Цените на горивата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Re: Цените на горивата 2015-2016

Мнение от intention » 19 Сеп 2016, 12:40

Аз също смятам че трябва още една на другия край на града за да се случат нещата.
Мащабите и разстоянията не могат да се сравняват с другите градове където от една бензиностанция се появява корекция и в другите вериги.
Ако стане - независимо колко дълготрайно или краткотрайно е съществуването на тоя балон - ще има ефект :)

Аз не бих ходил всеки път до Люлин за да зареждам.
А и потреблението ще е много по -голямо при положение, че хората от София излизат главно в посока магистрала Тракия...
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 19 Сеп 2016, 13:01

Аз бих отишъл дори само напук да заредя,може на нула да ми излиза сметката,но важен е принципът..
И разходка си правиш :mrgreen:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 19 Сеп 2016, 13:05

intention написа:Аз не бих ходил всеки път до Люлин за да зареждам.
А и потреблението ще е много по -голямо при положение, че хората от София излизат главно в посока магистрала Тракия...

Въпросът е в началото да има отлив в посока на VM, което психологически да натисне другите бензиностанции и да свалят цените... според мен блъфа ще мине...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 19 Сеп 2016, 14:39

intention написа:

той само люлин е сигурно 300 000 човека, колкото цяла варна
+ имаш северна тангента,
+ целият трафик за гърция,
няма да го мислим марешки, дано повлияе сериозно надолу
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 19 Сеп 2016, 17:55

Те другите хубаво ще свалят цените, но да не почнат да лъжат повече с литрите...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 19 Сеп 2016, 19:46

Много ме радват разни "софиянци", които ги мързи да мръднат малко по-далеч от квартала им :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Дай Боже, скоро да я видим работеща тази бензиностанция, за да се размърдат цените още малко. Нищо че лятото свърши и няма да карам толкова много вече.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 19 Сеп 2016, 20:20

И мен много ме кефят. Но се съмнявам да бия 30км., за да заредя бензин, чес'но казано. Ако имам път, защо не. София е твърде голям пазар, за да му повлияе сериозно една бензиностанция, макар и с 50 колонки.
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 19 Сеп 2016, 20:38

Leon написа:И мен много ме кефят. Но се съмнявам да бия 30км., за да заредя бензин, чес'но казано. Ако имам път, защо не. София е твърде голям пазар, за да му повлияе сериозно една бензиностанция, макар и с 50 колонки.

Oтдавна наблюдавам, че търговците разчитат именно на мързела на хората - например, ако супер-маркета до вас продава по-скъпо от тези малко по-далеч, масово хората просто ще харчат повече :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 19 Сеп 2016, 20:45

Забравяте че времето е пари също . Загубеното време да въртиш 30 км в София и разхода на гориво може да излезе по-скъпо от колкото да си заредиш там където е удобно . Марешки държи около 10 стотинки разлика от големите вериги , на резероар от 60 литра това са примерно 6 лв от които не знам колко ще останат при такъв бензинов туризъм Младост - Люлин :dunno:
Освен това на марешки се чака ! И често си зареждаш сам , на мен ми е близо на около 200 метра и пак го пропускам по някога заради опашките .
Последна промяна Jordana на 19 Сеп 2016, 21:05, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Мнение от dr.peshev » 19 Сеп 2016, 20:53

Аз го изчислявам на 15лв , ако не се ползва карта за отстъпка , но това е без значение!
Някой зареди ли на Alpi : 1,95-0,12=1,83 лв, само качеството не знам какво е :dunno:
Другата седмица ще заредя там, но ако някой е сипвал, да каже?
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 19 Сеп 2016, 21:01

Doberman_vas написа:
intention написа:

той само люлин е сигурно 300 000 човека, колкото цяла варна
+ имаш северна тангента,
+ целият трафик за гърция,
няма да го мислим марешки, дано повлияе сериозно надолу

към 15 март 2015 според държавният ЕСГРАОН ЕГН
Бургас е 259 000 - Варна 465 000 - Пловдив 483 000
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 19 Сеп 2016, 21:19

Jordana написа:Забравяте че времето е пари също . Загубеното време да въртиш 30 км в София и разхода на гориво може да излезе по-скъпо от колкото да си заредиш там където е удобно . Марешки държи около 10 стотинки разлика от големите вериги , на резероар от 60 литра това са примерно 6 лв от които не знам колко ще останат при такъв бензинов туризъм Младост - Люлин :dunno:
Освен това на марешки се чака ! И често си зареждаш сам , на мен ми е близо на около 200 метра и пак го пропускам по някога заради опашките .

ще има яко колонки,силно ме съмнява да има опашки,най важно е да стане ефекта на доминото,във люлин всички бензиностанций ще свалят на неговите цени от там и от съседните квартали и тн. с новата тангента която минава до него от единия край на софия до другия вече е доста по бързо.И накрая много хора биха заредили при него ей така заради принципа

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 19 Сеп 2016, 22:10

dr.peshev написа:Някой зареди ли на Alpi : 1,95-0,12=1,83 лв, само качеството не знам какво е :dunno:

Тествах им бензина от тяхната бензиностанция на Хемус - напълно доволен съм, да не кажа, че май качеството е по-добро от всичко в София... 8)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 19 Сеп 2016, 22:48

Това със зареждането сам, аз го намирам за предимство. Чакам с нетърпение кога ще сложат навсякъде колонки с карти и да се престане с тва чакане на касата.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Мнение от dr.peshev » 19 Сеп 2016, 23:08

cod-cdbp написа:
dr.peshev написа:Някой зареди ли на Alpi : 1,95-0,12=1,83 лв, само качеството не знам какво е :dunno:

Тествах им бензина от тяхната бензиностанция на Хемус - напълно доволен съм, да не кажа, че май качеството е по-добро от всичко в София... 8)

Те тези имат 3 в пловдиско и една в София!Не знам да имат на Хемус?!
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата