Киномания
Модератор: Общи модератори
- Станислав Попов
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30
- Мечтае да кара: е30
Re: Киномания
Ако някой случаино не го е гледал, не е за изпускане !

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Maverick_VS написа:Стига с тия гадости бе...как може да ви харесват такива филми
![]()
По темата - току що изгледах това:
Много, много качествен филм, малко мудно се развива действието, но си струва гледането определено. Чак не мога да повярвам как не съм го гледал толкова години. Няма да издавам нищо от сюжета, за да не ви развалям удоволствието от гледането
И аз се задучих как не съм го гледал наистина е много качествен

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Уочмен - прекалено много тъпи костюми за сериозен филми и прекалено много смисъл за Мервел тип .

За мен е абсолютно уникален филм , просто не очаквах подобно нещо
Лична оценка 9/10
Мисля , че последния филм който толкова ми хареса , беше Л.А. Конфиденшъл .
ПС: Версиите на Уочмен са 3 - 163 , 186 и 219 минути
Аз гледах 2рата и сега ще тегля ултимат кът-а , но търся някоя версия която ще тръгне на моя комп , че в Замунда най-малката е 8ГБ+ и ще ми забива .

За мен е абсолютно уникален филм , просто не очаквах подобно нещо

Лична оценка 9/10
Мисля , че последния филм който толкова ми хареса , беше Л.А. Конфиденшъл .
ПС: Версиите на Уочмен са 3 - 163 , 186 и 219 минути

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
TPAKTOP написа:Колеги намерих го филма вече и горещо го препоръчвам! Първия път ще ви спре дъха! До самия край на филма ще ви държи под напрежение!
Филма се оказа много добър

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Прекалено много станаха филмите от този тип, които завършват с еднообразно добър край.
- аз пък един хорър не гледах в който лошото , уж победено да не се появява 3 секунди преди края на филма и да загатва за 7 продължения

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Коелги горещо ви препоръчвам една поредица! Филмите са малко еднообразни но изгледайте поне първите 3 части че да схванете последната! Невероятна комедия и много се смях! Но наистина трябва да се напънете и да изтърпите поне първите 3 части че да може да схващате последанта част както трябва!

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
За хоръри нещо стана въпрос:
По леки, но интересни:

По Стивън Кинг:

Средни:
Спускането е готин филм, добре изигран от актрисите, с доста интересен край:

Сайлънт Хил е по игра, сюжета е приличен, има една две брутални сцени, и доста добра атмосфера:

Значи този по скоро клони към по тежките, но не е слашър все пак. Френски е, но е доста напрягащ с подтискащи сцени и атмосфера:

По тежки слашъри:
За мен по добрия от двата нови филма, държи в напрежение, повече сюжет, втория беше повече бруталия.

Предисторията, на лудия с резачката, но пак по добрия от двата нови филма. Атмосферата му е брутална, както и имиджа на убиеца, сюжета може да звучи прост, но всъщност при по задълбочен поглед не е.

Има и една друга категория- брутални азиатски изтезания на хора, но няма смисъл да си губите времето с тях.
А има един, не е азиатски и е по скоро като документален, но дава да се разбере ,че и най лудия режисьор неможе да измисли по брутални работи от тия дето жълтиците са вършили по секретни бази:

Темата е много хубава , но досега не писах щото филмите които ми харесват и искам да кажа нещо за тях са доста.
По леки, но интересни:

По Стивън Кинг:

Средни:
Спускането е готин филм, добре изигран от актрисите, с доста интересен край:

Сайлънт Хил е по игра, сюжета е приличен, има една две брутални сцени, и доста добра атмосфера:

Значи този по скоро клони към по тежките, но не е слашър все пак. Френски е, но е доста напрягащ с подтискащи сцени и атмосфера:
По тежки слашъри:
За мен по добрия от двата нови филма, държи в напрежение, повече сюжет, втория беше повече бруталия.

Предисторията, на лудия с резачката, но пак по добрия от двата нови филма. Атмосферата му е брутална, както и имиджа на убиеца, сюжета може да звучи прост, но всъщност при по задълбочен поглед не е.

Има и една друга категория- брутални азиатски изтезания на хора, но няма смисъл да си губите времето с тях.
А има един, не е азиатски и е по скоро като документален, но дава да се разбере ,че и най лудия режисьор неможе да измисли по брутални работи от тия дето жълтиците са вършили по секретни бази:

Темата е много хубава , но досега не писах щото филмите които ми харесват и искам да кажа нещо за тях са доста.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
И аз да допълня с един

Хаха,тая тема тръгна в интересна посока.Айде още малко от мене от After Dark хорър феста:
-Лично доста ми хареса и уж има някакъ смисъл.
-Малко по-нетипичен хорър с интересна идея.

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
"Огледала" силно го препоръчвам на хората, които харесват подобни филми. Стойностен е наистина. Както винаги перфектно изиграна роля от Кифър Съдърланд. Не те държи толкова в напрежение, колкото събужда интереса ти с всяка минута (поне така беше при мен). Жалко, че за "Огледала 2" не чух нищо добро. Нямало нищо общо с първия, а уж се предполагаше да е продължение, тъй като първия завършва доста неочаквано и хитро.
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Адвокат на Дявола е страхотен филм, а тоя с куклите къде убиват хора никога не ми е харесвал.
Напоследък почва да ме дразни страшно много, че почти всички филми завършват с щастлив край, но пък от друга страна ако завършва с победа на злото пък у човек остава едно безпокойство
Иначе много хубав филм макар и с победа на злото накрая , но силно все пак силно препоръчвам да се гледа ако има още някой който не го е гледал е "The Skeleton Key"
Напоследък почва да ме дразни страшно много, че почти всички филми завършват с щастлив край, но пък от друга страна ако завършва с победа на злото пък у човек остава едно безпокойство

Иначе много хубав филм макар и с победа на злото накрая , но силно все пак силно препоръчвам да се гледа ако има още някой който не го е гледал е "The Skeleton Key"

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Стига с тия псайхо хорър трилър тъпотии бре
всички са толкова еднакви и предвидими
Загледайте се в един хубав сериал

Загледайте се в един хубав сериал

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Стига с тия псайхо хорър трилър тъпотии бревсички са толкова еднакви и предвидими
И аз това мислех да кажа .
Сериала , ще го погледнем , но кажи някоя и друга дума за него

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Като е стига с тия хоръри
ето едно филмче за релаксация. Комедийка с романтични нотки. Малко резюме - майката цели брак с богати чичковци. Дъщерята ги прелъстява. И двете обират парите от развода
Само че поредния им план отива в друга посока. Каква - пуснете си филма
Старичък е, но за мен си е супер.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
acho.rs написа:Стига с тия псайхо хорър трилър тъпотии бревсички са толкова еднакви и предвидими
И аз това мислех да кажа .
Сериала , ще го погледнем , но кажи някоя и друга дума за него
В главната роля е уникалният Стив Бушеми, режисьор на пилотката е Мартин Скорсезе, след това той и Марк Уолбърг са продуценти. Иначе филма е започва от началото на сухият режим в САЩ и зараждането на известните мафиоти, епохата е пресъздадена отлично, особено пък за сериал. Почти всеки персонаж е направен със силно изявен характер, има и не малко насили в кадър, малко еротика и съвсем малко някакъв вид черен хумор.