Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
benzin написа:винаги съм се чудил аминокиселините на хапчета, що ги правят такава гадна форма и толкова големи че едвам се преглъщат, голяма мъка ми е да ги пия?
Взимай на прах,даже са по-евтини.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Айде, да ни е честит Абсолютният Европейски Шампион!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
benzin написа:винаги съм се чудил аминокиселините на хапчета, що ги правят такава гадна форма и толкова големи че едвам се преглъщат, голяма мъка ми е да ги пия?
нали знаеш че можеш да ги посдъвчеш малко

ineedmoney написа:benzin написа:винаги съм се чудил аминокиселините на хапчета, що ги правят такава гадна форма и толкова големи че едвам се преглъщат, голяма мъка ми е да ги пия?
нали знаеш че можеш да ги посдъвчеш малко
да бе ама пак стават на едни такива заострени парченца и пак си е гадно за преглъщане
www.bmwпрофесори-bg.net
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Да бе, верно що са толко големи тея амино ?
При положение, че трябва да вземеш 3-4-5 направо си е ... ебати устата , ебати гълтането
При положение, че трябва да вземеш 3-4-5 направо си е ... ебати устата , ебати гълтането

ами, ако не ти харесват взимай си на прах или течни 

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
Nukem написа:Айде, да ни е честит Абсолютният Европейски Шампион!
Те толкова години го резаха,че на домашна сцена ги беше срам.
- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
kriso85 написа:15 мин. колело не е нищо
Върти поне 30-40 мин. по метода HIIT (може да прочетеш за него в гугъл) и си следи пулса да е поне 130-140 даже и повече , ако си по-тежък.
Плочките на корема се изкарват с диета, а ти щом хапваш мазничко и пържени картофки едва ли диетата ти е супер добра (сега ще ме нападне бум-бум за мазнините, но неговата диета е по-различна).
2 тренировки седмично за корем са достатъчни, няма нужда всеки път.
И пак го има варианта да нямаш достатъчно мускулна маса и малкото мазнини , които имаш по корема изцяло да скриват пресата.
Този метод ми се струва доста интересен. Още от утре започвам да въртя по него. Интересно е, че имам познат, който се тъпче с 5 пъти повече мазни, сладки и вредни неща и има супер плочки. Всичко си яде човека, пие там някакви химии, но незнам дали от тях се получава този резултат. Грубо казано ми се падат 2 до 3 тренировки на седмица за корем. Странно, но горните две плочки се виждат (дясната малко по голяма от другата) и надолу вече няма никой. Не е като да не правя по 4 серии долната мусколна група на корема ама... Не мога да разбера как има хора с къде къде по слабо телосложение и оформен корем без да правят и 80% от упражненията, които аз изпълнявам. Все пак ще взема да кача снимка тези дни да видите за какво става въпрос.
BAHKATA_TDI написа:
Плочки ще видиш само ако почнеш да тичаш до отказ.
Като за начало почни 2 пъти седмично и стигни до 3.
Без тичане, плуване и каране на колело никога няма да имаш "чисто", за дълго време тяло.
Явно това е начина наистина. Ще видим след някоя друга седмица какъв ще е резултата.
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.
Интересно е, че имам познат, който се тъпче с 5 пъти повече мазни, сладки и вредни неща и има супер плочки. Всичко си яде човека, пие там някакви химии, но незнам дали от тях се получава този резултат.
Сам си отговаряш на този въпрос.
Относно това, че едната плочка е по-голяма от другата- напълно нормално е както и едната ти топка е по-голяма от другата, едната ти гърда е по-голяма от другата, едната ти ръка е по-голяма от другата ....
Затова защо горните се виждат а долните не - ами При горните има най-малък слой мазнина и се натоварват малко повече от долните и по-бързичко изпъкват. Доколкото разбирам от думите ти как гледаш някакви слаби момчета които имат очертан корем искаш да постигнеш същото. Ами моето мнение е, че ще си по-доволен, ако направиш плочки на малко повече килограми, така поне ще изпъкват и ще изглеждат тренирани, а ако си 50-60кг и с очертан корем на ръка 30 по-скоро ще ти казват, че имаш преса от недохранване отколкото от тренировки

П.С. При някои хора плочките на са по 6, а примерно 4 и най-долните са малко по издължени и затова не се забелязват като по-малките.
относно оня дет се тъпчел, има си хора с бърза обмяна па и гена си им е такъв, аз познавам такива дето по цял ден пасти и баници ядат и са слаби и стегнати
www.bmwпрофесори-bg.net
- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Мда ,всичко е от гена,аз например не съм от ящните ,но много ми личи.И на мен горните плочки най-ми изпъкват,по-долния ред взе да се вижда,но трябва бая да си бягам докато изчистя.Всичко с времето си. 

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Как се справяте с липсата на апетит в тези жеги? Аз лично не съм се чувствал гладен поне от седмица. Колкото и да се тъпча повече от 3 яденета дневно не мога да докарам като нямам апетит, а не са и количества тези 3 хранения... За сметка на това съм жаден постоянно.

@ТНТ, не знам къф ти е случая, качваш ли кфо правиш, но най-универсалното е да хапваш по някой сладолед между храненията (моят гуру в този спорт, чичко Арнолд го препоръчва като добра междинна храна). Също рупай сурови ядки.
И най-вече се освободи от комплексите си за малоценност ако имаш такива. Като тийн бях много слаб (а съм 1,87) и ми бяха насаждани комплекси. Нема смисъл. С времето всичко си идва на мястото. Постоянно се мъчех да се тъпча с какви ли не шитни, но метаболизмът не ми позволяваше да кача. Който те ебава, че си хилав и тн. - ибаай ги
И най-вече се освободи от комплексите си за малоценност ако имаш такива. Като тийн бях много слаб (а съм 1,87) и ми бяха насаждани комплекси. Нема смисъл. С времето всичко си идва на мястото. Постоянно се мъчех да се тъпча с какви ли не шитни, но метаболизмът не ми позволяваше да кача. Който те ебава, че си хилав и тн. - ибаай ги

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
TNT написа:Как се справяте с липсата на апетит в тези жеги? Аз лично не съм се чувствал гладен поне от седмица. Колкото и да се тъпча повече от 3 яденета дневно не мога да докарам като нямам апетит, а не са и количества тези 3 хранения... За сметка на това съм жаден постоянно.
Спортувай повече и ще огладнееш.
Ако седиш по цял ден пред лаптопа, нормално да не ти се яде.
А и всичко си е въпрос на навик. Аз примерно огладнявам през 3 часа. Даже понякога съм ставал през нощта, за да ям.
Другият вариант е да си вземеш някой заместител на хранене (синта6 примерно) и насила да го пиеш някъде между храненията
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
3- тия е да се натъпчеш 2 пъти на ден, както аз правя и нямаш яд. Дори и в най-голямата жега като ядеш 2 пъти на ден пак си яко гладен