Киномания
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Re: Киномания
Хайде успех на Леонардо довечера, дано си вземе Оскара, който така заслужава, особено в последните 10 години израстна и се промени като актьор и излъчване. Аз лично преди това никога не съм го харесвал в роли като в Титаник и Плажът. Филмът с него "Завръщането" също заслужава Оскар за най-добър филм.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Дано си е платил на когото трябваTop Gun Maverick написа:Хайде успех на Леонардо довечера, дано си вземе Оскара, който така заслужава, особено в последните 10 години израстна и се промени като актьор и излъчване. Аз лично преди това никога не съм го харесвал в роли като в Титаник и Плажът.

Майтапа настрана,във "Вълкът от Уолф Стрийт" и "The Departed" и аз го харесах много,за разлика от старите ленти
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
От другата страна беше култов филм и аз от там взех да го харесвам, във Великият Гетсби също беше много добър, Джанго без окови, да не забравя и Генезис, който пък като филм ми е фаворит от всичките.
Авиаторът къде го забравихте, уникален филм. Голям актьор е, спор няма.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Хаос написа:Авиаторът къде го забравихте, уникален филм. Голям актьор е, спор няма.
Не съм го гледал аз лично

Почнах сериалчето "г-н Робот" и ми допадна

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Не сме го забравили, просто не може сега цялата му филмография да изреждаме защото и Кървав диамант трябва да слагаме и Бандите на Ню Йорк... 
Между другото в САЩ залозите го определят за фаворит за статуетката, както и филма за най-добър такъв.

Между другото в САЩ залозите го определят за фаворит за статуетката, както и филма за най-добър такъв.
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Снощи гледах Дедпул - забавен, но не бях впечатлен като цяло. Дано продължението е по-добре.
Аз се пеитеснявам да не би тоя играещ травестит в "Момичето от Дания" да не отнесе статуетката, че тая сган имат страшно силно лоби и като нищо пак ще се размине Лео.
Някой знае ли нещо повече за лентата, която снима в момента за някакъв луд с над 10 самоличности (историята е реална и мисля беше единствената документирана в медицината). Кога ще излиза, други актьори и тн
Аз се пеитеснявам да не би тоя играещ травестит в "Момичето от Дания" да не отнесе статуетката, че тая сган имат страшно силно лоби и като нищо пак ще се размине Лео.
Някой знае ли нещо повече за лентата, която снима в момента за някакъв луд с над 10 самоличности (историята е реална и мисля беше единствената документирана в медицината). Кога ще излиза, други актьори и тн
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
На 01.04.2016г стартира Banshee - Final Season 

- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Абе има ли други ненормалници, дето стоят от 11 снощи досега пред ТВ и гледат Оскарите 
Sent from my XT1032 using Tapatalk

Sent from my XT1032 using Tapatalk

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Има, има! Ама направих една лека дрям-пауза до 3:30!
Честито на нашето момче!
Честито на нашето момче!

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
Ходихме с приятели на гледаме Deadpool в Арената в мола на България. Някак съм раздвоен. Във филма определено имаше и доста свежарски моменти, но не беше кой знае какво, все пак по-скоро си заслужава да се гледа.
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Всичко точно, Mad Max си взе каквото му се полагаше, Лео също, ОБАЧЕ btv Cinema, ЗА БОГА, кои бяха тия АНТИ преводачи
Беше нещо страшно, а превеждаха от английски мамка му, не някакъв племенен език 

Only dead fish follow the stream...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
MadChicken написа: Mad Max
Това ми влиза в топ3 най-тъпи филми, които изгледах през 2015

- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
MadChicken написа:Всичко точно, Mad Max си взе каквото му се полагаше, Лео също, ОБАЧЕ btv Cinema, ЗА БОГА, кои бяха тия АНТИ преводачиБеше нещо страшно, а превеждаха от английски мамка му, не някакъв племенен език
В началото ми беше забавно, в по-голямата част ги псувах, накрая към 7 вече пак бях във фаза забавно заради недоспиването

Вярно, че е трудно така хем да слушат хем да превеждат и да не губят от казаното докато превеждат, ама пък те хъкаха и мъкаха, някои реплики си ги пропускаха

Абе беше шоу, аз го гледах с компания и беше екстра. С тия реклами на 7-8 минути по едно време почнахме да откачаме, нереално беше. Водещия също беше пълен минус.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Аз съм разочарован само от филма за най-добър такъв. Взе най-добър актьор и режисьор, а не му дадоха за филм и то за сметка на това спот лайт. Не знам изобщо защо му дадоха на тоя филм да е най-добър.