... как ви мина работния ден?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Re: ... как ви мина работния ден?

Мнение от EBEEMVACIA » 08 Сеп 2021, 20:54

enigma написа:

EBEEMVACIA, докато си жив ще се бориш. А Северозапада не може да е най-лошото място на света, щом има такива интелигентни и културни хора като Боримечката. Ако ми позволиш, да те поздравя с една песничка https://www.youtube.com/watch?v=py_mHp1 ... ookedStill

да,де-да ...искам да отбележа моя девиз-верую...

ОЧАКВАЙ НЕОЧАКВАНОТО - коггато вече вижддам че съм между двата свята ,нещо се случва ии пак съм жив-
пример от вчера когато имах поредна хипертонична криза и прескочих трапа ,ноо зверски последващ главобол ме накара горчиво да съжаля че оцелях..сега съм с 2 блистера в джоба навсякъде-за кръвно и глава...

щастие и кеф,бегай;мани...значи
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 08 Сеп 2021, 20:56

Голяма част от клиентите ни са евреи - от понеделник празнуват нова година, на работа е доста спокойно, последните 2 месеца беше адски натоварено, та тая седмица си е направо като ваканция.
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 09 Сеп 2021, 0:29

EBEEMVACIA написа:
enigma написа:

EBEEMVACIA, докато си жив ще се бориш. А Северозапада не може да е най-лошото място на света, щом има такива интелигентни и културни хора като Боримечката. Ако ми позволиш, да те поздравя с една песничка https://www.youtube.com/watch?v=py_mHp1 ... ookedStill

да,де-да ...искам да отбележа моя девиз-верую...

ОЧАКВАЙ НЕОЧАКВАНОТО - коггато вече вижддам че съм между двата свята ,нещо се случва ии пак съм жив-
пример от вчера когато имах поредна хипертонична криза и прескочих трапа ,ноо зверски последващ главобол ме накара горчиво да съжаля че оцелях..сега съм с 2 блистера в джоба навсякъде-за кръвно и глава...

щастие и кеф,бегай;мани...значи

Хлофазолин е твоето лекарство за бързо смъкване на кръвно. Но внимателно с него защото може да го смъкнеш много и бързо. Смъква за 30-60 минути…. Едно хапче е за 200 горна и нагоре. Половин за 160… ксто ти падне кръвното ще те отпусне и главата. Не пий нищо конкретно за глава защото повечето такивс лекарства (nsaid) вдигат кръвното.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 09 Сеп 2021, 7:12

Нещо ново виждам: вече имаме и онлайн лечение и предписване на лекарства :mhihi:
Хлофазолина е много силно лекарство за кръвно и с него шега не бива :kuku:
Въобще, самолечението да се избягва.
:yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 09 Сеп 2021, 21:44

Всеки е имал кофти моменти и периоди в живота си. Понякога сякаш проблемите идват не един след друг, а накуп - здравето, семейството, работаа, колата, родители, някакви ежедневни битовизми - едновременно... :shock: :shock:

И това ще мине! :yes: :yes:
Excellent! Steven is my name!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 09 Сеп 2021, 21:54

Хлофазолина е много ефективен но не повече от половинка , или четвъртинка на 6 часа еднократно . Силно съдоразширяващо е води до сънливост и прекомерно падане на кръвното мозъка остава без кръв . По принцип най добре на джипито за такива неща , с тия моментните само се наказва човек щото хипертоничните кризи няма да престанат . Само лечение както е предписано в методологията за хипертонична болест . Иди се прегледай щото може да имаш изменение на сърцето и да има нужда от по сериозно лечение .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 11 Сеп 2021, 5:02

Петък, ден на майстора, нещо по-различно :).
Наех едно бобкатче, че ми беше мерак от край време да си поиграя с такава машинка, да разчистя джунглата в едно парцелче.
bobcat1.png

Всичко хубаво, ама много си повярвах в един момент и успях да му изхлузя единия белт. Хич не ми е скучно... Ама дойдоха веднага от фирмата и го оправиха.
bobcat2.png

Тежък ден, ама сега завършвам така, че утре ме чака и тоя храсталак.
theend.png
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 11 Сеп 2021, 6:22

Пак ще си говорим за чорапи :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Днес пристига мейл от ненормалната ми мениджърка:

"Кой е направил скрачове на кола номер ... предния бампър в ляво и дясно??? Миналата неделя не е било така!"

Аз тихо се смея, защото не я карам тази кола. Не я бях видял, взели са и сметката. Яко надрана. Сега съм на пуканки и гледам сеир.

На моята кола тази седмица ще преева движението на седалката нагоре и надолу. Аз карам в най-ниско положение, маймуняците най-горе. Така няма да ми се качват в колата.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 11 Сеп 2021, 8:01

BMW_POWER написа:На моята кола тази седмица ще преева движението на седалката нагоре и надолу. Аз карам в най-ниско положение, маймуняците най-горе. Така няма да ми се качват в колата.

Нямаш милост :mhihi: . А те явно не знаят с кого си имат работа :).
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 11 Сеп 2021, 9:17

Що си опасал къщата със охранителни камери ? Против скунксове или нещо друго те налазва ? :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 11 Сеп 2021, 9:37

Jordana написа:Що си опасал къщата със охранителни камери ? Против скунксове или нещо друго те налазва ? :mhihi:

Има всякакви животинки. Ей това хванах в периметъра преди 1 седмица.

deer.png
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 11 Сеп 2021, 20:39

Jordana написа:Хлофазолина е много ефективен но не повече от половинка , или четвъртинка на 6 часа еднократно . Силно съдоразширяващо е води до сънливост и прекомерно падане на кръвното мозъка остава без кръв . По принцип най добре на джипито за такива неща , с тия моментните само се наказва човек щото хипертоничните кризи няма да престанат . Само лечение както е предписано в методологията за хипертонична болест . Иди се прегледай щото може да имаш изменение на сърцето и да има нужда от по сериозно лечение .

ДААА....

отивам с влакчетата при личната,с апарата за кръвно иии..не се чувствам зле но мери 150/100-шах сме;тя го измери с стрелковия уред 80/130 после - извода е дефектен ми е ел.апарата за кръвно и дава с 20 нагоре

иначе пия същото хапче,дето покойната ми майка пиеше и личната като и казах,че с ставане от сън съм зле ми би шамар що не чета листовката,където пише че това моето е 12 часово и вечер също се взима за да покрие 24 часовия цикъл...май верно съм свирепо тъп.

даде направление за кардиолог,но ме предупреди да не ходя на преглед ако нямам криза,че изгаря направлението така.

останалата част от битието ми е тъй зле,че нее за коментар .
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 12 Сеп 2021, 1:08

enigma написа:Паъур, Пауър.... :dunno:

Зарежи, не е е интересно това.

Днес работния ми ден беше ей така. Само да не ме обадиш на Началството!

workday_friday.png

Навремето обаче, какви работни дни имах.... По цял ден бръмчене с бъгитата из пущинака,
инсталиране на сензори из разни дупки, картографиране в детайли на райони, за които на никой не
му пука, пиене на чай с полудиви козари, и изобщо едно безкрайно преливане от пусто в празно :mhihi: .

Лейбър Дей преди Х години

work2.png

Енигмата, ето това е добър вариант. Пази от папатаци :ok:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 12 Сеп 2021, 8:22

отивам с влакчетата при личната,с апарата за кръвно иии..не се чувствам зле но мери 150/100-шах сме;тя го измери с стрелковия уред 80/130 после - извода е дефектен ми е ел.апарата за кръвно и дава с 20 нагоре

Напълно възможно е , стрелковия апарат е 100% точен те и затова мерят с такива . Освен това хипертонични кризи не се оправят сами за половин час и без медикаменти, ще те държи поне 1 ден така че по добре отивай на кардиолога .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 13 Сеп 2021, 17:51

Смених си рейката, оказа се читава.
Смених моторчето за празен ход или каквото е там - стъпково моторче.
Направих реглаж.
Доволен съм.
Хидравличната помпа е сменяна с чисто нова - ми уеко сълзи...напролет пак ще я сменям.

/Смених и направих да се чете - смениха ми и направиха ми :))/
Хм,хм...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата