Въпрос за свинско,винско и др.подобни

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мнения: 880
Регистриран на: 21.10.2007
Местоположение: София
Пол: Мъж
Кара: E36 M52b20 Touring

Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни

Мнение от Сондьора » 21 Ное 2016, 11:29

Немаше нужда, тва че съм тома неверни...е друг въпрос. :yes:
Тая година ше тествам пак еленския деа :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мнения: 294
Регистриран на: 21.05.2009
Местоположение: навсякъде
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни

Мнение от drago_pavlov » 21 Ное 2016, 12:25

Какво не му се получи миналия път?
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ентусиаст
Аватар
Мнения: 880
Регистриран на: 21.10.2007
Местоположение: София
Пол: Мъж
Кара: E36 M52b20 Touring

Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни

Мнение от Сондьора » 21 Ное 2016, 14:54

В разрез от горе към костта - супер солен, после ок, месото около костта беше тръгнало.

младши ентусиаст
Аватар
Мнения: 294
Регистриран на: 21.05.2009
Местоположение: навсякъде
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни

Мнение от drago_pavlov » 21 Ное 2016, 16:45

Вероятно не е достигнала сол до костта, за да се развали там.
Странно как в началото е пресолен, а до костта не е достигнало :dunno:
Аз веднъж съм ял еленски бут на една почивка в Елена и беше адски солен - нищо общо с прошуто или хамон. От тогава не съм повтарял :lol:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ентусиаст
Аватар
Мнения: 880
Регистриран на: 21.10.2007
Местоположение: София
Пол: Мъж
Кара: E36 M52b20 Touring

Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни

Мнение от Сондьора » 21 Ное 2016, 20:54

Ся на 2ри съм на "погребение", та смятам да повторя, но с преден...да не ме е яд за заден :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Мнения: 193
Регистриран на: 19.11.2009
Местоположение: Царево
Пол: Мъж

Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни

Мнение от barabqga » 22 Ное 2016, 11:09

IMG_20161122_110324527_HDR.jpg
лесно е
примерно :следобед накисваш сланината във вода, на следващата сутрин я вадиш да се отцеди до към следобяд , после заравяш хубаво в едра сол и така 40то дни

Sent from my XT1032 using Tapatalk
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Чичо Митко
Аватар
Мнения: 2303
Регистриран на: 12.01.2007
Местоположение: Варна
Пол: Мъж
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни

Мнение от Митко Стоянов » 28 Ное 2016, 17:45

Като ви гледам какви чудеса творите, реших да се пробвам и аз ;)
Вчера окачих прането, конско бонфиленце, скоро ще споделя как е на вкус ;)
Изображение
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Мнения: 1013
Регистриран на: 18.01.2009
Местоположение: София, ама съм от село
Пол: Мъж
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни

Мнение от dan-dam » 28 Ное 2016, 18:20

май са ни еднакви "сушилките" :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Потребител
Аватар
Мнения: 45
Регистриран на: 24.07.2002

Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни

Мнение от Mini » 17 Дек 2016, 16:47

Една снимка на моето производство, че взеха да намаляват на пръта.

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мнения: 2104
Регистриран на: 17.01.2009
Местоположение: София-Коньовица
Пол: Мъж
Кара: F10

Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни

Мнение от (bubsa) » 17 Дек 2016, 20:14

Захващам и аз с домашните мезенца.
20161217_201257.jpg


Изпратено от моят SM-G920F с помощта на Tapatalk
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение


...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мнения: 298
Регистриран на: 30.04.2008
Местоположение: София
Пол: Мъж
Мечтае да кара: 911

Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни

Мнение от TNT » 17 Дек 2016, 20:24

И аз онзи ден закачих моите. Тази година по-раничко, че е студено. След нова година ще закача още.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мнения: 2582
Регистриран на: 24.05.2007
Местоположение: квартала на младите
Пол: Мъж
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни

Мнение от deyan-enchev » 19 Дек 2016, 16:05

Хайде да видим какво ще излезе от тая работа:

Изображение
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

младши ентусиаст
Аватар
Мнения: 683
Регистриран на: 28.01.2004
Местоположение: София
Пол: Мъж
Кара: 530iA Touring
Мечтае да кара: e3-е39
Детайли за колата: 2001

Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни

Мнение от dankata » 20 Дек 2016, 9:54

Тази година реших да пробвам разни италиански деликатеси. Главно брезаоли и лонзи.
Изображение

Тук си почиват в компанията на една панчета. Живи и здрави след два месеца ще са готови.
Изображение

Обмислям да сложа и една пуска, която традиционно зрее до гроздобер, ама дали ще го дочака...
Отделно с аверите тазгодишната продукция - 520кг суджук, ~60кг пъстърма и разни други. По-натам може да пусна някоя снимка от 'цеха'.

младши ентусиаст
Аватар
Мнения: 795
Регистриран на: 26.04.2009
Местоположение: София
Пол: Мъж
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни

Мнение от Don_Diego » 20 Дек 2016, 12:08

Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мнения: 526
Регистриран на: 27.02.2002
Местоположение: София
Пол: Мъж
Кара: овца във вълча кожа...

Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни

Мнение от hell's angel » 21 Дек 2016, 18:53

dankata написа:.... реших да пробвам разни италиански деликатеси. Главно брезаоли и лонзи.
една панчета, и една пуска, която традиционно зрее до гроздобер, ама дали ще го дочака...

Пусни и някоя рецепта де, няма да ти се разсърдим :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани

Последни теми
Facebook