Под Прикритие - български криминален сериал

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Re: Под Прикритие - български криминален сериал

Мнение от Kroki » 10 Мар 2014, 1:01

На мен ми хареса и въпреки гафовете, всичко си е супер! Сега, тоя дето накрая Куката го уби, той ли му уби семействто?
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 10 Мар 2014, 1:12

ааа такааа бач Иво , напълни й устата :mrgreen: :mrgreen: :drink: :drink:
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 10 Мар 2014, 1:21

Сериалът стана гола-вода, очевидно е... НО ме кефи как се чудите кой аджеба бил онзи, дали той бил убил на Куката семейството :mhihi: Сценарият е на ниво първи клас в този сезон, напрегнете се малко да съберете 2 и 2 и ще се изясни цялата фамозна картинка :smoke:

ПП- лично според мен това накрая е отново сън, твърде смешно беше направено, за да е истина, но пък кой знае- може отново да остана изненадан от развитието :mhihi:
ПП2- топ коментара във FB беше- "От тази серия научих, че винаги трябва да ги карам да гълтат" :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 10 Мар 2014, 1:40

Kroki написа:На мен ми хареса и въпреки гафовете, всичко си е супер! Сега, тоя дето накрая Куката го уби, той ли му уби семействто?

Добре че ме подсети!!! Тоз великия турски килър кой го избра за ролята просто огромна гатанка. Очите му показват толкова слаб характер, че едва ли би убил и мравка, а те го сложиха за велик хладнокръвен убиец. Нямам думи :kuku:

Въобще подбора на актьорите за съответните персонажи е доста под кота нула. Това съчетано с малоумния сценарии пълен с глупости и пародии сринаха тотално сериала. Първите сезони всичко се градеше около свежарските лафове на бруталния мафиот куката и сутеньора със звучното име косъма, ама сега нещо любим актьор/персонаж да има някой?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 10 Мар 2014, 8:17

larbi написа:Очите му показват толкова слаб характер, че едва ли би убил и мравка, а те го сложиха за велик хладнокръвен убиец. Нямам думи :kuku:

Това звездите ли ти го говорят :kuku:

Иначе вече съм съгласен, че сериала стремглаво върви надолу... В този епизод имаше толкова много безсмислени сцени, че само "Помиярът от Уолстрийт" може да го конкурира...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 10 Мар 2014, 10:38

drago_pavlov написа:
larbi написа:Очите му показват толкова слаб характер, че едва ли би убил и мравка, а те го сложиха за велик хладнокръвен убиец. Нямам думи :kuku:

Това звездите ли ти го говорят :kuku:

ако на теб ти харесва подбора на актьорите и особенно на великия хладнокръвен убиец и те кефи как гледа като теле независино дали убива химика или него го убиват то ти си за лудницата моето момче, а не аз хах
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 10 Мар 2014, 13:24

Има един лаф, спокойните води са най-дълбоки. Може един човек да ти изглежда невъзможно да е убиец а всъщност да е много опасен.
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 10 Мар 2014, 14:25

BENZINO VN написа:сега някой ако извади снимка на 39-ката от тази серия за корицата на фейса цена няма да има :yes:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 10 Мар 2014, 14:40

Явно сценаристите преглеждат "извън темата" отвреме на време. :mhihi:
Иначе сцената с 39ката изкефи. :bowdown:

п.п. не мога да разбера защо толкова се чудите на действията на мафиоти /в частност куката/ наркомани и алкохлици останали без нерви от начина им на живот? все някъде трябва да им избият бушоните и точно това се опитват да докарат режисьорите. Просто ненормалния им начин на живот ги кара да поравят всевъзможни глупости. Само си спомнете "митичния" фатик как и защо си простреля САМ ръката в мираж, спомнете си габровци ако има тук оня двуметровия бомбаджия дето му викаха ****** / да не споменавам имена габровците го знаят/ как танцуваше захапал бойна граната в една дискотека и друг негов "авер" решил че ще ги взривява и извадил "ютията" и след като стрелял погрешка в тавана от рикошета куршума го ранява в крака. Всички пияни на мотики и продължили да си пият все едно нищо не е станало :mhihi: :mhihi: :mhihi: а колко такива случки има на изтрещели "мафиоти" не е истина. Тъй, че лоика много не търсете. Куката си го представят като леко изперкал и действията му са някак нормални според мен. И сънищата също. :mhihi:

На мен ми хареса серията и с нетърпение чакам следващата. Дребните гафове не считам за необходимо да ги коментирам.
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 10 Мар 2014, 15:53

randity написа:
BENZINO VN написа:сега някой ако извади снимка на 39-ката от тази серия за корицата на фейса цена няма да има :yes:

мерси много Ранди,вече ми краси корицата на фейса :yes:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 10 Мар 2014, 15:58

Тая Емануела колко гащи имаше :mhihi: Хубавото на този епизод е че намалиха Халудитата и взеха да се появяват и други марки :yes: Няма да е лошо да сменят колата на Иво Андонов с някой бронирана G-класа ( типичния мафиотски джип ) и куката за почне да кара някоя 5тица ( в няколко епизода вече караше - е34ката дето се обърна с нея във втори сезон май , после е39ката мисля, че е време и за някоя Е60 или f10 ) ;) A Марто си беше типичната бъчва (дърво пълно с алкохол :mhihi: )
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 10 Мар 2014, 16:10

skipper написа:Хубавото на този епизод е че намалиха Халудитата и взеха да се появяват и други марки :yes: Няма да е лошо да сменят колата на Иво Андонов с някой бронирана G-класа ( типичния мафиотски джип )

Като гледам какви реклами въртят напоследък, май Иво ще кара Hover H6 :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 10 Мар 2014, 16:26

Куката е под прикритие този сезон, така че нормално да се фокусират над неговите вътрешни терзания, които имат изродска изява... това не е трудно за вярване. Изгледах последните три епизода свалени от замунда и ми прави впечатление, че откъм продукция нивото е вдигнато много. Недостатъците, които така яростно плюете са пренебрежими. Сцената с Емануела например е сложена като завръзка на нещо, което ще се развие нататък в епизодите. Сериалът не е от типа на CSI, че всеки епизод да разказва една история и приключва. Прави се така, че да може да се продава лесно навън - тоест по-малко особености на българския ъндърграунд и повече холивудски тип екшън, където смисълът не е водещ и се гледа зрелище, а не реализъм. Преди време в Covert Affairs си пишеха смс-и на телефон с тъчскрийн, който държат зад гърба си с седна ръка. Мога още доста да анализирам, това донякъде ми е работата, но определено се прекалява с критиките. Гледам на практика всички сериали, които излизат в щатите всеки сезон, някои само пилота, други целите, и Под прикритие не е на дъното.
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 10 Мар 2014, 17:00

При мафиотските босове от ранга на Иво, Джаро и Фарук нещата се развиват малко по-различно, като например никой от тях категорично не се интересува от детайли. Просто "издава заповед" на най-близките от обкръжението си и съответно чака да му докладват, когато задачата е свършена. Нито го интересува как, кога и с какво са свършили работата освен, ако няма някакви по-спецефични инструкции. Даже за деликатните работи се разбират само чрез метафори и с половин уста както се казва. Сериала проследява живота точно на тези гангстери и босове от ъндърграунда, а не на кварталните дилъри или сутеньори. Може би и затова не се впускат в подробности освен при специфични сцени или важна част за по-нататъчното развитие на интригата.

п.п. на Емануела много и прилича ролята. :lol: :lol: :lol:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 10 Мар 2014, 20:57

Кажете на коя минута:секунда е сцената с Е39-ката, че няма време да го гледам целия епизод :roll:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата