Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Модератор: Общи модератори
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Мнения: 880
- Регистриран на: 21.10.2007
- Местоположение: София
- Пол: Мъж
- Кара: E36 M52b20 Touring
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Немаше нужда, тва че съм тома неверни...е друг въпрос.
Тая година ше тествам пак еленския деа

Тая година ше тествам пак еленския деа

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Мнения: 294
- Регистриран на: 21.05.2009
- Местоположение: навсякъде
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Какво не му се получи миналия път?
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Мнения: 880
- Регистриран на: 21.10.2007
- Местоположение: София
- Пол: Мъж
- Кара: E36 M52b20 Touring
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
В разрез от горе към костта - супер солен, после ок, месото около костта беше тръгнало.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Мнения: 294
- Регистриран на: 21.05.2009
- Местоположение: навсякъде
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Вероятно не е достигнала сол до костта, за да се развали там.
Странно как в началото е пресолен, а до костта не е достигнало
Аз веднъж съм ял еленски бут на една почивка в Елена и беше адски солен - нищо общо с прошуто или хамон. От тогава не съм повтарял
Странно как в началото е пресолен, а до костта не е достигнало

Аз веднъж съм ял еленски бут на една почивка в Елена и беше адски солен - нищо общо с прошуто или хамон. От тогава не съм повтарял

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Мнения: 880
- Регистриран на: 21.10.2007
- Местоположение: София
- Пол: Мъж
- Кара: E36 M52b20 Touring
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Ся на 2ри съм на "погребение", та смятам да повторя, но с преден...да не ме е яд за заден 

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
- Мнения: 193
- Регистриран на: 19.11.2009
- Местоположение: Царево
- Пол: Мъж
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
примерно :следобед накисваш сланината във вода, на следващата сутрин я вадиш да се отцеди до към следобяд , после заравяш хубаво в едра сол и така 40то дни

Sent from my XT1032 using Tapatalk
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Мнения: 2303
- Регистриран на: 12.01.2007
- Местоположение: Варна
- Пол: Мъж
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Като ви гледам какви чудеса творите, реших да се пробвам и аз
Вчера окачих прането, конско бонфиленце, скоро ще споделя как е на вкус


Вчера окачих прането, конско бонфиленце, скоро ще споделя как е на вкус



Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю



- dan-dam
- ентусиаст
-
- Мнения: 1013
- Регистриран на: 18.01.2009
- Местоположение: София, ама съм от село
- Пол: Мъж
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
май са ни еднакви "сушилките" 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Една снимка на моето производство, че взеха да намаляват на пръта.


- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Мнения: 2104
- Регистриран на: 17.01.2009
- Местоположение: София-Коньовица
- Пол: Мъж
- Кара: F10
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Захващам и аз с домашните мезенца.
Изпратено от моят SM-G920F с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят SM-G920F с помощта на Tapatalk
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мнения: 298
- Регистриран на: 30.04.2008
- Местоположение: София
- Пол: Мъж
- Мечтае да кара: 911
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
И аз онзи ден закачих моите. Тази година по-раничко, че е студено. След нова година ще закача още.

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Мнения: 2582
- Регистриран на: 24.05.2007
- Местоположение: квартала на младите
- Пол: Мъж
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Хайде да видим какво ще излезе от тая работа:


Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Мнения: 683
- Регистриран на: 28.01.2004
- Местоположение: София
- Пол: Мъж
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Тази година реших да пробвам разни италиански деликатеси. Главно брезаоли и лонзи.

Тук си почиват в компанията на една панчета. Живи и здрави след два месеца ще са готови.

Обмислям да сложа и една пуска, която традиционно зрее до гроздобер, ама дали ще го дочака...
Отделно с аверите тазгодишната продукция - 520кг суджук, ~60кг пъстърма и разни други. По-натам може да пусна някоя снимка от 'цеха'.

Тук си почиват в компанията на една панчета. Живи и здрави след два месеца ще са готови.

Обмислям да сложа и една пуска, която традиционно зрее до гроздобер, ама дали ще го дочака...
Отделно с аверите тазгодишната продукция - 520кг суджук, ~60кг пъстърма и разни други. По-натам може да пусна някоя снимка от 'цеха'.
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Мнения: 795
- Регистриран на: 26.04.2009
- Местоположение: София
- Пол: Мъж
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Мнения: 526
- Регистриран на: 27.02.2002
- Местоположение: София
- Пол: Мъж
- Кара: овца във вълча кожа...
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
dankata написа:.... реших да пробвам разни италиански деликатеси. Главно брезаоли и лонзи.
една панчета, и една пуска, която традиционно зрее до гроздобер, ама дали ще го дочака...
Пусни и някоя рецепта де, няма да ти се разсърдим

Ubi dubium, ibi libertas
Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани