Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Re: iOS тема
Повечето от нещата, които някои хора ги търсят направо на екрана, не виждам защо трябва да са там. 3Г не съм включвал нито изключвал никога, камо ли да го правя всеки ден и да ми трябва икона на екрана...
Аз не съм и казал, че на теб ти трябва, обаче не го ползваш само ти този телефон, а още милиони хора с милиони желания и потребности. На мен пък ми трябва и въпроса не е дали трябва да е там, а дали можеш да си го сложиш, ако ти трябва, а в случая не можеш.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Така де, ти не си казал, ама то всеки иска да има нещо си на екрана и накрая трябва да има 200 неща.
Точно затова онея от апъл са решили какво да има и какво да няма. Който иска да има всичко си взима андроид и след това минава на къстъм ромове и всеки ден слага, маха, сменя
По-назад, друг искаше да е непромокаем и т.н. за тази цел има други
Точно затова онея от апъл са решили какво да има и какво да няма. Който иска да има всичко си взима андроид и след това минава на къстъм ромове и всеки ден слага, маха, сменя
По-назад, друг искаше да е непромокаем и т.н. за тази цел има други
Ама мен не ме интересува кой какво иска на екрана си, а какво искам АЗ на екрана си. Точно затова не го харесвам, защото някой друг решава какво да има, а не аз. 2 години имах S4 и съм нямал никакви проблеми, нито съм слагал и махал РОМ-ове. Имам чувството, че тези от епъл ви промиват мозъците. Като се каже нещо за айфона и веднага се почват спорове как те са върха. Аз си изразявам моето мнение, понеже човека се чудеше дали да си взима, какво си трънал да ми обясняваш кой какво искал и как трябвало от епъл да ми определят. Айде със здраве
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Ясно е, че който не го харесва не го купува. Няма какво да се убеждаваме.
Много прибързано даваш изводите за епъл, за това какво може и какво не може. Поиграй си с него няколко месеца и съм сигурен, че ще си смениш мнението. Аз бях заклет фен на андроид, но сега не искам и да чуя за него. Мога да правя абсолютно всичко, което правех с андроид т.е. нищо не ми липсва. Не казвам, че е "върха", но просто всичко работи без никакви проблеми и то вече повече от година. Лично за себе си съм решил, че нямам толкова време да "оправям и нагласям телефони" за това съм доволен.
п.с. дори нямам време да нагласям начален екран, така че и това не ми липсва
п.с. дори нямам време да нагласям начален екран, така че и това не ми липсва

(h)aman написа:Аз не съм и казал, че на теб ти трябва, обаче не го ползваш само ти този телефон, а още милиони хора с милиони желания и потребности. На мен пък ми трябва и въпроса не е дали трябва да е там, а дали можеш да си го сложиш, ако ти трябва, а в случая не можеш.
Слагането става с първия туик, който обикновено инсталираш след джейлбрейк. Нещо повече, слагаш направо туик, който автоматично превключва между режимите при заключен екран.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Андроидата няма толкова задръстен OS. Как може да продаваш нов телефон (Sony) и като тръгнеш да ъпдейтваш да не може да си намери ip-то на сървъра, щото било сменено и ти трябва да го root-неш и да го смениш ръчно във някъв си файл
Смешно е просто.
Сигурно чистия на nexus е една идея по-добре, ама тия другите без да ги човъркаш и руутваш за нищо не стават.

Сигурно чистия на nexus е една идея по-добре, ама тия другите без да ги човъркаш и руутваш за нищо не стават.
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
По-голям боклук от преработен от Сони андроид не съм виждал никога, 2 З-серия телефончета, с официален софтуер ... винаги, всеки ден, по няколко пъти само проблеми... такова нещо не съм виждал с друг софтуер... а да не говорим, че един чист Cyanogen mod ги трепе отвсякъде. Наистина единствените добре работещи са чистите андроиди на Nexus сериите. Другите ако не ги руутнеш да сложиш нещо изчистено от намесите я на Сони, я на Самсунг, ЛГ и т.н. трудно става поносимо.
b00st написа:Андроидата няма толкова задръстен OS. Как може да продаваш нов телефон (Sony) и като тръгнеш да ъпдейтваш да не може да си намери ip-то на сървъра, щото било сменено и ти трябва да го root-неш и да го смениш ръчно във някъв си файлСмешно е просто.
Имам нексус 7 от първите. Вярно, че е поостарял, обаче с последния ъпдейт му е** м** Всеки път като го взема ми идва да го счупя на парчета от яд, че всичко е толкова бавно. Ще трябва да му търся някакъв даунгрейд, че дано се оправи като бързина.Но поне това е по-лесно при андроид

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Не сте работили с азиатци затова не можете да ги разберете. Някой път имам чувството, че са безмозъчни 
Sent from my LG-H815 using Tapatalk

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Nickelback написа:Не сте работили с азиатци затова не можете да ги разберете. Някой път имам чувството, че са безмозъчни
АЗ го мисля всеки ден !!!

- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Плеснахте ли iOS9? Нещо не съм много фен, освен че шрифта е по-заоблен и task manager-а по-грозен, май няма друго
Ще видя как се държи батерията де, иначе на 5S досега не съм видял нещо да бави или да не работи. Малко е подвеждащо как иска само 1гб да са инсталира и после всъщност заема повече място, аз се бях надъхал, че ще освободи малко, ама дрънци. Има лек бъг как като свалиш Notification бара и после го върнеш, уолпейпъра са мести леко на една страна, поне при мен
Интересно как ще се държи батерията, би трябвало да има подобрение там...

- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Моят 5S е на 8.3 и мисля да си остане там завинаги..
Нямам никакви забележки и не искам нищо ново.
Чак като го сменя с 6S - тогава
Живи и здрави, разбира се!
Относно Андроид - това е много тъп спор, все едно да седнете БМВ и Мерцедес (Левски и ЦСКА) да спорите... Имат си фенове и това е. НЯМА СМИСЪЛ!
Нямам никакви забележки и не искам нищо ново.
Чак като го сменя с 6S - тогава

Относно Андроид - това е много тъп спор, все едно да седнете БМВ и Мерцедес (Левски и ЦСКА) да спорите... Имат си фенове и това е. НЯМА СМИСЪЛ!
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- IceMan_SF
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E90 320d, вече Mercedes C320 CDI
Аз съм с 5S и преди малко си инсталирах iOS 9. Свободното ми място не само че не намаля, ами се и увеличи с 0,3 GB
Иначе сигурно 15 пъти ме накара да си въведа паралота за AppleID докато разцъквах из настройки... Иска ми Apple ID Verification. Някой да има представа защо след като го въведа веднъж ми го иска отново?

Иначе сигурно 15 пъти ме накара да си въведа паралота за AppleID докато разцъквах из настройки... Иска ми Apple ID Verification. Някой да има представа защо след като го въведа веднъж ми го иска отново?