Сега една сериозна тема породена от една друга тема...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: Сега една сериозна тема породена от една друга тема...

Мнение от alx » 20 Сеп 2011, 17:37

Е.Димитров написа:Сетих се за един тъп виц,обаче е лесен за доработка (тунинг),ето го в доработен вид :mhihi:
из дневният ред на форум:
Първа точка-администраторите критикуват юзърите :mhihi:
Втора точка-юзърите критикуват администраторите :dummy:
Трета точка-администраторите пращат юзърите да почиват :mhihi:

мне. ето ти го в друг вариант:

1. продуцентите предлагат на юзърите да се забавляват като изберат един да го бан-нат. един вид реалити шоу
2. юзърите решават да баннат продуцента с което продуцента се съгласява защото все пак е принципен и се чувства част от шоуто.
3. юзърите решават че да баннат продуцента не е достастъчно, ми искат да баннат режисьорите, видео-операторите, тон-операторите и тн.
4. продуцента не се съгласява защото ако това стане няма да има шоу пък и всъщност никой не иска да банне останалия персонал по подръжката защото той си върши работата добре и шоуто си върви.

:ok:
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 20 Сеп 2011, 17:42

krystal написа:
alx написа:
krystal написа:Един вид модераторите са с имyнитет, ще се забавляваме на чyжд гръб! :ok: :lol: :nono:

ми така като гледам до момента резултатите няма модератор дето да е "напред" с материала (освен аз и то по наказателни причини :mhihi: ) така че това което съм написал има явно някакъв резон и най-вероятно няма да опре до там че да трябва да се изкривяват правилата, нали? :ok:

Може и да има резон, но дразни, когато отговаряш избирателно и определяш сам правилата! Аз лично до скоро се забавлявах, но вече не е весело.
Няма как да е забавна темата, в този и вид. :winky:

тогава да минем на вечниОТ, исконниОТ въпрос

как сииииииииии :) :ok:
No bling at the Ring

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 20 Сеп 2011, 17:44

ms написа:
alx написа:като юзърите решат- ще го мислиме :)

... и как така мене не ме броите?

е или аз съм уникално тъп и не съм разбрал нещо кратко и ясно написано (тоест ако някой модератор освен теб спечели ще смениш правилата както на теб ти харесва), или ти се правиш ударен и се въртиш според вятъра и дали ти е изгодно ;) та аз ли съм идиот или ти си фурнаджийска лопата :?:

а теб не те броим щото сам изрично каза, че ако си в тройката просто ще има двама класирани на едно място и всеки ще си го отнесе... тоест ако ти си първи, а аз втори и двамата излитаме за 1 седмица...

казах "мене не ме броите" в смисъл че аз съм модератор и ако се класирам в първите три се банвам според класирането така или иначе. нали искахте бан-нати модератори? аз кво съм? лукова глава? :) аз не виждам други модератори застрашени така че тая тема е безсмислена.

кристал- можеш да бъдеш сигурна че изненади накрая в това отношение няма да има. не ме подценявай :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 20 Сеп 2011, 17:45

BadAngel написа:
тогава да минем на вечниОТ, исконниОТ въпрос

как сииииииииии :) :ok:

Мисля да бъда сериозна, не ми разваляй имиджа в темата.. :ok:

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 20 Сеп 2011, 17:48

ms написа:
alx написа:като юзърите решат- ще го мислиме :)

... и как така мене не ме броите?

е или аз съм уникално тъп и не съм разбрал нещо кратко и ясно написано (тоест ако някой модератор освен теб спечели ще смениш правилата както на теб ти харесва), или ти се правиш ударен и се въртиш според вятъра и дали ти е изгодно ;) та аз ли съм идиот или ти си фурнаджийска лопата :?:

а теб не те броим щото сам изрично каза, че ако си в тройката просто ще има двама класирани на едно място и всеки ще си го отнесе... тоест ако ти си първи, а аз втори и двамата излитаме за 1 седмица...

Няма как модераторите да не се изключат от този вот... всеки знае че няма по мразени хора във форума от модераторите... всеки е бил попарен по някъв начин от модератор и всеки си мисли че е нещо лично конкретно срещу него... бил му набрал и за тва му бил заключил темата в която ясно и отчетливо псува 3-ма потребителя...
А и знаете ква е процедурата ако смятате че някой модератор е неадекватен... пишете една тема в "Новини предложения и т.н." ако се види че модератора наистина заслужава да му бъдат отнети правата... дори да бъде наказан... то той ще бъде...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 20 Сеп 2011, 17:51

Ogi написа:ако смятате че някой модератор е неадекватен... пишете една тема в "Новини предложения и т.н."

Koлко ли дълго ще просъществува тази темичка... :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 20 Сеп 2011, 17:53

saleen написа:
Ogi написа:ако смятате че някой модератор е неадекватен... пишете една тема в "Новини предложения и т.н."

Какво намекваш :?: Нима можеш да подкрепиш твърдението си с факт или спомен или с цитат... или с нещо?
Сигурно не си спомняш как останахме без Tech suport заради лични дразги м/у 2-ма потребителя?

Та да те питам отново... какво намекваш?
Последна промяна Ogi на 20 Сеп 2011, 17:53, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 20 Сеп 2011, 17:53

пичове, наистина много сериозно го давате

темата си е ОК, всичко е за да се забавляваме, а и съм сигурен, че алх е приготвил завършек, който си заслужава

защо точно тук решихте да показвате умност :)

за тези, които не могат да четат между редовете, хора с бан няма да произлязат от тук :)

ето и малко ръчички :ok: :ok: :ok:
No bling at the Ring

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 20 Сеп 2011, 17:56

Изображение
айде разотивайте се :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 20 Сеп 2011, 17:58

Vra4anin написа:Само се намира повод с тази тема хора, които до онзи ден са си комуникирали един с друг приятелски и с добър тон, след тази тема, да съществува напрежение между тях. Т.е., нищо градивно... или аз нещо не разбирам от смисъла на цялата игра :paranoid: (а прочетох цялата тема, дори и изтритите мнения).

Как да няма смисъл, виж само последните постове на ачо и се върни да четеш пак темата! :!: :mhihi:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 20 Сеп 2011, 18:02

Ogi написа:Няма как модераторите да не се изключат от този вот... всеки знае че няма по мразени хора във форума от модераторите...

сигурно си прав, обаче да виждаш зелени в класацията освен alx, и той е там заради шоуто- да види юзъра к'во ще стане... Аз съм бил с бан и смятам, че беше прекалено наказанието и к'во- трябва да мразя някой дето си върши работата ли :?: да мрази модератор щото си е свършил работа може само някой дето е умствено на нивото на амеба...

alx написа:казах "мене не ме броите" в смисъл че аз съм модератор и ако се класирам в първите три се банвам според класирането така или иначе. нали искахте бан-нати модератори? аз кво съм? лукова глава? :) аз не виждам други модератори застрашени така че тая тема е безсмислена.

е тука вече си получавам няколко кила банани...

ти к'во си ли- до вчера те броях за сериозен и мъж на място... освен това и за образован, интелигентен, с много интереси и знания- тези в черно продължават да са валидни...
Но с тези си мнения "ще сменя правилата когато и както си искам за да не накажем някой дето по моя преценка не е вредител" излезе от категорията "мъж на място" и мина в много долна категория... толкова долна, че и луковата глава дето мога да я стъпча е с поне 5 нива над твоето...

Слагайте ми бан за месец, 2, 5, за постоянно- както ви е кеф и приключвай тая пародия дето си я почнал :roll:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 20 Сеп 2011, 18:03

Ogi написа:
saleen написа:

Какво намекваш :?: Нима можеш да подкрепиш твърдението си с факт или спомен или с цитат... или с нещо?
Сигурно не си спомняш как останахме без Tech suport заради лични дразги м/у 2-ма потребителя?

Та да те питам отново... какво намекваш?

По правило когато се критикува модераторското ръководство в някоя тема, същата много бързичко бива заключена, което така да се кажа поставя малко под съмнение желанието за диалог. В тая тема като че ли има някакъв опит да се обърне всичко полу на майтап, но моето мнение е, че не се получава и то поради горните причини.
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 20 Сеп 2011, 18:05

ms написа:ти к'во си ли- до вчера те броях за сериозен и мъж на място... освен това и за образован, интелигентен, с много интереси и знания- тези в черно продължават да са валидни...

колега, сериозният и интелигентният на първо място може да се засмее на себе си

типично тупанска черта е да го дръпва отдолу всеки път като се каже нещо, което не му се нрави :ok:
No bling at the Ring

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 20 Сеп 2011, 18:09

Преди време някой беше писал, че когато темата продължи повече то 5-6 страници, пишещите се превъзбуждат и стигат до плюване или любов, кат гледам сте подминали първото, ще се грабва вазелина :mhihi:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 20 Сеп 2011, 18:10

Vra4anin написа:Или съм единствения тъп в този форум и не разбирам какъв е смисъла от тази тема или тази тема е просто... безсмислена.
Какво се печели от това да плюем по някой с цел да го изгоним за 1 седмица, който иначе спазва правилата от-до, защото не ни кефи как мисли/пише, не ни кефи прякора му или някоя друга малоумна причина? .

защото има много хора които спазват правилата, но рушат хубави теми. и повечето юзъри (и модове) имат по няколко такива дето са им направили впечатление.

тази тема беше точно да падне малко "фокуса на прожектора" върху тези юзъри.

от там дали ще се банваме като спечелиме или просто ще ги оставиме да се замислят защо са номинирани от толкова много хора- друга тема.. за след няколко дни :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата