Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
Сигурен съм, че може да намерите начин да се заразите. По чужбина даже някоя компания може и да ви плати за това.

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
TNT написа:Сигурен съм, че може да намерите начин да се заразите. По чужбина даже някоя компания може и да ви плати за това.
Той и Бойчето това е казал като в статията на колегата - 3 последователни дена с намаляване на новите случаи и разхлабват мерките.... Седмица след това случаите ще скочат и мерките ще трябва да се затегнат по-здраво и от преди. И така до след 6 години или колкото ги сметнах при тази схема ще сме се справили с пандемията. Или може би ги бях сметнал 13г.

Последна промяна sub_eleven на 03 Апр 2020, 11:59, променена общо 1 път
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Подписваме 2 договора с Китай за доставка на лекарства срещу COVID-19
Видян 72 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
Министерският съвет одобри два договора с Китайската национална фармацевтична корпорация за външна търговия за доставка на лекарствени продукти за лечение на COVID-19, стана ясно от МС.
Министър-председателят Бойко Борисов и членовете на Министерския съвет проведоха чрез видеоконферентна връзка извънредно правителствено заседание.
Правителството одобри два проекта на договори, които Министерството на здравеопазването предстои да сключи с Китайската национална фармацевтична корпорация за външна търговия.
Съгласно първия договор МЗ ще закупи 171 429 опаковки Hydroxychloroquine Sulfate Tablets 100 mg. на стойност 582 858, 60 щатски долара.
Вторият договор предвижда България да закупи 30 000 опаковки от лекарствения продукт Azithromycin Dispersible Tablet 250 mg. на стойност 46 200 щатски долара.
Ако искате вижте откога пиша за тези лекарства- за едното от преди месеци, поръчват се чак сега. И за каква само сума става въпрос...
Между другото Резохин-а се използва в дозировка от 200мг., Азитромицина- от 500мг., но и както са поръчани също става.
Момент, сега видях, че договора предстои да сключи...Най-вероятно ще чакаме в къщи до 13 май, докато лекарствените продукти дойдат.

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Явно разполагаме само с тези от Домусчиев, които според мен са изчезнали или са подменени по веригата до болните хора. Абсолютно няма да ме учуди.
Вчера имаше интервю с един оздравял. Казва, че са го лекували само с антибиотици в билницата и добре, че прочели за някво лекарство явно на хининова основа. Та негови хора обикаляли аптеките да го търсят. Кат цяло всеки сам се оправя. Тука в нашата държавата който оцелее трябва да е благодарен само на имунитета си.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
sub_eleven написа:Явно разполагаме само с тези от Домусчиев, които според мен са изчезнали или са подменени по веригата до болните хора. Абсолютно няма да ме учуди.
Домусчиев беше дал 100 опаковки Резохин с по 100 таблетки. Ако са от 200mg са достатъчни за лечебен курс на около 50 човека. Като гледам как тестваха веднага всички депутати, а не съгласно указанията на Извънредният щаб, започвам да си мисля някои неща.
bioz написа:Вчера имаше интервю с един оздравял. Казва, че са го лекували само с антибиотици в билницата и добре, че прочели за някво лекарство явно на хининова основа. Та негови хора обикаляли аптеките да го търсят. Кат цяло всеки сам се оправя. Тука в нашата държавата който оцелее трябва да е благодарен само на имунитета си.
Да лекуваш вирусно заболяване с антибиотик е некомпетентност, граничеща с престъпление. Не знам как са успели да намерят препарат на хининова основа, в аптеките и аптечните складове няма. Може би от Гърция- там ги заляха преди една седмица с 5 тона от Индия .
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Разделяй, владей и печатай шума. Много подробно и аргументирано в какъв цирк ни вкараха.
С бг превод
https://www.facebook.com/10000420486581 ... 2349608913
С бг превод
https://www.facebook.com/10000420486581 ... 2349608913
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Пу да му се невиди пак не можах да се заразя днес, а бая време си правих кросчето сутринта. Даже си викам ся някоя нинджа мумия ше уплаша като се изкашлям ма и мумии нямаше! С една дума невероятен кеф, слънце море прекрасни вълни и само аз! Предлагам тва положение да се удължи минимум до 15 септември!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- TNT
- младши ентусиаст
-
blacksapphire написа:Много подробно и аргументирано
Значи трябва да го изгледам пак, защото не видях такова нещо

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
TNT написа:blacksapphire написа:Много подробно и аргументирано
Значи трябва да го изгледам пак, защото не видях такова нещоПрекалено конспиративно ми идва нещо. New world order - все едно гледам новите епизоди на Star Wars
В тоя буламач от медийна психоза трябва да говорят повече спокойни хора с различни гледни точки. Не да излизат черните мундири и да казват XXXX ще измрат.
От глад и страх ще измрат повече в неуправляема обстановка. Няма по-голям инстинкт за самосъхранение.
- TNT
- младши ентусиаст
-
За мен в момента хората прекалено много се съсредоточават в това Путин ли, Тръмп ли, някой китаец ли е пуснал вируса. Или е естествен. Или го няма. Или не е толкова страшен. Всеки трябва малко да си гледа повече собствената камбанария - финансова стабилност, нови доходи, нови умения, адаптация към ситуацията. Някои са по-подготвени - други не. Ще има преразпределение на ресурси на всяко едно ниво. Някои ще чакат друг да ги "оправи", други ще търсят начини сами да повлияят върху ситуацията. Ако пък се тръшнеш в болницата интубиран - всичко спира да има значение.

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
zvetiko написа:Да лекуваш вирусно заболяване с антибиотик е некомпетентност, граничеща с престъпление. Не знам как са успели да намерят препарат на хининова основа, в аптеките и аптечните складове няма. Може би от Гърция- там ги заляха преди една седмица с 5 тона от Индия .
Ами...'пазарна икономика'! Какво да правиш

Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- choio
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 335i n55
- Мечтае да кара: Това, което кара;)
- Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j
https://www.dnes.bg/stranata/2020/04/03 ... i-e.444688
Абе тея верно ни смятат за изключително прости...човека най вероятно си е отишъл от притеснение,лека му пръст,тея го водат починал от вируса...после що била висока смъртността ако всички така ги обявяват...заеби,тотален цирк....
Абе тея верно ни смятат за изключително прости...човека най вероятно си е отишъл от притеснение,лека му пръст,тея го водат починал от вируса...после що била висока смъртността ако всички така ги обявяват...заеби,тотален цирк....
- zvetiko
- старши ентусиаст
-