Вярвате ли в извънземни?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Съществуват ли извънземни?

Да
143
87%
Не
8
5%
Не мога да преценя
13
8%

Общо гласове : 164
кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Re: Вярвате ли в извънземни?

Мнение от _galio_ » 27 Авг 2013, 14:11

Fear написа:Отсега нататък, по-добре подминавай моите постове, дори и да са насочени към теб, защото ще бъдат откровено иронични.

Имахме уговорка - ти не я спази.

Явно всякакви уговорки с теб нямат никакъв смисъл :)

За ирония - ти хабер си нямаш какво е това.

Какво да коментирам и какво - не преценявам аз. И от един момент натам - модераторите :)
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

Аватар

Мнение от F3P » 27 Авг 2013, 14:17

Ти още ли очакваш някой дето е подхванал темата с конспирациите да ти даде конкретен отговор във вида: " Не вярвам в това или онова на основа на тези ясни и конкретни факти." По-лесно е с недомлъвки и празни приказки.
Я да се пробвам и аз дали ще ми се вържат на питането:
Отричате Дарвин-ок, лошо няма. Коя теория поддържате и защо :?:

Същият подход приемете и към другите въпроси дето се зададоха дотук. Или с кое не не сте съгласни от общото мнение и по-важното- на какво конкретно се базира вашето виждане. И не отговаряйте с клипчета, линкове и купища имена- кажете коя теория подкрепяте. Не е Дарвин- добре, не е Големият взрив-добре, няма извънземни-добре, всеки има право на мнение, пък било то и грешно. Кажете ясно "Подкрепям теорията Х", ние знаем да ползваме нет и ще се образоваме за 1 час...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325i
Мечтае да кара: M-ка, кво друго?

Мнение от Wolf4 » 27 Авг 2013, 14:22

_galio_ написа:
Fear написа: ...

Споменах вече книгата на Енох, но никой не иска да коментира. На мен това ми е интересно.

Книгата на Енох е доволно важен аргумент, но до него ще стигна малко по-късно.

междувременно ето какво се случва в бурният 19 век. както вече писах, опозицията срещу дарвиновата теория за произход на видовете е силна. тя не отшумява нито бързо нито без бурни дебати. В действителност продължава и до днес, но апогея си достига в първите 30 години след публикуването на теорията.

В стремежът си да избегне всякакви слаби пунктове в хипотезата си, Дарвин изтрива определени части от оригиналният текст в последващите му преиздавания. това обаче не променя особено фактът, че никакво 'междинно' стъпало в човешкия еволюционен модел не е открито. разрешението идва в 1912г, когато Чарлз Доусън намира останките на небезизвестният череп на Пилтдаунския човек( Charles Dawson and the Piltdown Man) веднага обявен за преходно еволюционно звено. Съпротивата на учените, които не го приемат като доказателство е вяла. Само няколко години по-късно поради получени сведения за възможна измама тя избухва с нова сила. това не променя съществено нещата и Дарвиновата теория се превръща във постулат и фундамент на съвременната научна доктрина. както често става обаче, доказателствата за фалшификации поддържащи теорията не престават. в крайна сметка измамата е разкрита, но дълго след това човешкият череп с челюст на шимпанзе продължава да се излага в музея. Необходими са цели 40 години, за да се докаже със сигурност, че това е измама и въпросният череп да бъде преместен от изложението.

В същото време новосъздаденото общество Туле започва да провежда контактьорски сеанси с извънземна цивилизация, провеждани от хърватската астроложка и екстрасенс Мария Оршич. Звучи налудничево, но информацията, която получават им посочва географски точки от планетата ни в които се съхраняват познания и артефакти. Колко достоверни са те, можете да заключите от факта, че германците започват да финансират експедиции от археолози, антрополози и физици до всички континенти по земното кълбо.

Разузнаването на младата съветска власт не спи и скоро по стъпките на немците към Тибет се отправя руска експедиция ръководена от съпрузите Блаватски, член на която е прочутият таен агент на НКВД Яков Блюмкин.

Британската корона научава за плановете на двете големи държави и с готовност се включва в надпреварата за древни исторически източници с военно приложение. Започва подготовката на ВСВ.
Are you M enough...?!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 27 Авг 2013, 14:30

_galio_ написа:Имахме уговорка - ти не я спази.

Явно всякакви уговорки с теб нямат никакъв смисъл :)

За ирония - ти хабер си нямаш какво е това.

Какво да коментирам и какво - не преценявам аз. И от един момент натам - модераторите :)

Както казах - ясен си ми до болка. ;)
Нищо не сме се уговаряли, ти имаше наглостта да ме наречеш хлапе, без дори да имаш смелостта да кажеш на колко си години. Но нищо изненадващо, винаги даваш заден ход, когато стане въпрос за реални аргументи, с каквито ти никога не разполагаш.
Та така. Аз ще правя каквото сметна за правилно ти прави каквото искаш. Давам ти пълна свобода. :)

Wolf4, кажи ми честно, че вярваш в астрология, контактьорство, врачки, екстрасенси и да приключваме. Недей да се хабиш напразно да пишеш.

Eто как набързо се проверяват способностите на ясновидците:
http://www.youtube.com/watch?v=rB33z6qFJqM
:mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wolf4 » 27 Авг 2013, 14:44

Fear написа:...

Wolf4, ... Недей да се хабиш напразно да пишеш...

Не адмирирам мнението на хора, които не умеят да изслушват събеседниците си. Способността да изслушваш е един от белезите на човека с възможности. Липсата и говори единствено за комплекс. Съгласието или несъгласието с дадена теза няма нищо общо с начинът по който се води дискусия.
Are you M enough...?!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 27 Авг 2013, 14:49

Wolf4 написа:

Wolf4, ... Недей да се хабиш напразно да пишеш...

Не адмирирам мнението на хора, които не умеят да изслушват събеседниците си. Способността да изслушваш е един от белезите на човека с възможности. Липсата и говори единствено за комплекс. Съгласието или несъгласието с дадена теза няма нищо общо с начинът по който се води дискусия.

Дискусия няма! Зададох елементарен въпрос, отговор не получих!
За каква дискусия говориш тогава?

Безкрайно са ми интересни нещата, които пишеш, но в контекста на това, че ти зададох прост въпрос, на който може да се отговори с едно изречение, постовете ти приличат на избягване на този същия въпрос.
Интересувал съм се достатъчно от култа към Туле, Копието на съдбата, Граала, немските мисии в Антарктида и останалото, така че не си мисли, че ще ме впечатлиш.
Това което правиш е замазване на очите, характерно за всеки, който има своята си "истина" за Живота, Вселената и всичко останало, но странно защо, когато го попиташ каква е тя, започва да разтяга локуми, вместо да отговори!
Толкова ли е сложно да отговориш, пък нека отговорът да е "42".
Пак ще е по-добре, отколкото да бълвате какви ли не недоказани и недоказуеми твърдения!
Последна промяна Fear на 27 Авг 2013, 14:52, променена общо 4 пъти

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 27 Авг 2013, 14:50

Въпреки че вярвам, че не сме сами в космоса от време на време умирам от смях:
Wolf4 написа:В същото време новосъздаденото общество Туле започва да провежда контактьорски сеанси с извънземна цивилизация, провеждани от хърватската астроложка и екстрасенс Мария Оршич. Звучи налудничево, но информацията, която получават им посочва географски точки от планетата ни в които се съхраняват познания и артефакти. Колко достоверни са те, можете да заключите от факта, че германците започват да финансират експедиции от археолози, антрополози и физици до всички континенти по земното кълбо.

Разузнаването на младата съветска власт не спи и скоро по стъпките на немците към Тибет се отправя руска експедиция ръководена от съпрузите Блаватски, член на която е прочутият таен агент на НКВД Яков Блюмкин.

Британската корона научава за плановете на двете големи държави и с готовност се включва в надпреварата за древни исторически източници с военно приложение. Започва подготовката на ВСВ.

Ти сериозно ли написа всичките си романи досега, само за да ни кажеш, че ВСВ е започнала заради извънземните??? :ahah: :ahah: :ahah:

П.П.:Сега летящата чиния е кацнала в Сирия и сащ затова се напъват... Идва ТСВ :mhihi:
П.П.1: Кажи моля те с какво се занимаваш? Ако пишеш романи или си сценарист има потенциал в теб :yes:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wolf4 » 27 Авг 2013, 14:52

Виж сега. Безкрайно ми е интересно това, което пишеш, но ...

...но не личи.
Are you M enough...?!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 27 Авг 2013, 14:53

Wolf4 написа:
Виж сега. Безкрайно ми е интересно това, което пишеш, но ...

...но не личи.

Та какво каза за изслушването на събеседниците?
Май прочете първия ред от поста ми и побърза да отговориш, нали? ;)
Я прегледай и останалата част.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wolf4 » 27 Авг 2013, 14:58

drago_pavlov написа:...
Ти сериозно ли написа всичките си романи досега, само за да ни кажеш, че ВСВ е започнала заради извънземните??? ...

Колега, ти сериозно ли прочете някъде да съм го написал?
Are you M enough...?!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 27 Авг 2013, 15:03

Wolf4 написа:
drago_pavlov написа:...
Ти сериозно ли написа всичките си романи досега, само за да ни кажеш, че ВСВ е започнала заради извънземните??? ...

Колега, ти сериозно ли прочете някъде да съм го написал?

Wolf4 написа:Британската корона научава за плановете на двете големи държави и с готовност се включва в надпреварата за древни исторически източници с военно приложение. Започва подготовката на ВСВ.

Тук какво казваш?
Ааа сега разбирам - подготовката започва заради извънземните, а самата война не. Така ли?

Иначе се придържаш към стила на всички конспиративни драскачи - така се казват нещата, че после да могат да се изтълкуват по 368 различни начина и да се измъкнем от всяка ситуация с "Ама не това имах предвид", "Грешно ми тълкувате думите"...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wolf4 » 27 Авг 2013, 15:05

drago_pavlov написа:Тук какво казваш?...

Това казвам.

П.П. Явно трябва да поясня - подготовката на ВСВ не започва заради германските археологически експедиции. Тя съвпада по време с тях. 1936г. е все пак.
Последна промяна Wolf4 на 27 Авг 2013, 15:09, променена общо 1 път
Are you M enough...?!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 27 Авг 2013, 15:06

Fear написа:Както казах - ясен си ми до болка. ;)

Нищо не сме се уговаряли, ти имаше наглостта да ме наречеш хлапе, без дори да имаш смелостта да кажеш на колко си години.

Давам ти пълна свобода. :)

Нека не уточняваме къде ти е болката :)

Ползваш много клишета, което е досадно за четене. Че и манипулативно. Не си ме питал на колко съм години. Минах 30 - видиш ли колко съм смел, че си казвам (!) хахахахахахахахах

Да те нарека "хлапе" не е наглост, а оценка. Даже съм се мотивирал - изказът ти е инфантилен и разсъжденията ти на доста места са съвсем по детски наивитетни. Не е коректно да слагам оценки без да те познавам, но същото правиш и ти, така че да речем в това отношение сме 1:1.

Благодаря за великодушето. Ще съм зает известно време да опознавам в опиянение новопридобитата си свобода, но после вероятно ще се включа пак.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 27 Авг 2013, 15:12

Wolf4 написа:П.П. Явно трябва да поясня - подготовката на ВСВ не започва заради германските археологически експедиции. Тя съвпада по време с тях. 1936г. е все пак.

И за какакъв чеп тогава я намесваш веднага след като си споменал за контактите с извънземните и археологическите находки на Германия??? Просто ей така се сети, че по това време се подготвя войната ли???

Не! Ти съвсем тенденциозно нареди всичките тези твърдения едно след друго и накрая подготовка за ВСВ. За да може четящите сами да стигнат до това което не искаш ти да напишеш, за да може после да се измъкнеш...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 27 Авг 2013, 15:13

Е защо така си изтри мнението де :mhihi:
Осъзна се какви глупости изписа или какво?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата