Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от Dextuar » 07 Юни 2017, 17:43

Не се прави, ти ползваш и жокери :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба

Мнение от bai_ILIA » 07 Юни 2017, 17:55

dextuar написа:Не се прави, ти ползваш и жокери :mhihi:

факт, но всеки си носи главата на раменете и съответно отговорноста :yes: затова имам златен талон, а балъците 4 цифрени актове и е въпрос на време да им вземат книжките, за да си ги платят :yes: такъв "балък" е и брат ми. Преди време имаше 700-800 марки в снимки, понеже го дразнел радара как пищял в града за глупости и стои в жабката. Разбира се, забравял да си го слага извън града и го снимали. Там паднаха по давност понеже има немска книжка пожизнена и като искаше да поднови БГ книжката, в КАТ казаха дай кинтитИ чуек и той ааааа не не няма да стане не искам книжка. Та хората на опашката умрели от смях, но пари не се платиха и книжката се поднови след време :yes:
и пак казвам (Божинката :ok: ) който спазва правилата, няма нужда от жокери или читави куки :bchug: ние мрънкаме, че искали подкупи, но ако всичко ни беше наред щяхме ли да им даваме повод за това? НЕ
"Чемодан, вокзал, Москва"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 07 Юни 2017, 18:44

В Плд кажи често... видЕл ли си някой някога да го спрат за несветещо фарче, дори вечер. Аз не съм. Перкат си яко.

И имам познати карат редовно тая година до Гърция, без преглед и платен данък... "ноу занимавка чуек, по-натам"...? Видях ги тая седмица...Още така си перкат... Нз... Страшна работа.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Последна промяна host на 07 Юни 2017, 19:26, променена общо 1 път

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 07 Юни 2017, 19:17

От тази тема разбрах,че според класическия българин,който кара под или във ограничението,е загубеняк и не може да кара :dunno:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба

Мнение от bai_ILIA » 07 Юни 2017, 20:23

Bogat-Beden написа:От тази тема разбрах,че според класическия българин,който кара под или във ограничението,е загубеняк и не може да кара :dunno:

напротив, който спазва ограниченията е прав спрямо всички останали и няма да има проблеми :yes: останалите рано или късно ще имат проблеми от различно естество...
"Чемодан, вокзал, Москва"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 07 Юни 2017, 20:46

http://trafficnews.bg/plovdiv-gradat/news/77285/
Големи гъзари тез БееМВисти :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 07 Юни 2017, 20:49

Bogat-Beden написа:От тази тема разбрах,че според класическия българин,който кара под или във ограничението,е загубеняк и не може да кара :dunno:

A който кара по-бързо от теб е идиот :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 07 Юни 2017, 22:01

pampo написа:Топ селяндурски тероризъм...
http://www.lentata.com/page_9576.html

А защо в статията няма все пак ДКН (регистрационния номер) но убавеца с мерцедеса ?!?

И някой ще удари сестра ми и аз чинно ще си чакам до него да дойде патрулката ??!?! Ай стига глупости...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 07 Юни 2017, 23:25

madafaka_donkele написа:

A който кара по-бързо от теб е идиот :mhihi:

Познавам хора,които карат отлично,просто почти безупречно. Колите им са в също изрядно състояние,гуми,муми,всичко как си му е ред.Но карат като обезумели.Това би било донякъде ОК,ако живеехме в идеален свят,но очеизвадно не е така,отделно ситуацията и състоянието на пътната мрежа.Според мен ограниченията са наложени с цел да има място за грешка,която в тази скорост да е поправима,или по-малко фатална.Не че градско нямаш физическа възможност да се засилиш до 200,нали..
Не казвам,че не съм карал с превишена,на моменти все още го правя.Ама нямам такова самочувствие,нито смелост ,нито виждам смисъл да го правя ежедневие.

А и пилотите от WRC се таванят през състезание,те по-лоши коли ли карат,или са по-неможещи карачи?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 07 Юни 2017, 23:54

Става въпрос за малоумните ограничения, които са стари, на дебилно място или най-якото - важи само за сняг, ама това за сняг го няма вече :mhihi: Или слагат нов знак и хоп, хайде на хранилката. Отиваш на работа двупосочна улица, прибираш се - вече станала еднопосочна :wave: В 22:30ч вечерна, междублокова квартална уличка.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 08 Юни 2017, 0:05

Ограниченията в града са просто за да изравнят качествата на различните автомобили и щофьори. За това за опитен шофьор в ново М3 изглеждат идиотски в повечето случаи.

А извън града са за икономия.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 08 Юни 2017, 0:08

хората масово не разбират какво значи да спреш от 50км ... в града ... внезапно ... те си мислят, че като намалят и ще им се размине ... и за тва дали ще намалят от 50 или от 90 не им пука ... се им е тая ... ама като се наложи напълно да спрат ...

за извънградско че грам нямат идея да се съобразяват с условията вече се писа достатъчно

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 08 Юни 2017, 9:48

DaGa написа:

А защо в статията няма все пак ДКН (регистрационния номер) но убавеца с мерцедеса ?!?

И някой ще удари сестра ми и аз чинно ще си чакам до него да дойде патрулката ??!?! Ай стига глупости...

Не всички хора са готови да играят стрийт файтър на живо. Нали за тва има закони и ченгета, да може да се чувстват защитени и тея дето не са боксьорчета и емемейци...

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 08 Юни 2017, 10:10

DaGa написа:

Автор Гергана Николаева

Кво да направи жената :dunno:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 08 Юни 2017, 14:02

dextuar написа:Не се прави, ти ползваш и жокери :mhihi:

Аз златен талон съм взел и без да имам радар или да съм ползвал, а съм активен шофьор от 10г. Не бих казал, че съм от най-спазващите ограниченията извънградско, но за което си има причина и едно от нещата, които най ме дразнят извънградско по магистралите в БГ! Това, че дясната лента е практически неизползваема, ако караш кола с някакво смислено окачване. Аз може и да искам да си карам в ограничението, ама съм принуден да карам като отвързан със 160 минимум в лява лента, щото иначе или ще мис е лепи някой постоянно, а в дясната ще ми паднат пломбите и ще ми се разбият бъбреците.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата