Киномания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30
Мечтае да кара: е30

Re: Киномания

Мнение от Станислав Попов » 21 Мар 2011, 13:04

Ако някой случаино не го е гледал, не е за изпускане !

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 21 Мар 2011, 17:36

Maverick_VS написа:Стига с тия гадости бе :censored: ...как може да ви харесват такива филми :confused:

По темата - току що изгледах това:
Изображение

Много, много качествен филм, малко мудно се развива действието, но си струва гледането определено. Чак не мога да повярвам как не съм го гледал толкова години :shock: . Няма да издавам нищо от сюжета, за да не ви развалям удоволствието от гледането :winky:

И аз се задучих как не съм го гледал наистина е много качествен :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 22 Мар 2011, 19:26

Уочмен - прекалено много тъпи костюми за сериозен филми и прекалено много смисъл за Мервел тип .
Изображение
За мен е абсолютно уникален филм , просто не очаквах подобно нещо :bowdown:
Лична оценка 9/10
Мисля , че последния филм който толкова ми хареса , беше Л.А. Конфиденшъл .

ПС: Версиите на Уочмен са 3 - 163 , 186 и 219 минути :ok: Аз гледах 2рата и сега ще тегля ултимат кът-а , но търся някоя версия която ще тръгне на моя комп , че в Замунда най-малката е 8ГБ+ и ще ми забива .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 22 Мар 2011, 20:45

TPAKTOP написа:Колеги намерих го филма вече и горещо го препоръчвам! Първия път ще ви спре дъха! До самия край на филма ще ви държи под напрежение!
Изображение

Филма се оказа много добър :yes: Наистина те държи под напрежение, и доста стряска на места. Много учуден останах от края - изобщо не очаквах да завърши така, в същото време за мен това е перфектния край. Прекалено много станаха филмите от този тип, които завършват с еднообразно добър край.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 22 Мар 2011, 20:48

Прекалено много станаха филмите от този тип, които завършват с еднообразно добър край.

- аз пък един хорър не гледах в който лошото , уж победено да не се появява 3 секунди преди края на филма и да загатва за 7 продължения :confused:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 22 Мар 2011, 21:45

Коелги горещо ви препоръчвам една поредица! Филмите са малко еднообразни но изгледайте поне първите 3 части че да схванете последната! Невероятна комедия и много се смях! Но наистина трябва да се напънете и да изтърпите поне първите 3 части че да може да схващате последанта част както трябва!
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 22 Мар 2011, 22:22

За хоръри нещо стана въпрос:

По леки, но интересни:
Изображение
По Стивън Кинг:
Изображение

Средни:
Спускането е готин филм, добре изигран от актрисите, с доста интересен край:
Изображение
Сайлънт Хил е по игра, сюжета е приличен, има една две брутални сцени, и доста добра атмосфера:
Изображение
Значи този по скоро клони към по тежките, но не е слашър все пак. Френски е, но е доста напрягащ с подтискащи сцени и атмосфера:
Изображение

По тежки слашъри:
За мен по добрия от двата нови филма, държи в напрежение, повече сюжет, втория беше повече бруталия.
Изображение

Предисторията, на лудия с резачката, но пак по добрия от двата нови филма. Атмосферата му е брутална, както и имиджа на убиеца, сюжета може да звучи прост, но всъщност при по задълбочен поглед не е.
Изображение

Има и една друга категория- брутални азиатски изтезания на хора, но няма смисъл да си губите времето с тях.
А има един, не е азиатски и е по скоро като документален, но дава да се разбере ,че и най лудия режисьор неможе да измисли по брутални работи от тия дето жълтиците са вършили по секретни бази:
Изображение

Темата е много хубава , но досега не писах щото филмите които ми харесват и искам да кажа нещо за тях са доста.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от darko1 » 22 Мар 2011, 22:33

И аз да допълня с един
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 22 Мар 2011, 22:47

Хаха,тая тема тръгна в интересна посока.Айде още малко от мене от After Dark хорър феста:
Изображение-Лично доста ми хареса и уж има някакъ смисъл.
Изображение-Малко по-нетипичен хорър с интересна идея.
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 22 Мар 2011, 22:55

"Огледала" силно го препоръчвам на хората, които харесват подобни филми. Стойностен е наистина. Както винаги перфектно изиграна роля от Кифър Съдърланд. Не те държи толкова в напрежение, колкото събужда интереса ти с всяка минута (поне така беше при мен). Жалко, че за "Огледала 2" не чух нищо добро. Нямало нищо общо с първия, а уж се предполагаше да е продължение, тъй като първия завършва доста неочаквано и хитро.

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 22 Мар 2011, 23:18

Адвокат на Дявола е страхотен филм, а тоя с куклите къде убиват хора никога не ми е харесвал.
Напоследък почва да ме дразни страшно много, че почти всички филми завършват с щастлив край, но пък от друга страна ако завършва с победа на злото пък у човек остава едно безпокойство :mhihi:

Иначе много хубав филм макар и с победа на злото накрая , но силно все пак силно препоръчвам да се гледа ако има още някой който не го е гледал е "The Skeleton Key" :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 23 Мар 2011, 19:36

Стига с тия псайхо хорър трилър тъпотии бре :mhihi: всички са толкова еднакви и предвидими :no:
Загледайте се в един хубав сериал :yes:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 23 Мар 2011, 19:58

Стига с тия псайхо хорър трилър тъпотии бре :mhihi: всички са толкова еднакви и предвидими :no:

И аз това мислех да кажа .
Сериала , ще го погледнем , но кажи някоя и друга дума за него :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 23 Мар 2011, 20:07

Като е стига с тия хоръри :mhihi: ето едно филмче за релаксация. Комедийка с романтични нотки. Малко резюме - майката цели брак с богати чичковци. Дъщерята ги прелъстява. И двете обират парите от развода :mhihi: Само че поредния им план отива в друга посока. Каква - пуснете си филма ;) Старичък е, но за мен си е супер.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 24 Мар 2011, 19:11

acho.rs написа:

И аз това мислех да кажа .
Сериала , ще го погледнем , но кажи някоя и друга дума за него :)

В главната роля е уникалният Стив Бушеми, режисьор на пилотката е Мартин Скорсезе, след това той и Марк Уолбърг са продуценти. Иначе филма е започва от началото на сухият режим в САЩ и зараждането на известните мафиоти, епохата е пресъздадена отлично, особено пък за сериал. Почти всеки персонаж е направен със силно изявен характер, има и не малко насили в кадър, малко еротика и съвсем малко някакъв вид черен хумор. 8)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата