Бисери от форума

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

...

Мнение от bavareca_86 » 22 Авг 2007, 13:55

speedmaniac написа:Е не се сдържах, но да споделя какво се случи... :mhihi: То бива бива, ама...
Преди малко (някъде около 9 и нещо - беше тъмно) отивам да пална Бимата, сядам вътре, паля и чакам около минута (това става в ст.град), колата е паркирана в висока трева - и решавам като никога да вдигна предния капак (да се опитам да настроя оборотите на газ) и какво става... М40-то убедително трака ли трака, и изведнъж гледам нещо зад акукулатора ме гледа така :shock: :shock: :shock: и аз така :shock: и първо не проумявам, замислих се да не е катерица, много приличаше до момента в който се изправи на крака без да бърза за никъде. Мисля че беше невестулка или там подобно, но не разбрах какво правеше зад акумулатора, ако не бях вдигнал капака щях да я повозя доволно... :mhihi: Представям си как слиза от колата на някой светофар... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Ох, на баба!
Аватар

...

Мнение от bavareca_86 » 22 Авг 2007, 14:13

gecata73 написа:Ами мойта стрелка на оборотомера що ходи в разходомера :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 22 Авг 2007, 15:46

Явор написа:
S204 написа:
sachs написа::weed: :weed: :weed: :weed: :weed:
малиии ......абе кои са тия лепилари бе :mhihi: :mhihi:

Единия е съфорумник, той ще се обади като види темата! :mhihi:
... ходи обяснявай после,че нямаш сестра :mhihi:

:mhihi: :mhihi:
Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 23 Авг 2007, 8:58

err0r написа:
!!Asen_X написа:
PeBaLs написа:
!!Asen_X написа:Смело попълни молбата за членство ;)

Да ама нямам "Препоръка от член:" :roll:

Не е задължителна ;)

... в твоя случай... :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 25 Авг 2007, 0:59

speedmaster написа:абе сложете некви елементарни тестове за грамотност преди успешното регистриране на хората които докато си чертаят имената си прехапват устните :!: :maad:

В 2 нощеска се съдрах... Чертаели ги... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

на haho дивака
Аватар

Мнение от Magi » 25 Авг 2007, 13:44

pinkoml написа:ще има ли гонки днес в софиа

и отговора
Sharo написа:отиваш на БУЛ. БРАТЯ БЪКСТОН 5 там гърмиш два пъти във въздуха и гонката започва ... е докато не те стигнат ...

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 26 Авг 2007, 21:23

bum_bum написа:Тва ако наистина си и го казал се приготви да вкусиш чужда семенна течност като я целуваш в най- скоро време :mhihi:

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 26 Авг 2007, 21:31

slavianko написа:....карайте си ТДС-сите съз здраве. Дано нямате проблеми,
но не забравяйте всяка сутрин преди да я запалите да
чукнете някаде на дърво. :mhihi: :mhihi:

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vendetta » 27 Авг 2007, 2:31

to6o6o написа:бате пич искам да попитам за климатроника дали е от този дигиталния а не сас жратките ако е така пиши ено лс да го зимам напражо

бате, чиче, бате, вуйче, пич... бастон :mhihi: :mhihi:
Изображение

МОЕ ЛИ ТИ ГО НАБИЕМ У БЕЛАТА РИЗКА?!

Ох, на баба!
Аватар

..

Мнение от bavareca_86 » 27 Авг 2007, 15:09

eddiebg написа:В екстрите са забравили да пишат и пълен автопилот - нацепваш се като казак и то си знае пътя...

:mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 27 Авг 2007, 20:09

BMDrago написа:тука сме с патлаци :mhihi: .За тия с ножовете виж в животновъдния форум :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 28 Авг 2007, 18:26

speedmaster написа:ako ме дръпнеш с тая фафла ше я купа :mhihi:

В последно време подфорум Купува/Продава ражда мноу храна :mhihi:

Тая тема просто си заслужава :arrow: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=61979
Последна промяна kriso85 на 28 Авг 2007, 22:56, променена общо 1 път
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 28 Авг 2007, 22:54

Тема в "Страхотни истории" :shock:

g15 написа:Търся си един ляв халоген за бавареца.

Но храната е култова :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Illusion написа:Уникална история... докато я четях направо... сърцето ми се сви... не можах да повярвам на очите си, че финала беше такъв... сякаш все още не е приключил и ще има продължение може би някъде другаде... може би в Купува...
Изображение

на haho дивака
Аватар

Мнение от Magi » 30 Авг 2007, 10:12

lisica7272 написа:продавам бмв 318ис 98год копе тамно син металик вси4ки екстри без кожа и шибидах иам мп3 sony субвуфер и усилвател джанти 17 моторспорт с много добри гуми.колата е в отли4но састояание на 96000км.има савсем леки козмети4ни забеле6ки малко то4ици по преднияа капак и няаколко даскотинки салона е много запазенн да не казвам перфектен с дигиталнияа климатроник е с малкияа борд комп.ако няакои иска о6те инфо да пита цената е 9 500лв. колата винаги е била гаражна. а междо другото имам и е34 25тд 94год за продан в дмного добро састояание светло син металик цвета е страшен поне мен много ме кефи с лети джанти 15ки много добри гуми има разни забелешки тук таме ама няама нито клима нито ел.стакла само шибидах и огледала.оригинален касетофон и леки забелешки по салона не знам то4нона колко километра е што и е сменяано таблото цената е 5000 може и да се договорим ако няакои се интересувасклонен сам на разумни преговори няакои ште вземе и сет зимни гуми подарак с няакояаот колите с железни джанти не са коизнае какжо ама една зима може да се искара с тяах .

Дали е от клавиатурата, а? :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 30 Авг 2007, 10:29

Magi написа:
lisica7272 написа:продавам бмв 318ис 98год копе тамно син металик вси4ки екстри без кожа и шибидах иам мп3 sony субвуфер и усилвател джанти 17 моторспорт с много добри гуми.колата е в отли4но састояание на 96000км.има савсем леки козмети4ни забеле6ки малко то4ици по преднияа капак и няаколко даскотинки салона е много запазенн да не казвам перфектен с дигиталнияа климатроник е с малкияа борд комп.ако няакои иска о6те инфо да пита цената е 9 500лв. колата винаги е била гаражна. а междо (между) другото имам и е34 25тд 94год за продан в дмного добро састояание светло син металик цвета (цветът) е страшен поне мен много ме кефи с лети джанти 15ки много добри гуми има разни забелешки тук таме (тук-там) ама няама нито клима нито ел.стакла (стъкла) само шибидах и огледала.оригинален касетофон и леки забелешки по салона не знам то4нона колко километра е што и е сменяано таблото цената е 5000 може и да се договорим ако няакои (някой) се интересувасклонен сам (съм) на разумни преговори няакои ште вземе и сет зимни гуми подарак с няакояаот колите с железни джанти не са коизнае какжо ама една зима може да се искара с тяах .

Дали е от клавиатурата, а? :mhihi: :mhihi:

ама и ти пропускаш :mhihi:
Няма да говорим за точки, запетай и главни букви :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата