Бисери от форума
Модератор: Общи модератори
Re: Бисери от форума
Мармот написа: Смешно е в целия подфорум наистина хубавите Е30-ки да се броят на пръсти, а всяко мнение да е от 'маняшко по-маняшко'.
Драскачите, преди да пуснат следващия маняшки коментар да слязат при личната си скрап, да я огледат и тогава да помислят да натиснат ли бутона "Изпрати"
Не знам дали е пускано ама е добро от под форум Е30

E34 написа:Баце не тепай паткана, он си е интелегентно животно! Чувай си го, рани си го, пои си го и он нема ти закача кабеляко по кошницата, даже напротив че ти го пази от други паткани даже и от зъмове!
филмът се казва "мисия паткан"

- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
LizarD написа:За вас двамата имам едно нещо дето много жени му се радват напоследък... Не ме карайте да го прилагам в действие, че ще искате да добавят към фирмите партньори на BMW-power и Pampers за отсъпка
Нашия смело с... паткана напред

- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
- NaKi4_pZ
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i & 520i
sme666ko написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=4&t=332276
LizarD написа:...тея дни надявам 1 голяма вакумираща торба на цялото тяло и отивам .....
Иска да ч*ка ромки нашия

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Колега твоята 328 бензин или дизел е(комби,седан)?

- NaKi4_pZ
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i & 520i
///Maximalniq написа:Kroki написа:Колко ми тежи Е30-ката :Д
Всеки ден става все по-лека![]()

bull1980 написа:и какво правят куките? само приемат жалби! полицията в БГ е само статистик на престъпленията.

- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!
Kris написа:doncheff написа:Едно нещо струва точно толкова, колкото би дал някой за него. И аз мога да си продавам Е39-ката за 120 000 лв. обаче като дават хората максимум 10 000 лв., значи толкова струва.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Еми тука с колегите се разбрахме и - Даваме ти 2000лв.
Или са ще кажеш, че ние не сме хора

От темата: viewtopic.php?f=4&t=333336&start=15

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
raduslaf написа:ogi_bmw написа:Здравейте,искам да изкажа страхотното си разочарование от този форум.Имам регистрация в много форуми и понеже съм сменил доста различни марки коли съответно имам регистраций в различните форуми.В този форум обаче за пръв път се сблъсквам с проблема на новия потребител което ще рече,че: Понеже съм нов потребител ( а няма как да съм стар като до сега не съм карал бмв) не мога нито да пускам теми,нито да пиша мнения,нито да получавам ЛС нито да публикувам обяви и какви ли още не забрани.С такава безумна тъпащина се сблъсквам наистина за пръв път.Ами за какво се регистрирам ? За да си барам х** докато чета? Че аз мога и да си чета и без да се регистрирам.Трябва да чакам една година за да имам права или не знам какво беше.Както искате господа модератори и администратори.Ако искате даже ме изтрийте.Аз исках да бъда полезен с каквото мога- а мога да бъда но няколко пъти ми се отхвърлят мнения и теми-супер тъпо.Не съм терорист нито член на терористична организация за да има такъв сериозен като за сайт на ЦРУ контрол.Направо е не супер а мега смешно и жалко.Съжалявам.........Ако ви се е сторил остър езика ми съжалявам но се подразних много.Ако искате ме изтрийте....все ми е тая вече.Интересно ми е само,че съм се регистрирал в къде по големи и стари форуми и няма такива драконовски правила.Абе милиционерска държава....това е за съжаления.На всякъде милиционери дали бивши или настоящи все тая.Успех на всички.
Не се заяждам, ама как пусна тая тема, че и мнение написа?

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
хахаха, е това се разбих като го прочетох 
колега от форума относно акъла на друг.

колега от форума относно акъла на друг.
Petrolhead написа:5ти клас данчо, максимум, някъде по време на голямото междучасие, още си си там.
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
nik4o_83 написа:Има хора в тоя форум, които такъв чип ще ти вкарат, че няма да можеш да потеглиш)

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Са ако кажете и, че се връзвате на картинките във фейсбук "Шибни си главата в клавиатурата и виж какво ще стане" ви признавам.
От темата за google nose

Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
PetkoBMW написа:И сега възниква следният въпрос.. Има ли голяма разлика между този двигател и този на 318.
бел. на редактора - М54Б30 vs m43b19

ня-ма разлика!

You said: "Time will change!" What if it changes you?