как се намира надежда
Модератор: Общи модератори
Re: как се намира надежда
saleen написа:А който не вярва в истинската любов е направо за окайване.
Би ли дефинирал, какво е истинска любов?
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
krystal написа:Би ли дефинирал, какво е истинска любов?
Всеки би трябвало да има своя дефиниция, не желая да натрапвам моята.
Никой не мое ма връне на селу!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
брей ,мноо началник ,мноо полковник тука и секи раздава наказания и дава акъл кво да праиме! пишем си кой ,квото реши и смята за нужно-айде малко по-спокойно.
аз ше се пробвам да дефинирам от моя гледна точка....! малко е изтъркано ,ма наистана тва усетих...:
като гръм! губиш представа за време,място,кой си и кво става...! усещаш само ,че нещо адски ,ма адски голямо се случва и те треска и все едно си единственият човек на света с нея и няма други хора! нещо като ток ,ма от тия-киловолтовите...! не че ме е удрял такъв де...
тва е! просто е...! и със сигурност се усеща ,ма здраво се усеща.
аз ше се пробвам да дефинирам от моя гледна точка....! малко е изтъркано ,ма наистана тва усетих...:
като гръм! губиш представа за време,място,кой си и кво става...! усещаш само ,че нещо адски ,ма адски голямо се случва и те треска и все едно си единственият човек на света с нея и няма други хора! нещо като ток ,ма от тия-киловолтовите...! не че ме е удрял такъв де...
Последна промяна SKISA на 13 Дек 2009, 21:09, променена общо 1 път
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
^ Дам, понякога дори и езика си глътваш... 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Истинската любов е гадно нещо,ходиш като облъчен,намразват те всичко живо щото имаш кравешка физономия и пишеш бездарни посредствени стихове и на всеки досаждаш до смърт с глупости и излияния отностно обекта ти на обожание-Мерси ще кажа аз за таквоз щастие
- SKISA
-
-
евала! мъжкар! само така! неа се праиш на путьо. треа си корав и джелезен,мацките ги млатиш и понекога ги такоаш и те така...!! кви са тия чуства и простотии ,да не сме тука спартакус...! бе треа да има ред ,бе!! женките -под ножа и тупаници и тва е! нема кво да им се лигавиме -ние тука БМВ-та ли караме или некви умреляци....
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
ми много ясно ,к'во се пълнят теми от рода на "зарязаха ме,кое е по добре,да се фърля под влак или да се самообеся,
Освен това ...некакси разлика правиш ли между...романтика и любов,или само кат си влюбен си мазен,кат ти мине си "домашен терорист"
Освен това ...некакси разлика правиш ли между...романтика и любов,или само кат си влюбен си мазен,кат ти мине си "домашен терорист"
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Истинската любов е гадно нещо,ходиш като облъчен,намразват те всичко живо щото имаш кравешка физономия и пишеш бездарни посредствени стихове и на всеки досаждаш до смърт с глупости и излияния отностно обекта ти на обожание-Мерси ще кажа аз за таквоз щастие
Малко грешно си се изразил, бъркаш любовта с обичта!Любов е когато чувствата ви са взаимни, когато са само от твоя страна това е обич!Когато и двамата споделяте обич един към друг това се нарича любов!
Това за протокола разбира се, или за тези който са още в тинейджърските години и вярват че има такова нещо като истинска любов!
Има само вечни интереси!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Единственото златно нещо,което жените не обичали било...Nukem написа:Истинската любов е гадно нещо,ходиш като облъчен,намразват те всичко живо щото имаш кравешка физономия и пишеш бездарни посредствени стихове и на всеки досаждаш до смърт с глупости и излияния отностно обекта ти на обожание-Мерси ще кажа аз за таквоз щастие
Малко грешно си се изразил, бъркаш любовта с обичта!Любов е когато чувствата ви са взаимни, когато са само от твоя страна това е обич!Когато и двамата споделяте обич един към друг това се нарича любов!
Това за протокола разбира се, или за тези който са още в тинейджърските години и вярват че има такова нещо като истинска любов!
Има само вечни интереси!
мълчанието

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- mim3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: без книжка :P
- Мечтае да кара: Е30 М3
saleen написа:А който не вярва в истинската любов е направо за окайване.

- mim3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: без книжка :P
- Мечтае да кара: Е30 М3
SKISA написа:аз ше се пробвам да дефинирам от моя гледна точка....! малко е изтъркано ,ма наистана тва усетих...:
Забравих, че и с това съм съгласна

- SKISA
-
-
а бе тва жените са само за забавление напраени бе!!тва са като некъв тунинг за десните седалки.....!
аз не знам ебемваеца кво се е затръшкал като то тва си ни е от Бога....!! и защо изобщо се разрешава да се регват женни тука-тва баваристи ли сме ние тука или лукови глави!?!? тва кви са тия лигавщини,морета и сополи от любов и прочие тъпотии...!??? тука треа се говори за биели,за как влиза буталото в цилиндъра ,за директно шприцване и такиа неща...! кви женки ,кви пет леа,кви чувства и любови! любовта е за бедните-да го духат бедните.... духом
аз не знам ебемваеца кво се е затръшкал като то тва си ни е от Бога....!! и защо изобщо се разрешава да се регват женни тука-тва баваристи ли сме ние тука или лукови глави!?!? тва кви са тия лигавщини,морета и сополи от любов и прочие тъпотии...!??? тука треа се говори за биели,за как влиза буталото в цилиндъра ,за директно шприцване и такиа неща...! кви женки ,кви пет леа,кви чувства и любови! любовта е за бедните-да го духат бедните.... духом

- Fenka85
- младши ентусиаст
-
SKISA написа:аз ше се пробвам да дефинирам от моя гледна точка....! малко е изтъркано ,ма наистана тва усетих...:
... това е и за мене

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Angel_Baby написа:Ще кажа само няколко думи на автора на темата: Всеки може да ти каже 192871 различни неща, съвети, обаче ако сам ти не си повярваш, ако сам не започнеш да се радваш и на малките неща, няма как да ти стане по-щастливо. Има една приказка: Животът е като огледалото - ако му се усмихнеш, и той ще ти се усмихне. Направи го и ти. Невинаги става както го искаме, невинаги имаме това, което заслужаваме, но винаги идва момента, в който чакането се възнаграждава. Ето виж какво е писал колегата преди мен - независимо от възрастта, среща жената на живота си, с която е видимо щастлив. Бъди себе си, усмихвай се, излизай по-често с приятели и ще видиш, че има много неща, в които да намериш надежда. А другото трябва да дойде. Давам ти пример и със себе си. В момента необвързана, но не съм тръгнала да се тюхкам, макар че вече си пожелах на Дядо Коледа готин мъж.Сигурно ще кажеш, че съм на 21 и има много време да среща Него. Но все си мисля, че има хора, които просто са родени да са щастливи в любовта, а други не - върви им в хиляда неща, но различни от любовта. Приемаме, че ти си от първите и че много скоро слънцето ще изгрее и на твоята улица. За любовта години няма - виждала съм в моя град възрастни на 60 години, които ходят заедно хванати за ръка.
Пожелавам ти само едно - Любов.
И горе главата.
САМО едно ще кажа- толкоз по-малка от мен,а вече мъдра

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2