Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Не се прави, ти ползваш и жокери 

- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
dextuar написа:Не се прави, ти ползваш и жокери
факт, но всеки си носи главата на раменете и съответно отговорноста

и пак казвам (Божинката

"Чемодан, вокзал, Москва"
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
В Плд кажи често... видЕл ли си някой някога да го спрат за несветещо фарче, дори вечер. Аз не съм. Перкат си яко.
И имам познати карат редовно тая година до Гърция, без преглед и платен данък... "ноу занимавка чуек, по-натам"...? Видях ги тая седмица...Още така си перкат... Нз... Страшна работа.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
И имам познати карат редовно тая година до Гърция, без преглед и платен данък... "ноу занимавка чуек, по-натам"...? Видях ги тая седмица...Още така си перкат... Нз... Страшна работа.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Последна промяна host на 07 Юни 2017, 19:26, променена общо 1 път
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
От тази тема разбрах,че според класическия българин,който кара под или във ограничението,е загубеняк и не може да кара 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
Bogat-Beden написа:От тази тема разбрах,че според класическия българин,който кара под или във ограничението,е загубеняк и не може да кара
напротив, който спазва ограниченията е прав спрямо всички останали и няма да има проблеми

"Чемодан, вокзал, Москва"
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:От тази тема разбрах,че според класическия българин,който кара под или във ограничението,е загубеняк и не може да кара
A който кара по-бързо от теб е идиот

pampo написа:Топ селяндурски тероризъм...
http://www.lentata.com/page_9576.html
А защо в статията няма все пак ДКН (регистрационния номер) но убавеца с мерцедеса ?!?
И някой ще удари сестра ми и аз чинно ще си чакам до него да дойде патрулката ??!?! Ай стига глупости...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
madafaka_donkele написа:Bogat-Beden написа:От тази тема разбрах,че според класическия българин,който кара под или във ограничението,е загубеняк и не може да кара
A който кара по-бързо от теб е идиот
Познавам хора,които карат отлично,просто почти безупречно. Колите им са в също изрядно състояние,гуми,муми,всичко как си му е ред.Но карат като обезумели.Това би било донякъде ОК,ако живеехме в идеален свят,но очеизвадно не е така,отделно ситуацията и състоянието на пътната мрежа.Според мен ограниченията са наложени с цел да има място за грешка,която в тази скорост да е поправима,или по-малко фатална.Не че градско нямаш физическа възможност да се засилиш до 200,нали..
Не казвам,че не съм карал с превишена,на моменти все още го правя.Ама нямам такова самочувствие,нито смелост ,нито виждам смисъл да го правя ежедневие.
А и пилотите от WRC се таванят през състезание,те по-лоши коли ли карат,или са по-неможещи карачи?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Става въпрос за малоумните ограничения, които са стари, на дебилно място или най-якото - важи само за сняг, ама това за сняг го няма вече
Или слагат нов знак и хоп, хайде на хранилката. Отиваш на работа двупосочна улица, прибираш се - вече станала еднопосочна
В 22:30ч вечерна, междублокова квартална уличка.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ограниченията в града са просто за да изравнят качествата на различните автомобили и щофьори. За това за опитен шофьор в ново М3 изглеждат идиотски в повечето случаи.
А извън града са за икономия.
А извън града са за икономия.
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
хората масово не разбират какво значи да спреш от 50км ... в града ... внезапно ... те си мислят, че като намалят и ще им се размине ... и за тва дали ще намалят от 50 или от 90 не им пука ... се им е тая ... ама като се наложи напълно да спрат ...
за извънградско че грам нямат идея да се съобразяват с условията вече се писа достатъчно
за извънградско че грам нямат идея да се съобразяват с условията вече се писа достатъчно
DaGa написа:pampo написа:Топ селяндурски тероризъм...
А защо в статията няма все пак ДКН (регистрационния номер) но убавеца с мерцедеса ?!?
И някой ще удари сестра ми и аз чинно ще си чакам до него да дойде патрулката ??!?! Ай стига глупости...
Не всички хора са готови да играят стрийт файтър на живо. Нали за тва има закони и ченгета, да може да се чувстват защитени и тея дето не са боксьорчета и емемейци...
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
DaGa написа:pampo написа:Топ селяндурски тероризъм...
Автор Гергана Николаева
Кво да направи жената

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
dextuar написа:Не се прави, ти ползваш и жокери
Аз златен талон съм взел и без да имам радар или да съм ползвал, а съм активен шофьор от 10г. Не бих казал, че съм от най-спазващите ограниченията извънградско, но за което си има причина и едно от нещата, които най ме дразнят извънградско по магистралите в БГ! Това, че дясната лента е практически неизползваема, ако караш кола с някакво смислено окачване. Аз може и да искам да си карам в ограничението, ама съм принуден да карам като отвързан със 160 минимум в лява лента, щото иначе или ще мис е лепи някой постоянно, а в дясната ще ми паднат пломбите и ще ми се разбият бъбреците.