Чисто нова или стара кола?
Модератор: Общи модератори
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Re: Чисто нова или стара кола?
Моджо написа:Тоя ли?
https://youtu.be/Ps0KLk3FEDY
същия. може би не в хладилно бяло, но няма да придирям

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
peshehodetz написа:Моджо написа:Тоя ли?
https://youtu.be/Ps0KLk3FEDY
Този в първия момент го помислих за Пеевски.![]()
Оня ден карах след такъв,един черен.Беше вечерта и като натиснеше спирачки и кат грейнат тея ми ти стопове ми идваше да си сложа слънчевите очила

Иначе за комби вс седан на мен винаги колите среден клас 3та серия,А4,Ц клас са по красиви в комби варянт.И обратното 5та серя,А6,Е клас задължително седани.
За мен лично ако ще си купувам по нова кола за момента от фв алтрак 2016+ по красота отвън и отвътре и съответно по функционалност почти няма кой да го надскочи за парите си.Даже шкодите които би трябвало да са най евтини в сегмента идват доста по скъпо
ps.м/у другото в последно време мини кънтримен си ме кефи яко

kiko написа:Оня ден карах след такъв,един черен.Беше вечерта и като натиснеше спирачки и кат грейнат тея ми ти стопове ми идваше да си сложа слънчевите очилабрутален е меко казано
...
м/у другото в последно време мини кънтримен си ме кефи яко
ми... що не го задмина?

а кънтримен-а ... не си причинявай мини... дори не си го и помисляй..
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
barty написа:Я кажете мнения за семейно комби до 20 000лв, като Е60 е старо вече а Ф11 имах![]()
Колкото по-нова толкова по-добре, но Дачия не е вариант, засега![]()
Предпочитам бензин но избора на дизели е по-голям
Ако не държеше да е комби бих ти препоръчал това:
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11612899515796586&fbclid=IwAR26r5sDDfggaumKNiApsYQV_2oPMILLlPYArcCdTIrbENjNgn22c_I9MYA
Под 20к е а даже може да опиташ да смъкнеш още няколко стотака. Единствения му недостатък е че е автоматик, преди около 12-13 години имах GT, само че от предната модификация, даже беше по добро от това което се предлага по горе, моето беше с ръчни скорости и Spec. B направо страхотен автомобил, обаче жената изпищя че не може да кара ръчка особено из града, а се налагаше по-чест да и оставям тази кола и го трейднах за Ауткек-а дето съм писал по горе.
keep walking
peshehodetz написа:barty написа:Я кажете мнения за семейно комби до 20 000лв, като Е60 е старо вече а Ф11 имах![]()
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11612899515796586&fbclid=IwAR26r5sDDfggaumKNiApsYQV_2oPMILLlPYArcCdTIrbENjNgn22c_I9MYA
Под 20к е а даже може да опиташ да смъкнеш още няколко стотака. Единствения му недостатък е че е автоматик, преди около 12-13 години имах GT, само че от предната модификация, даже беше по добро от това което се предлага по горе, моето беше с ръчни скорости и Spec. B направо страхотен автомобил, обаче жената изпищя че не може да кара ръчка особено из града, а се налагаше по-чест да и оставям тази кола и го трейднах за Ауткек-а дето съм писал
по горе.
Защо интериорът му прилича на аудио система от 2005та за 250 лева. Така и не се научиха да правят интериори тези хора. А да не говорим, че струва 20к за 11 годишна кола, в която би ме било срам да ме видят.
nxn написа:peshehodetz написа:barty написа:Я кажете мнения за семейно комби до 20 000лв, като Е60 е старо вече а Ф11 имах![]()
Под 20к е а даже може да опиташ да смъкнеш още няколко стотака. Единствения му недостатък е че е автоматик, преди около 12-13 години имах GT, само че от предната модификация, даже беше по добро от това което се предлага по горе, моето беше с ръчни скорости и Spec. B направо страхотен автомобил, обаче жената изпищя че не може да кара ръчка особено из града, а се налагаше по-чест да и оставям тази кола и го трейднах за Ауткек-а дето съм писал
по горе.
Защо интериорът му прилича на аудио система от 2005та за 250 лева. Така и не се научиха да правят интериори тези хора. А да не говорим, че струва 20к за 11 годишна кола, в която би ме било срам да ме видят.
те японците не могат да правят интериори в този сегмент- няма пари... техната сила е в "палиш и караш"- без изненада ама и без много тръпки... скубито е за определен вид хора (от които аз не съм), но си има свойте почитатели и ги разбирам.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- kikko
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
Субару феновете са особен тип хора. Около мен има няколко и едно няма читаво. Всичките са с някакви сериозни механични проблеми(разход на масло,проблеми с автоматика и т.н.), но собствениците им си ги харесват и карат. 

E60 M57TUD25 Sedan Silbergrau metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
А то пък при нас щото е по-различно
Същите фанатизирани от марката фенове със спомени от разни изтърбушени 36ци на младини, нищо, че последните 15 години има два читави дизела и малката супра н54, другото в гамата е мармалад... от анемични маслояди при малките през пикаещи дюзи на всеки 50к км при шестаците до задрали блокове още в гаранционен период при осмаците

Същите фанатизирани от марката фенове със спомени от разни изтърбушени 36ци на младини, нищо, че последните 15 години има два читави дизела и малката супра н54, другото в гамата е мармалад... от анемични маслояди при малките през пикаещи дюзи на всеки 50к км при шестаците до задрали блокове още в гаранционен период при осмаците

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
За съжаление си прав. Вече положението е 3-ка дизел или сменяш марката 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
nxn написа:Субару две неща за мен - мотор и 4х4, семейна кола, не бих казал.
За 4х4 съм съгласен,за семейна не съвсем.Легаси комби си е сравнително голяма кола мсиля,че е перфектна за фемили.Но за двигателите...не знам.Чувал съм че дизела им е зле,бензинките са лакоми а сложиш ли им газ влизаш във филм
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Тясно е Субару вътре, особено тези преди 09' Дизелите им чупеха колянови валове след 80к км, после уж ги пооправиха, накрая спряха да ги правят. Автоматиците им са здрави класическите, CVT-то нямам идея, вероятно е по-крехко.. Проблемни глави (по-точно течащи гарнитури на доста от моторите)
Части скъпи, доста от тях без алтернативи, както и често липсващи в наличност, чакане доста със заявка. Кофти официален сервиз, малко читави такива в СФ, по един в ПЛД/Варна и туй-то
На газ стават по-старичките. Държат цена, но аз не знам защо...
От мене (вече
) НЕ
Части скъпи, доста от тях без алтернативи, както и често липсващи в наличност, чакане доста със заявка. Кофти официален сервиз, малко читави такива в СФ, по един в ПЛД/Варна и туй-то

От мене (вече

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Ей това най много ме е страх, да се счупи и да остана без кола за продължително време. Не че я ползвам всеки ден, но мисълта, че я имам ме успокоява, като ми се наложи нещо да правя с нея. Така един колега взе Грейт Уол, добра оферта, не лоша джипарка за парите, газчица фабрична, всичко, и накрая през 3 месеца за по 2 седмици на сервиз, и на всичкото отгоре сервиза е почти в Ботевград... Друг колега с един кактус подобна ситуация.