как се намира надежда

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: как се намира надежда

Мнение от krystal » 13 Дек 2009, 19:33

saleen написа:А който не вярва в истинската любов е направо за окайване.

Би ли дефинирал, какво е истинска любов?

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 13 Дек 2009, 19:37

Таз дето нй си съгласнъ да тъ ибйе, щоту имъ кЪйен.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 13 Дек 2009, 19:39

krystal написа:Би ли дефинирал, какво е истинска любов?

Всеки би трябвало да има своя дефиниция, не желая да натрапвам моята.
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 13 Дек 2009, 20:09

брей ,мноо началник ,мноо полковник тука и секи раздава наказания и дава акъл кво да праиме! пишем си кой ,квото реши и смята за нужно-айде малко по-спокойно.

аз ше се пробвам да дефинирам от моя гледна точка....! малко е изтъркано ,ма наистана тва усетих...:
като гръм! губиш представа за време,място,кой си и кво става...! усещаш само ,че нещо адски ,ма адски голямо се случва и те треска и все едно си единственият човек на света с нея и няма други хора! нещо като ток ,ма от тия-киловолтовите...! не че ме е удрял такъв де...
тва е! просто е...! и със сигурност се усеща ,ма здраво се усеща.
Последна промяна SKISA на 13 Дек 2009, 21:09, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 13 Дек 2009, 20:29

^ Дам, понякога дори и езика си глътваш... :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 13 Дек 2009, 22:10

Истинската любов е гадно нещо,ходиш като облъчен,намразват те всичко живо щото имаш кравешка физономия и пишеш бездарни посредствени стихове и на всеки досаждаш до смърт с глупости и излияния отностно обекта ти на обожание-Мерси ще кажа аз за таквоз щастие

Аватар

Мнение от SKISA » 13 Дек 2009, 22:17

евала! мъжкар! само така! неа се праиш на путьо. треа си корав и джелезен,мацките ги млатиш и понекога ги такоаш и те така...!! кви са тия чуства и простотии ,да не сме тука спартакус...! бе треа да има ред ,бе!! женките -под ножа и тупаници и тва е! нема кво да им се лигавиме -ние тука БМВ-та ли караме или некви умреляци....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 13 Дек 2009, 22:24

ми много ясно ,к'во се пълнят теми от рода на "зарязаха ме,кое е по добре,да се фърля под влак или да се самообеся,
Освен това ...некакси разлика правиш ли между...романтика и любов,или само кат си влюбен си мазен,кат ти мине си "домашен терорист"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 13 Дек 2009, 22:28

Истинската любов е гадно нещо,ходиш като облъчен,намразват те всичко живо щото имаш кравешка физономия и пишеш бездарни посредствени стихове и на всеки досаждаш до смърт с глупости и излияния отностно обекта ти на обожание-Мерси ще кажа аз за таквоз щастие

Малко грешно си се изразил, бъркаш любовта с обичта!Любов е когато чувствата ви са взаимни, когато са само от твоя страна това е обич!Когато и двамата споделяте обич един към друг това се нарича любов!
Това за протокола разбира се, или за тези който са още в тинейджърските години и вярват че има такова нещо като истинска любов!
Има само вечни интереси! :mhihi:
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 13 Дек 2009, 22:31

Nukem написа:

Малко грешно си се изразил, бъркаш любовта с обичта!Любов е когато чувствата ви са взаимни, когато са само от твоя страна това е обич!Когато и двамата споделяте обич един към друг това се нарича любов!
Това за протокола разбира се, или за тези който са още в тинейджърските години и вярват че има такова нещо като истинска любов!
Има само вечни интереси! :mhihi:
Единственото златно нещо,което жените не обичали било...

мълчанието :mhihi: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: без книжка :P
Мечтае да кара: Е30 М3

Мнение от mim3 » 13 Дек 2009, 23:03

saleen написа:А който не вярва в истинската любов е направо за окайване.

:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: без книжка :P
Мечтае да кара: Е30 М3

Мнение от mim3 » 13 Дек 2009, 23:13

SKISA написа:аз ше се пробвам да дефинирам от моя гледна точка....! малко е изтъркано ,ма наистана тва усетих...:
като гръм! губиш представа за време,място,кой си и кво става...! усещаш само ,че нещо адски ,ма адски голямо се случва и те треска и все едно си единственият човек на света с нея и няма други хора! нещо като ток ,ма от тия-киловолтовите...! не че ме е удрял такъв де...

Забравих, че и с това съм съгласна ;)

Аватар

Мнение от SKISA » 13 Дек 2009, 23:25

а бе тва жените са само за забавление напраени бе!!тва са като некъв тунинг за десните седалки.....!
аз не знам ебемваеца кво се е затръшкал като то тва си ни е от Бога....!! и защо изобщо се разрешава да се регват женни тука-тва баваристи ли сме ние тука или лукови глави!?!? тва кви са тия лигавщини,морета и сополи от любов и прочие тъпотии...!??? тука треа се говори за биели,за как влиза буталото в цилиндъра ,за директно шприцване и такиа неща...! кви женки ,кви пет леа,кви чувства и любови! любовта е за бедните-да го духат бедните.... духом :twisted:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 14 Дек 2009, 1:11

SKISA написа:аз ше се пробвам да дефинирам от моя гледна точка....! малко е изтъркано ,ма наистана тва усетих...:

... това е и за мене :winky:
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 14 Дек 2009, 8:12

Angel_Baby написа:Ще кажа само няколко думи на автора на темата: Всеки може да ти каже 192871 различни неща, съвети, обаче ако сам ти не си повярваш, ако сам не започнеш да се радваш и на малките неща, няма как да ти стане по-щастливо. Има една приказка: Животът е като огледалото - ако му се усмихнеш, и той ще ти се усмихне. Направи го и ти. Невинаги става както го искаме, невинаги имаме това, което заслужаваме, но винаги идва момента, в който чакането се възнаграждава. Ето виж какво е писал колегата преди мен - независимо от възрастта, среща жената на живота си, с която е видимо щастлив. Бъди себе си, усмихвай се, излизай по-често с приятели и ще видиш, че има много неща, в които да намериш надежда. А другото трябва да дойде. Давам ти пример и със себе си. В момента необвързана, но не съм тръгнала да се тюхкам, макар че вече си пожелах на Дядо Коледа готин мъж. :lol: Сигурно ще кажеш, че съм на 21 и има много време да среща Него. Но все си мисля, че има хора, които просто са родени да са щастливи в любовта, а други не - върви им в хиляда неща, но различни от любовта. Приемаме, че ти си от първите и че много скоро слънцето ще изгрее и на твоята улица. За любовта години няма - виждала съм в моя град възрастни на 60 години, които ходят заедно хванати за ръка. :) Пожелавам ти само едно - Любов. 8) И горе главата. :mhihi:

САМО едно ще кажа- толкоз по-малка от мен,а вече мъдра :bowdown:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата