Цените на горивата
Модератор: Общи модератори
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Re: Цените на горивата 2015-2016
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
Колеги,аз подкрепям МАРЕШКИ когато съм минавал в околностите на неговите бензиностанции винаги там съм зареждал,случвало ми се да въртя 100 км само да заредя от него и да го подкрепя,каква е тази злоба ако не беше той може би цените щяха да са още на горе.Имам познат управител на верига и той ми сподели,че само от газта могат сега да правят марж.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
И аз чакам да видя квиченето, след като отвори тази бензиностанция. Ще има компромати, ще има промоции, ще има намаления
Ще има... ама ние не може да оцелеем с такива надценки и накрая малко бензиностанции ще фалират и ще се кротнат 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Вече почвам да се чудя за кой да гласувам , за бат, Веско или за Радо Шишарката
май ще е за Пищова 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Как за кой- за Владо Кузов педофила, естествено!
steeN написа:И аз чакам да видя квиченето, след като отвори тази бензиностанция. Ще има компромати, ще има промоции, ще има намаленияЩе има... ама ние не може да оцелеем с такива надценки и накрая малко бензиностанции ще фалират и ще се кротнат
Аз от една година не съм видял фалирала бензиностанция,само едно знам с Газта на марешки минавам най голям пробек
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
BAVAREC1 написа:steeN написа:И аз чакам да видя квиченето, след като отвори тази бензиностанция. Ще има компромати, ще има промоции, ще има намаленияЩе има... ама ние не може да оцелеем с такива надценки и накрая малко бензиностанции ще фалират и ще се кротнат
Аз от една година не съм видял фалирала бензиностанция,само едно знам с Газта на марешки минавам най голям пробек
Еее, баси рекламата

Аз пък очаквам, когато отвори бензиностанцията, да започнат масови проверки по "анонимен" сигнал по всички бензиностанции околовръст.
Не ми обръщайте внимание на мен, аз никога не съм се имал за масовката, ако някъде кажат че газта е 1.50 или бензина или дизела по 3 лева, но са уникално качествени и истински, там ще заредя, не че съм богат, просто ми е кеф да зареждам най-доброто и да си въобразявам че върви повече и двигателя е по-тих.
Също така не обичам "спасители" на нацията.
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Е.Димитров написа:, ако някъде кажат че газта е 1.50 или бензина или дизела по 3 лева, но са уникално качествени и истински, там ще заредя,
Иди при първия дилър на горива и му кажи, че искаш да си купиш бензин от 3лв./л. - няма да те върне. За количества, може и още да ти вдигне цената.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
nqmam_bmw написа:Е.Димитров написа:, ако някъде кажат че газта е 1.50 или бензина или дизела по 3 лева, но са уникално качествени и истински, там ще заредя,
Иди при първия дилър на горива и му кажи, че искаш да си купиш бензин от 3лв./л. - няма да те върне. За количества, може и още да ти вдигне цената.
Дали пък не трябва да прочетеш мнението ми първо, че тогава да пишеш.
Търси ключови думи "уникално", "качествено" "истинско"
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Като се разходих до морето издумках 1 резервоар варненска VM нафта на връщане. Разхода ми беше същия като от Лукойл нафтата, както и нямаше никаква разлика във умрелия вървеж на дизеляка 

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
много ясно,колега карам бензинка 333 коня на газ и от газта и бензина на Марешки съм супер доволен,последният път 1 час час чаках да заредя при него,много обичам тарикатите който ебават Лукойл
- IvajloHristov
- Потребител
-
- Кара: е36/318ис,Е90/320Д
- Мечтае да кара: I8
Аз също заредих няколко пъти на Марешки в Айтос и Силистра,разхода и вървежа е същия като от Лукойл.Само от Ромпетрол ми се струва че колата върви по добре
Смъртта е по-лека от перце, а дългът по-тежък от планина
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
dr.peshev написа:Аз го изчислявам на 15лв , ако не се ползва карта за отстъпка , но това е без значение!
Някой зареди ли на Alpi : 1,95-0,12=1,83 лв, само качеството не знам какво е![]()
Другата седмица ще заредя там, но ако някой е сипвал, да каже?
Някой колега пробвал ли ги е вече тези Алпи да сподели мнение за качеството на горивото - дизелът ме интересува главно

- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Сипах бензин от тях на корсата на жена ми за тест
Не е лош , чакам да видя как ще е разхода
Реално отстъпката е 5ст , но те продават 7ст надолу от
другите , та така се връзвали тези 12ст отстъпка !
Реално заредих на 1.90лв
Чакам с нетърпение Марешки в София
Не е лош , чакам да видя как ще е разхода
Реално отстъпката е 5ст , но те продават 7ст надолу от
другите , та така се връзвали тези 12ст отстъпка !
Реално заредих на 1.90лв
Чакам с нетърпение Марешки в София
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Мда ... всички чакаме чудото!
Коментар от статията как е започнал строежа в София:
Пълно е с хейтърЕ значи

Коментар от статията как е започнал строежа в София:
Публикувано във факти.бг onq s konq: Чудя се на еуфорията ви,ама не много...И няма смисъл да ви натрапвам мнението си защото сами ще го осъзнаете но "малко по-късно":)Всъщност основната ви заблуда е,че говорите и мислите за Марешки в ЕДИНСТВЕНО ЧИСЛО И КАТО ЗА ОДУШЕВЕН ОБЕКТ.А то не е така!Той просто е "лицето" на една от най-силните икономически групировки в България,която си е поставила за цел да измести другите /включително и чужди/ от пазара.А девизът си е стар като света-"Избий конкуренцията и после диктувай цените"!С две думи-до сега го правеха едни,сега искат да го правят други и битката е жестока.А иначе "кандидат-президентството " си е между другото!..
Пълно е с хейтърЕ значи

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...