Айде пак- айфон 5
Модератор: Общи модератори
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Re: Айде пак- айфон 5
bluetooth-a не се ползвал
аз от лаптопа на телефона всичко през БТ си пращам, в колата си пускам музика пак от телефона през СД-то с БТ, а колко снимки/мп3-ки/текстови файлове съм изпратил чрез БТ няма смисъл да изброявам. Пък нека е безсмислен тоя блутуут-млутуут
а за липсата на NFC в iPhone 5 няма и да говоря

аз от лаптопа на телефона всичко през БТ си пращам, в колата си пускам музика пак от телефона през СД-то с БТ, а колко снимки/мп3-ки/текстови файлове съм изпратил чрез БТ няма смисъл да изброявам. Пък нека е безсмислен тоя блутуут-млутуут

а за липсата на NFC в iPhone 5 няма и да говоря

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
ми просто на мен не ми върши работа... nfc и андроид като имах не съм го пускал и един път.
- качеството на звука е кофти сравнено с кабел. не ми харесва.
- за хендсфрии да, ама предпочитам да говоря на спийкърфон... може би трябва да си взема блутут модул за аудиото обаче не си струва парите (alpine имат ебаси цените)... някой ден ако имам кола с вградено такова може.
- като искам да си прехвърля нещо на телефона го мятам в дроп бокс и заминавам, докато стигна до колата телефона вече го е синхронизирал (а и епъл си имат техен клауд сървис). мп3ки стриктно с кабел, защото е бързо.
- качеството на звука е кофти сравнено с кабел. не ми харесва.
- за хендсфрии да, ама предпочитам да говоря на спийкърфон... може би трябва да си взема блутут модул за аудиото обаче не си струва парите (alpine имат ебаси цените)... някой ден ако имам кола с вградено такова може.
- като искам да си прехвърля нещо на телефона го мятам в дроп бокс и заминавам, докато стигна до колата телефона вече го е синхронизирал (а и епъл си имат техен клауд сървис). мп3ки стриктно с кабел, защото е бързо.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- sandini
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2004 530i, 6MT
- Мечтае да кара: all M cars
Аз пък днес бях на една работна среща. Човекът, който водеше срещата е млад, образован, интелигентен, с висок управленски пост. Докато траеше срещата му звънна телефона. Оказа се, че е важен разоговора и трябва да вдигне. От тук започва срамната част
. Телефона е нов, лъскав и красив андроидфон от реномирана марка(няма да споменавам коя). Почна да му чеша нещо екрана. Не може да вдигне. След няколко опита изсумтя "Т'ва защо заби". Наложи му се да рестартира телефона и да звънне обратно, за да проведе един елементарен, но важен разговор. По физиономията му се четеше неудобството, което изпитва!
От други потребители на андроид устройства съм чувал, че често се случва да не регистрира повиквания. И после изведнъж да покаже примерно 5 пропуснати.
От тук и въпроса...след като основната и първична функция на един такъв апарат е да бъде телефон, к'во ми ги хвалите тия детски играчки, дето ти филтрират повикванията на случаен принцип?
Та така. Ползвайте си блутуут-а, обменяйте си картинки, оцветявайте си книжки, забавлявайте се с тия андроиди, че явно за телефони не стават.

От други потребители на андроид устройства съм чувал, че често се случва да не регистрира повиквания. И после изведнъж да покаже примерно 5 пропуснати.

От тук и въпроса...след като основната и първична функция на един такъв апарат е да бъде телефон, к'во ми ги хвалите тия детски играчки, дето ти филтрират повикванията на случаен принцип?
Та така. Ползвайте си блутуут-а, обменяйте си картинки, оцветявайте си книжки, забавлявайте се с тия андроиди, че явно за телефони не стават.

Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
- ръб
- младши ентусиаст
-
С официален софт. Никога не съм имал проблеми.
- RaHzElChO
- младши ентусиаст
-
ръб написа:С официален софт. Никога не съм имал проблеми.
Явно си голям късметлия.
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Точно айфонаджийте не говорете за разговори. Аз имам и двата телефона и андроид и айос, като айфон имах и 4-ката и 4с. Двата айфон телефона редовно имаха проблеми с разговорите. Да не говорим че последния 4с с тия хардуерен бутон за звука, който ми се струваше много удобен докато не почна сам да се штрака в джоба и спрях и да чувам в редките моменти когато имах обхват. На морето в Слънчев 3-ма човека бяхме с айфони и 3-мата имахме проблеми с разговорите там, и всички ни ебаваха. За андроида също имах проблеми с ЛГ-то като го рутнах. Сега съм с ХТЦ и от 5 месеца с разговор проблем не съм имал, други ядове съм имал с вифи примерно понякога губи въпреки че съм вързан. Не знам кво спорите тук, като всеки си харесва неговото, а факт е че и двете не са перфектни и могат да се намират 100000 косури. Факт е че на 4 и 4с изработката много ми харесва, но от няколко дена си играя с 5-цата..е осрали са го като изработка, с тоя алуминии, нося го в джоб в който не смея да сложа ключове и вече е издран леко, и с това черно което уж е по яко, изглежда като пластмасов и не ме кефи. А и екрана е мн несъразмерен, 4-ката е много по-добре изглеждащ, и повече ми харесваше изработката от на който и да е андроид, но сега вече...
stasko5 написа:Точно айфонаджийте не говорете за разговори. Аз имам и двата телефона и андроид и айос, като айфон имах и 4-ката и 4с. Двата айфон телефона редовно имаха проблеми с разговорите. Да не говорим че последния 4с с тия хардуерен бутон за звука, който ми се струваше много удобен докато не почна сам да се штрака в джоба и спрях и да чувам в редките моменти когато имах обхват. На морето в Слънчев 3-ма човека бяхме с айфони и 3-мата имахме проблеми с разговорите там, и всички ни ебаваха. За андроида също имах проблеми с ЛГ-то като го рутнах. Сега съм с ХТЦ и от 5 месеца с разговор проблем не съм имал, други ядове съм имал с вифи примерно понякога губи въпреки че съм вързан. Не знам кво спорите тук, като всеки си харесва неговото, а факт е че и двете не са перфектни и могат да се намират 100000 косури. Факт е че на 4 и 4с изработката много ми харесва, но от няколко дена си играя с 5-цата..е осрали са го като изработка, с тоя алуминии, нося го в джоб в който не смея да сложа ключове и вече е издран леко, и с това черно което уж е по яко, изглежда като пластмасов и не ме кефи. А и екрана е мн несъразмерен, 4-ката е много по-добре изглеждащ, и повече ми харесваше изработката от на който и да е андроид, но сега вече...
аз що ли с моята боровинка (на която дните са й били преброени) не съм имал един път подобни проблеми

- stasko5
- младши ентусиаст
-
Аз имам и блекбери. Верно много е грозен интерфейса, малко бавно е, но пък и аз никога не съм имал проблеми с комуникацията. Верно, че аз като разработчик на приложения за мобилни телефони знам, колко трудно се пише за блекбери, но си го харесвам. И изработката е много приятна с кожата отзад и алуминиевите панели където трябва, а не където ще се дере.
В интересе на истната трябва да призная нещо, което ме дразни в андроид, че дават на всеки да си пуска приложенията в маркета, което води до много бъгави приложения написани от някви, които просто пускат нещо и хората се дразнят. За айос верно е прекален контрола пък, но поне за крайния потребител има пипнати приложения, които не са чак толкова бъгави.
В интересе на истната трябва да призная нещо, което ме дразни в андроид, че дават на всеки да си пуска приложенията в маркета, което води до много бъгави приложения написани от някви, които просто пускат нещо и хората се дразнят. За айос верно е прекален контрола пък, но поне за крайния потребител има пипнати приложения, които не са чак толкова бъгави.
- ръб
- младши ентусиаст
-
Johnnie1 даже не мога да си представя на тоя дисплей какви и как се разглеждат няк'ви документи изобщо 

ръб написа:Johnnie1 даже не мога да си представя на тоя дисплей какви и как се разглеждат няк'ви документи изобщо
дисплея на 9900 е 2.8 инча (285 pixel density), а на iphone4 3,5 инча (330 pixel density). ясно е че на iphone e в пъти по-удобно сърфирането и четенето на документи, но при новият bold четенето на документи е повече от екстра. бях си качил учебника по висша математика и си гледах формулите без проблем по време на изпита.
сърфирането е вече по-кофти, имах galaxy 2 и няма място за сравнение, самсунга е на друго ниво, но от друга страна боровинката не е имала страница, която не може да отвори или мотае. изобщо целият телефон никога не се замисля, забавя (за разлика от предишният bold), и като се има в предвид компактните му размери, push функцията + уникално качествената сглобка, телефона е жесток! но приложенията куцат, малко са, не става за забавления и затва са тръгнали надолу.
- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
Темата замина на кино, и вече не е интересна, ние не спорим за правото на избор, според възможностите, а за това кой производител - къде е на пазара в 21 век. Винаги има но.1 ))
Епъл правят събитията, а всички други (без Нокиа и Моторола) ги копират или имитират..с/у Цамцун и в Корея се водят и печелят дела за милиони, но на тях не им пука, защото и коли правят за вътрешния си пазар, които са копия на бмв и бенц м/у другото
Епъл правят събитията, а всички други (без Нокиа и Моторола) ги копират или имитират..с/у Цамцун и в Корея се водят и печелят дела за милиони, но на тях не им пука, защото и коли правят за вътрешния си пазар, които са копия на бмв и бенц м/у другото

E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
tngeorgiev написа:Темата замина на кино, и вече не е интересна, ние не спорим за правото на избор, според възможностите, а за това кой производител - къде е на пазара в 21 век. Винаги има но.1 ))
какво рече?
Корейците правят коли,китайците са тези дето копират автомобилите,но пък БМВ щяха да съдят китайците за тези копия,обаче разбраха че съдят ли ги си затварят пазара на автомобили в Китай...
И моля те,не определяй кой бил първи или втори и кой от кого копира,защото се оказва че епъл са копирали от LG дизайна за IPhone .
За мен като потребител не ми харесва че IPhone са супер комерсиални ,добре че не са направили някой автомобил,че тогава колко дела щяха да завалят за стрелките на километража,за кръглината на гумите ,за числата на часовника на таблото и за какво ли още не.
Имам и IPhone и Samsung galasy s2 и за момента ми допада повече самсунг а,преди имах и винаги съм имал апарати със софтуер,след като разбира се се появиха,имах и нокия от онези дето се отварят като калъф за писалки,и всякакви други,и сони ериксон к750 и като излезе и ен 75 мисля беше и н95 и почти всички върхови апарати на нокия,после Asus p535 с win mobile ,като излезе IPhone 3g видях че е "друга бира" и разбира се си го взех и после 3GS ,когато излезе galaxy s2 и поразцъках няколко такива,видях че вече нивото е друго,в момента имам IPhone 4Gs и самсунга,ами по-високо ниво е като приложения,дисплей и дори като така хулената пластмаса,защото вижте някой IPhone 3g & 3GS ,ще намерите ли един ,които не е пукнат при буксата от долната страна,моят ,без да е изпускам ,един ден откривам пукнатина и на двата 3g&3GS ,имам познати дето са си изпускали четворката и се е напукало стъклото и то задното стъкло също,самсунга съм го изпускал 100 пъти и за сега е здрав,"евтината" му пластмаса нито се е надраскала нито пък пукнала.
Така че,всеки си има право на мнение,моето е един вид изкачване на горе по стълбата на технологиите ,някой робуват на марки,трети пък са доволни с това което имат.
Яд ме хваща като някой почва да хвали нещо,без да има база за сравнения.
- RaHzElChO
- младши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:tngeorgiev написа:Темата замина на кино, и вече не е интересна, ние не спорим за правото на избор, според възможностите, а за това кой производител - къде е на пазара в 21 век. Винаги има но.1 ))
какво рече?
Корейците правят коли,китайците са тези дето копират автомобилите,но пък БМВ щяха да съдят китайците за тези копия,обаче разбраха че съдят ли ги си затварят пазара на автомобили в Китай...
И моля те,не определяй кой бил първи или втори и кой от кого копира,защото се оказва че епъл са копирали от LG дизайна за IPhone .
За мен като потребител не ми харесва че IPhone са супер комерсиални ,добре че не са направили някой автомобил,че тогава колко дела щяха да завалят за стрелките на километража,за кръглината на гумите ,за числата на часовника на таблото и за какво ли още не.
Имам и IPhone и Samsung galasy s2 и за момента ми допада повече самсунг а,преди имах и винаги съм имал апарати със софтуер,след като разбира се се появиха,имах и нокия от онези дето се отварят като калъф за писалки,и всякакви други,и сони ериксон к750 и като излезе и ен 75 мисля беше и н95 и почти всички върхови апарати на нокия,после Asus p535 с win mobile ,като излезе IPhone 3g видях че е "друга бира" и разбира се си го взех и после 3GS ,когато излезе galaxy s2 и поразцъках няколко такива,видях че вече нивото е друго,в момента имам IPhone 4Gs и самсунга,ами по-високо ниво е като приложения,дисплей и дори като така хулената пластмаса,защото вижте някой IPhone 3g & 3GS ,ще намерите ли един ,които не е пукнат при буксата от долната страна,моят ,без да е изпускам ,един ден откривам пукнатина и на двата 3g&3GS ,имам познати дето са си изпускали четворката и се е напукало стъклото и то задното стъкло също,самсунга съм го изпускал 100 пъти и за сега е здрав,"евтината" му пластмаса нито се е надраскала нито пък пукнала.
Така че,всеки си има право на мнение,моето е един вид изкачване на горе по стълбата на технологиите ,някой робуват на марки,трети пък са доволни с това което имат.
Яд ме хваща като някой почва да хвали нещо,без да има база за сравнения.
Нали знаеш какво ще се случи, ако iPhone 4S и Samsung Galaxy S II са на една и съща цена?! Ще ти кажа, почти същото ако 4s и S III, пълен крах. 4s-ките вече са изчерпани, но хората продължават да ги търсят. S II-ката не се е счупила, защото е правена от рециклирани кофички от кисело мляко и не е толкова масивна и плътна на изработка. Телефонът пада все едно си изпуснал сапунерка, звукът е кух!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
RaHzElChO написа:Нали знаеш какво ще се случи, ако iPhone 4S и Samsung Galaxy S II са на една и съща цена?! Ще ти кажа, почти същото ако 4s и S III, пълен крах. 4s-ките вече са изчерпани, но хората продължават да ги търсят. S II-ката не се е счупила, защото е правена от рециклирани кофички от кисело мляко и не е толкова масивна и плътна на изработка. Телефонът пада все едно си изпуснал сапунерка, звукът е кух!
Цената на 4S и S2 са едни и същи в магазините!
четворките не са изчерпани,има си ги в изобилие в нашите оператори.
И от къде ти е информацията че "били правени от рециклирани кофички" че даже посочваш за какво се е използвала кофичката

Освен това аз не си купувам апарат,защото като го изпусна,звука му ще е толкова плътен че няма да остане впечатление че съм изпуснал именно 4s ,доволен съм че мога да му сменям батерията когато пожелая с по-голяма,че мога да му добавя външна памет ,че е лек и удобен,че софтуера му е супер лесен за употреба.
На мен това ми трябва,ти ако търсиш плътен звук при изпускане на различни подови покрития,виждам че правилно си се ориентирал ,само да знаеш,1 макс 2 мъти може да го пускаш на цимент

- stasko5
- младши ентусиаст
-
Тук някой епъл фенове почнаха да говорят вече..наистина изработката на с2 е малко пластамасова, аз затова и не го харесвам.
Обаче 5-цата пък вече е лек и като падне се чувства кух, така че по-добре не зачеквайте тая тема..
Обаче 5-цата пък вече е лек и като падне се чувства кух, така че по-добре не зачеквайте тая тема..