Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
iliew написа:Има ли желаещи да отворим и една тема за стероидите? Надявам се да изкочи по някой желаещ.
+1
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Момчета, ако не гоните сериозни цели (в смисъл професионални състезания по културизъм и т.н.), най-искрено ви моля да не се занимавате с подобни глупости

- mejdupraznika
- Потребител
-
- Кара: 4
Maverick_VS написа:Момчета, ако не гоните сериозни цели (в смисъл професионални състезания по културизъм и т.н.), най-искрено ви моля да не се занимавате с подобни глупости![]()
Лично мнение, мисля че всеки си има глава на раменете и може да осъзнае ползата и рисковете от стероидите

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
Но все пак да отбележим факта, че както има много силни така има и много слаби медикаменти и ако се ползват в умерени количества то те няма да навредят толкова колкото всяко петъчно-съботно напиване! 
За инфо на аудиторията, класификация на най-вредните вещества!

За инфо на аудиторията, класификация на най-вредните вещества!

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
сега остава и да предложите първата доза безплатно 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
steeN написа:сега остава и да предложите първата доза безплатно
Първата доза сам си я пройзвеждаш. :p
- valeri_t
- Потребител
-
- Кара: МИГ-29
- Мечтае да кара: Тва на снимката с пълно бойно снаражение, по жълтите павета
- Детайли за колата: Ниска, спортна, с вдигащи се фарове, от тия дето изгасват бавно. Машина едет глаза боятся!
Е сега някой ако ми каже защо е...(забранено за обсъждане на стероиди!)...?
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Значи, който не пие и не пуши може спокойно да си зобва.
То даже е по-малко вредно
То даже е по-малко вредно

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
kriso85 написа:А и всичко си е въпрос на навик. Аз примерно огладнявам през 3 часа. Даже понякога съм ставал през нощта, за да ям.
Другият вариант е да си вземеш някой заместител на хранене (синта6 примерно) и насила да го пиеш някъде между храненията
Допреди няколко седмици и аз си хапвах по 4-5 пъти дневно, но напоследък грам не ми се яде. А пари за добавки нямам сега. Това със сладоледчето ще го пробвам.
А според тая табличка за вредните вещества... много си навредих тоя уикенд с 5-тото от схемата

- valeri_t
- Потребител
-
- Кара: МИГ-29
- Мечтае да кара: Тва на снимката с пълно бойно снаражение, по жълтите павета
- Детайли за колата: Ниска, спортна, с вдигащи се фарове, от тия дето изгасват бавно. Машина едет глаза боятся!
И да пие и да пуши пак може...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Идеята е, че ако искаш да разбереш нещо за стероидите е по-добре да го потърсиш в специализиран форум. Тук толкова глупости са изписани за хранене и трениране, че ако същите се изпишат и за стероидите със сигурност някой ще почине ако ги послуша. 

- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
bum_bum написа:Идеята е, че ако искаш да разбереш нещо за стероидите е по-добре да го потърсиш в специализиран форум. Тук толкова глупости са изписани за хранене и трениране, че ако същите се изпишат и за стероидите със сигурност някой ще почине ако ги послуша.
Принципно си прав колега!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
iliew написа:bum_bum написа:Идеята е, че ако искаш да разбереш нещо за стероидите е по-добре да го потърсиш в специализиран форум. Тук толкова глупости са изписани за хранене и трениране, че ако същите се изпишат и за стероидите със сигурност някой ще почине ако ги послуша.
Принципно си прав колега!Смея да твьрдя, че имам добри познания в тази сфера и се надявах с още няколко колеги от форума да бьдем поне малко полезни за евентуалните бьдещи ентусиасти.
Tи можеш и да знаеш, но ти или някой друг може само да си мисли, че знае. А експериментите с ендокринната система често водят до сериозни последици, ако не сега то след 10 или 20 години. Много хора взимат и викат- нищо ми няма, по-безвредно е от цигарите или алкохола. След 10 години спре да тренира и като е все още здрав реши, че няма вреда от стероидите. И след още 10 като ритне камбаната никой не прави връзка с това, което е правил преди 20 години.
Я кажете в тая връзка кой от вас, докато взима стероиди въпреки, че изглежда много як може да се набере с 50кила допълнителна тежест, кой може да клекне с 30 кила пудовка в ръката, кой може да скочи да кажем на повече от метър и двайсе височина и ако не то какъв е смисълът да се подуеш като балон и да можеш да вдигаш стотици килограми от легнало положение, а да не можеш да направиш елементарно упражнение включващо собствената ти тежест?
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
Bum тук (поне според мен) не става въпрос за това да приличаш на гардероб и въобще да изглеждаш като за европейско по културизъм. Има хора (като мен) дето тренират тренират и в крайна сметка не мърдат от това което са постигнали до момента, независимо колко диети и упражнения променяш. Всеки знае, че повечето протеини са за поддръжка, а не за напомпване и в крайна сметка нито с тях нито без тях ама файда няма! Мисля, че знаеш, че има леки стероиди които в комбинация с още един препарат ще постигнеш резултати каквито до сега не си могъл и пак няма да си навредиш толкова колкото цигарите и алкохола, говоря за препарати които се ползват в продължение на 3-4 седмици за цикъл. Интересно ми е някой да ми обясни, защо е толкова предубеден за тия препарати (не говоря за анадрол и тн). Иначе като цяло си прав за изговорените глупости тук в темата, а пък и във фитнеса като ги гледам какви ги вършат. 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Ако говорим за кофти метаболизъм, аз също съм жив пример ама кво да се прави, квото-такова. Навремето и аз позобвах и нещата се получаваха, но с годините си поставих други цели и видях, че нещата стават и без зоб. Е, вече не съм напомпен както беше, но се е случвало да засрамя доста зобачи с тежести.
Определено твръдо вярвам, че и повечето неща, които се продават легално в шарените кутийки също са доста вредни, но анаболите.. Най-невинен страничен ефект да вземем. Високо кръвно. Получава се при много употребяващи. Много често не се усеща или пък не му се обръща внимание. Само за няколко години води до задебелена сърдечна стена, после се удължава разтоянието между сърдечната клапа и връх, после масивна хипертрофия на кардиомиоцитите, после микро кардиосклероза, ексцентрична хипертрофия, дилатация на камерата и т.н. и т.н. Аз не бих съветвал никой да си причини доброволно подобно нещо.
Вярвам, че всеки мъж, жена или дете независимо с какъв метаболизъм и даденост може коренно да промени физиката си по естествен начин. Нужни са само огромно желание и постоянство.
Определено твръдо вярвам, че и повечето неща, които се продават легално в шарените кутийки също са доста вредни, но анаболите.. Най-невинен страничен ефект да вземем. Високо кръвно. Получава се при много употребяващи. Много често не се усеща или пък не му се обръща внимание. Само за няколко години води до задебелена сърдечна стена, после се удължава разтоянието между сърдечната клапа и връх, после масивна хипертрофия на кардиомиоцитите, после микро кардиосклероза, ексцентрична хипертрофия, дилатация на камерата и т.н. и т.н. Аз не бих съветвал никой да си причини доброволно подобно нещо.
Вярвам, че всеки мъж, жена или дете независимо с какъв метаболизъм и даденост може коренно да промени физиката си по естествен начин. Нужни са само огромно желание и постоянство.