цветанов подслушва, а сега искат да го съдят, че не подслушвал :mhihi: Предишни вътрешни министри също са казвали "НЕ", но не са ги съдили. Сигурно няма нищо общо, че присъдата се произнася в момент, в който цялото внимание е фокусирано върху Станишев, след като в Европа валят оставки на соц. лидери за загубата на евро изборите.
Поръчкови закачки от страна на БСП и подвластните им магистрати. А защо не вкараха в затвора тези, които фалираха банките и ограбиха хората, кредитните милионери, получателите на куфарчетата с пари, мошениците, които забогатяха от масовата приватизация и хилядите знайни и незнайни мошеници, престъпници и тарикати, които се облгодетелстваха от т.нар преход? То съдът като се активизира срещу политици и всички партиите се обединят срещу 1, хората виждат за кого трябва да гласуват.. трябва да си кретен да не зацепиш, че не е естествено. Сами си правите изводи щом германски адвокати от бундестага защитават Цветанов и призовават ЕС да се намеси в българската съдебна сиситема за кво иде реч ;) бахти цирка, тия 1000 пъти съжалиха че ни взеха в съюза им :mhihi:

Така,да почна от първото в червено-ти нямаш високо мнение за себе си,твоите излияния и про-герб писания са същите ,като в ранният комунизъм и кълта към личността,същите неща са писани за сталин,ленин,димитров и живков,а това в никакъв случай не е високо мнение и висока самооценка а най-обикновено раболепничене и заравяне на главата в пясъка,като цялата проза,която пишеш е в този стил,където отиваме към следващият апостроф,а именно "хората искат да бъдат наказани...".Да,аз също исках да бъдат наказани и за това,2009 година дадох гласа си за герб,хората получиха не наказание,ами 3,5 години оправдания,нито доган,станишев и всички тези не получиха нищо.
Сега,за не до там умни хора,дето ей така,без никаква мисъл повтарят една и съща глупост че цветанов го съдят за подслушване и за не подслушване,това уважаеми немислещи са 2 различни неща,не е нужно да имаш малко сиво вещество,за да разбереш идеята е че има незаконно подслушване и осуетяване на законно подслушване,тоест,подслушвал е незаконно някой,но за негови колеги,дето е имало данни за престъпление категорично е отказвал,или че е имало тенденциозно отношение,което е подсъдно!
Да не говоря колко бизнеса съсипа с изказвания,само един пример ще дам,изказване от трибуната на НС че някакъв бизнесмен,голям производител на натурални сокове ,вкарвал радиоактивна захар от любимата ти украйна и с това си правил соковете,разбира се след проверка се установи че няма такова нещо,но вече и такива сокове няма на пазара!
За бареков,убеден съм че докато се кланяше на бойко,ти си му бил фен,в момента в който бойко,като един истински българин започна да говори зад гърба на бареков че бил ка..т и тн,нали,което е силна черта на всеки голям човек да говори в лицето на един едно,а зад гърба му друго,ония се извъртя на 180 градуса,"достойна" черта на мъж и започна да хапе ръката дето го е хранила...
Иначе,цялата ти реч е някаква заучена пропаганда и то без да се знае истина,само повтаряне на лозунги и пропаганда ,получена от партийни събрания,като почнем с "куфарчетата",дето е станало нарицателно,ама без да знаеш какво точно означава,BTW,нали знаеш че любимият ти вожд всъщност е един от тези дето се облагодетелстваха от прехода...И въобще за кой ли път ще попитам-как правиш разлика между комунист и комунист?!?
И моля те,аре стига с тая украйна,никой не те задържа в България,може съвсем спокойно да си се прибереш в украйна!
Всичко горно е написано без нито една лоша мисъл,с единствената цел и молба,хората да станат обективни ,а не пристрастени тролове на някоя партия.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 30 Май 2014, 12:09

Е.Димитров написа:

Излагаш се пред всички и не ти е за първи път, острата реакция и личните определения сами говорят.
Хората не са толкова глупави колкото си мислиш, може герб да не са успяли да вкарат Доган и Станишев в затвора, щото магистратите и депутати пърдят в 1 гърне, но поне им извадиха далаверите на показ и настроиха цялото общество срещу бсп/дпс, затова печелят за 11-ти път. Точно затова мразиш герб и хората, които ги подкрепят ;)
Гласувалите за герб за теб са от „ранният комунизъм“, щото очевидно искат да унищожат любимата ти партия, може и донякъде да е така, но след 24г преход, хората искат виновници и в момента единствената партия, която е срещу бсп/дпс е герб и се вижда много ясно че не е театър.

Иначе ако бях член на герб щях да се радвам, няма нищо срамно и щях да си кажа, не съм прикрит като тебе :D Ако си толкова отворен, вързаната по една е60 535xd от mobile.de, със сервизна книжка.
Форума ни е нотариус, ще дойда на някоя форума среща, ако аз съм член на герб или някоя друга партия/клуб, ако някой близък роднина, братовчед, гадже и прочие, по някакъв начин да съм свързан или бил свързан, облагодетелствен от герб или друга партия, ще ти купя е60-ка която посочиш. Обаче ако не съм, ти ми дължиш е60-ка ;) Бонус-а е че ако по някакъв начин си свързан с бсп или друга партия никога повече да не пишеш във форума. Ако продължиш с определнията и лъжите по мой адрес, значи те е страх да се хванеш на бас-а, щом те е страх, значи има причина.
Малко ми писна за н-ти път да слушам глупости по мой адрес, явно си член на някоя партия и съдиш по себе си, щото ти е чуждо да имаш активна гражданска позиция. Или спри с глупавите си обвинения или бъди мъж и застани зад думите си, а аз ще имам +1 кола ;)

И не си ти дето ще казваш къде ще живея, отново писанията са ти селски и говорят за ниска култура.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 30 Май 2014, 12:24

^ Ох ,"моля те"
То пък бива да тролиш във всички теми...
Хайде със здраве!

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 30 Май 2014, 12:50

А едни господа, които щели да се отказват от евродепутатските си места, май няма да искат да се отказват :mhihi:
Днес ЦИК трябва да обяви за имената на депутатите. А като евродепутати те нямат право да са депутати в Българския парламент. И става интересноооо.
Да залагаме ли, че ще се заобиколят 1-2 закона...

ентусиаст
Аватар

Мнение от doomy525 » 30 Май 2014, 13:00

Тоя катил няма ли да го думне някой най-накрая..

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4112180

:censored:

Кво, ще отиде до Брюксел да вземе още някви стотици хиляди левове и после ще си се прибере тук и си мисли, че ще е по старо му? :bang:

Тоя заслужава да е първи на бесилото. Трябва и някой да се хване за него докато пада, за да му откъсне и малката малоумна глава :ranting:

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 30 Май 2014, 13:05

А един дето напусна парламента май седна от два стола на земята :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 30 Май 2014, 13:06

Поели са ангажимент и то голям тва правителство пред Газпром :mhihi:
А ЕС е поел друг ангажимент, тоя ангажимент да не се случи.
Та ше е интересно

ентусиаст
Аватар

Мнение от doomy525 » 30 Май 2014, 19:14

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 30 Май 2014, 20:14

Според мен серго е твърдо вътре , в европарламента имам предвид. Сега кроят шапка на тоя нещастник любимец 15 който измести серго от класацията .Абсурд е курумбашев да гризни дръвцето а серго да бие камшика към Брюксел :mhihi: Така че някой ще отпадне доброзорно , да видим кой ..
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от doomy525 » 30 Май 2014, 22:20

Е, добре де ама той според закона няма право хем да бъде в Епарламента, ако го избере, хем да се върне в нашия - или едното или другото. :censored:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 30 Май 2014, 23:15

.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 11:57, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата