Световното първенство по футбол 2018г.
Модератор: Общи модератори
- preki
- Потребител
- 

- Кара: BMW 320ci E46 Convertible
Re: Световното първенство по футбол 2018г.
И какво стана.....Слаби, слаби били англичаните, но на полуфинал 
Просто това първенство са отбор най-вече....Няма гръмки закани и бомбастични заглавия из пресата и ето, на полуфинал
Sent from my SM-G925I using Tapatalk

Просто това първенство са отбор най-вече....Няма гръмки закани и бомбастични заглавия из пресата и ето, на полуфинал

Sent from my SM-G925I using Tapatalk
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
- 

- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Едва ли ще направят защото Хърватска имат повече футбол дори в малкото пръстче на левия крак на Модрич спрямо целия отбор на Англия! Но и това им е достатъчно на Англичаните, все пак имат доста млад отбор, а и не е като да не отпадат винаги доста по-рано от всякакви форуми. По принцип са банда рогачи. Но както спорехме по-назад, не се знае кой от Англия и Бразилия би победил, поне що се отнася до класиране на първенството се видя кой отпдана и кой продължи.
Тази вечер можеше и Русия да продължи соглед на много неща, но късмета и най-вече лошите изпълнители от страна на Русия спомогнаха да бъде друго.
Честито на Хърватска, макар и да не изиграха най-добрия си мач.
			Тази вечер можеше и Русия да продължи соглед на много неща, но късмета и най-вече лошите изпълнители от страна на Русия спомогнаха да бъде друго.
Честито на Хърватска, макар и да не изиграха най-добрия си мач.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. 

I feel the need, the need for speed.
		Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- nickstorm
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Това, което показват хърватите е уникално. Един от малкото отбори, който наистина е национален, а не като нагличаните (не е правописна грешка   ) и французите... Ще им стискам палци да стигнат финала
 ) и французите... Ще им стискам палци да стигнат финала
			 ) и французите... Ще им стискам палци да стигнат финала
 ) и французите... Ще им стискам палци да стигнат финала"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
		- ildivvy
- старши ентусиаст

- 

- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Казах ви аз,че отборите са Белгия и Хърватска още преди две-три седмици...Хърватите обаче за втори път минават с доста късмет,а трябваше да 'прегазят' братушките! Полу-финалите ще са интересни!
			Ex: 96'  BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- c04
- Кръстникът
- 

- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Франция-Англия финал, с победа за Франция според мен  Лично аз съм за Хърватия отвсякъде, но след като с Руснаците видяха зор, се съмнявам...
 Лично аз съм за Хърватия отвсякъде, но след като с Руснаците видяха зор, се съмнявам...

Лично аз съм за Хърватия отвсякъде, но след като с Руснаците видяха зор, се съмнявам...
 Лично аз съм за Хърватия отвсякъде, но след като с Руснаците видяха зор, се съмнявам...- Borymeckata
- ентусиаст
- 

- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
 M57TU-A5S390R-ATC400
И аз гледах малко в една кръчма - тия червени дяволи много черни бе...   

Excellent! Steven is my name!
		- ryan83
- gangstera
- 

- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
ildivvy написа:Казах ви аз,че отборите са Белгия и Хърватска още преди две-три седмици...Хърватите обаче за втори път минават с доста късмет,а трябваше да 'прегазят' братушките! Полу-финалите ще са интересни!

Белгия са най-силните от всички..доста добре играят.. другите отбори са пълен смях
 Франция имат страшно много звезди но не играят както трябва да мачкат
 Франция имат страшно много звезди но не играят както трябва да мачкат   Англия не помня кога са стигали толкова далеч на световно че и на европейско
 Англия не помня кога са стигали толкова далеч на световно че и на европейско   и наистина е смешно щото и те имат много класни играчи..най-сетне стигнаха докрая което е невероятно
  и наистина е смешно щото и те имат много класни играчи..най-сетне стигнаха докрая което е невероятно   

Тази вечер полуфинала ще е доста интересен

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- dankata
- младши ентусиаст
- 

- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Днес победителят е шампион.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
- 

На първенството останаха 3 от държавите колонизирали най-много територии, народи и хора, нека всички им пожелаем пълен крах, тази вечер поне един от тях със сигурност отпада.

- Jordana
- старши ентусиаст
- 

- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Мача е уговорен , беше ясно от самото начало ... 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани  факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
		....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Exclusive89
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
- Zagy
- нафтения
- 

- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Тоя Мбапе е ебати Неймара...
			Si non confectus, non reficiat.
		- alozavar
- Потребител
- 

- Кара: F31
Нямаха много план за мача Белгия, след като им влезна гола особено загубиха концентрация и нямаше връщане. Франция играят грозно, но пресметливо и резултатно в крайна сметка- вкараха повече от противника. Ако Англия вземат та се класират... ми според мен имат по-голям шанс да я вземат  

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
- 

Мбапето наистина голям симулант излиза, онзи като го почеса по главата към края на мача и подскочи досущ като макак. Там с мангалските изпълнения пък като му дадоха картона да не говорим. Абе през целия мач си бе долен ръб, на всичко отгоре игра 0. 
И аз си мисля, че срещу тая Франция дори Саксонската трупа има шанс ако случайно бият Хърватска.
По-грозен мач скоро не бях гледал. Белгия игра добре първия половин час, после дойде гола от тоя ъглов и те някак не намериха пътя. Истината е, че освен един Азар всички други ми изглеждаха все едно играеха в театър. Театър, който не бе интересен дори на зрителите, които след първите 45 минути решиха, че ще им е по-добре да пият нещо, отколкото да гледат първите 10-15 минути от това наказание.
			И аз си мисля, че срещу тая Франция дори Саксонската трупа има шанс ако случайно бият Хърватска.
По-грозен мач скоро не бях гледал. Белгия игра добре първия половин час, после дойде гола от тоя ъглов и те някак не намериха пътя. Истината е, че освен един Азар всички други ми изглеждаха все едно играеха в театър. Театър, който не бе интересен дори на зрителите, които след първите 45 минути решиха, че ще им е по-добре да пият нещо, отколкото да гледат първите 10-15 минути от това наказание.

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
- 

- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Мбапе ако говорим чисто като футболни качества дори в този мач е няколко класи над целия отбор на Белгия. 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!