Цените на горивата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Re: Цените на горивата 2015-2016

Мнение от host » 05 Сеп 2016, 14:42

Хаос написа:света е в състояние на война
предимно срещу Русия
икономически санкции, разрушаване на Сирия, санкции срещу Иран, промиване на мозъци за банани и сьомга, настъпление с контингенти на НАТО около границите им

а, сетих се, важното е горивото да е 1.50

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Мнение от nqmam_bmw » 05 Сеп 2016, 14:53

Хаос написа:света е в състояние на война
предимно срещу Русия
икономически санкции, разрушаване на Сирия, санкции срещу Иран, промиване на мозъци за банани и сьомга, настъпление с контингенти на НАТО около границите им

а, сетих се, важното е горивото да е 1.50

Кое гориво е 1,50 ? Аз зареждам обикновения бензин на 2,02 лв. :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 05 Сеп 2016, 16:18

Позачетох се за лукойл ...нещо сериозно се разместват приоритетите . Продали са 240 бензиностанции в Полша Латвия и Естония в началото на годината . Наричат го "оптимизиране " :mhihi: Практически излизат от източна европа .
На фона на изявленията че искат да продават рафинериите в Румъния и България съвсем скоро може да видим сериозно "оптимизиране " и на пазара в България .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 05 Сеп 2016, 19:24

Ако не можеш да обясниш нещо с прости думи или не го разбираш или не е така както си го предстяваш.
Лукойл внася петрол и изнася бензин (като част от бензина продава на местния пазар).
Бензина струва повече от петрола и така Лукойл печели. Адски скучен и доходносен бизнес.

Иначе за дето ще си ходят, а дано ;)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 06 Сеп 2016, 10:11

as simple as it seems....
:mrgreen: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 06 Сеп 2016, 20:06

Наскоро бях в една бензиностанция на Шел в София и управителката каза, че от незнам колко си месеца нямали газ. Нямат разрешение да поставят инсталациите от общината, някакви си проблеми там. Същото го има и в още една за която знам пак в София.

Та чудно ми е как Магарешки пристига от някъде си и прави бензиностанция с 56 или колко там бяха колонки за рекордно кратко време от нищото? В.З. и Тиквун вече не са толкова добри приятелчета вече или какво?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от v_p_m » 06 Сеп 2016, 20:08

Сега на Круиз зареждаш 50 лв. дизел или бенц и получаваш чип за -10 стинки :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от host » 06 Сеп 2016, 20:09

Отлично в Плд има и съм доволен от там ... задължително ще си взема :driving:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 06 Сеп 2016, 20:37

bum_bum написа:Наскоро бях в една бензиностанция на Шел в София и управителката каза, че от незнам колко си месеца нямали газ. Нямат разрешение да поставят инсталациите от общината, някакви си проблеми там. Същото го има и в още една за която знам пак в София.

Та чудно ми е как Магарешки пристига от някъде си и прави бензиностанция с 56 или колко там бяха колонки за рекордно кратко време от нищото? В.З. и Тиквун вече не са толкова добри приятелчета вече или какво?

Това за строежа на огромната бензиностанция са измислици.Вчера минах покрай мястото където уж кипи строежа...гола ливада и няма и помен от започване на каквото и да било.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от host » 08 Сеп 2016, 18:22

v_p_m написа:Сега на Круиз зареждаш 50 лв. дизел или бенц и получаваш чип за -10 стинки :)

В обекта в гр. Пловдив НЯМАТ чипове. Новия им обект в Карлово имал чипове... нямам път натам, някой колега ако има да сподели дали е вярно.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BAVAREC1 » 12 Сеп 2016, 21:18

(bubsa) написа:
bum_bum написа:Наскоро бях в една бензиностанция на Шел в София и управителката каза, че от незнам колко си месеца нямали газ. Нямат разрешение да поставят инсталациите от общината, някакви си проблеми там. Същото го има и в още една за която знам пак в София.

Това за строежа на огромната бензиностанция са измислици.Вчера минах покрай мястото където уж кипи строежа...гола ливада и няма и помен от започване на каквото и да било.

Колега днес бях до 9 РУ да нося обяд на началника и имаше машини и копаеха,а от РУ вдигаха колите трябвало да освободят терен

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 19 Сеп 2016, 10:32

http://fakti.bg/avto/202719-zapochva-st ... um-v-sofia
Ноември месец живи и здрави - на опашката :mhihi:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 19 Сеп 2016, 11:22

Тук по-важното е, че останалите бензиностанции в София ще свалят цените...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 19 Сеп 2016, 12:06

Още поне една такава в другия край на София и определено ще има ефект върху останалите вериги. Само с една не мисля, че ще ги уплаши много.
Never mistake motion for action...

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 19 Сеп 2016, 12:25

По новата тангента си там за 10 мин, от другия край на София... ще идва народа, и още как... и като усетят спада в количествата ще свалят цените...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата