Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Re: iOS тема
Или с приложение от апстор AppSecret или подобно или ако има джеил Bioprotekt с него може да заключваш и отделни приложения
- sixstraight
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 M5 20 JAHRE
- Мечтае да кара: E34 520 на метан
hotride написа:Как мога да си заключа снимките на iphone 5s или да си направя албум, който да е заключен с парола.
Аз ползвам photo vault за 4s
Всички пътища водят към НАДИН 

- hotride
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320d sedan '04
- Мечтае да кара: e46 CSL
Благодаря! Photo vault-a върши перфектна работа. 

Колеги търся качествени слушалки до 100лв за телефона..че моите оригиналните за айфона кучето ги изяде
Бях доволен от тях, но за 100 лева (колкото ми искат и за ремонта на айфонските) предполагам може да се намери нещо още по качествено? Държа на качеството и баса най-вече

Бях доволен от тях, но за 100 лева (колкото ми искат и за ремонта на айфонските) предполагам може да се намери нещо още по качествено? Държа на качеството и баса най-вече

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
какъв е тоя ремонт по-скъп от цената на слушалките..
щом си доволен от оригиналните си поръчай пак такива от нета, ако не намериш на нормална цена в БГ.
щом си доволен от оригиналните си поръчай пак такива от нета, ако не намериш на нормална цена в БГ.

Аз да се разпиша със втори счупен дисплей на 6тицата
Къде да го дам офиц дилър/сервиз да го оправят, че ми е и служебен и ми трябва, а дисплея е леш
Къде да го дам офиц дилър/сервиз да го оправят, че ми е и служебен и ми трябва, а дисплея е леш
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Земи накрая някакъв бъмпър
Моят днес излетя както карах с колелото и бая се потъркаля по асфалта
Тва Спигена излезе як ама заприлича на гъз. Не е истина вече колко пъти съм го изтървал.
Оторизирания сервизен център на Епъл е Криейтив. http://creativecenter.bg

Оторизирания сервизен център на Епъл е Криейтив. http://creativecenter.bg
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Aбе как са ви хоум битоните на 6-ците? На моя явно съм му свикнал, но днес взех един и на жената и дали, щото е нов или има някаква разлика при тия с белите предни панели, но се натиска едно такова меко и кликването е по-тихо. Моя е малко все едно натискам консервна кутия.
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
и при мен го има тва с кутията
даже май бях писал преди време, ама не ми пука особено, работи си добре иначе.
моя на втория ден след като взех падна доста брутално от бюрото в офиса, както го вдигах да работя прав, а телефона беше на зарядното и дойде малко късо та излетя надолу. за щастие се размина без проблеми, че щеше да е тъпо на 2 дена телефон..

моя на втория ден след като взех падна доста брутално от бюрото в офиса, както го вдигах да работя прав, а телефона беше на зарядното и дойде малко късо та излетя надолу. за щастие се размина без проблеми, че щеше да е тъпо на 2 дена телефон..

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
И петицата ми беше така и не ми е правило впечатление. Сега обаче тоя като го разцъквах е коренно различно. Никога не съм имал такъв с бял панел, може и от там да има някаква разлика.
За изпускането има и по-лоши случаи
https://www.youtube.com/watch?v=7lhXOgJ8ahA
За изпускането има и по-лоши случаи

https://www.youtube.com/watch?v=7lhXOgJ8ahA
Поради събиране на прах омеква щракането на бутона, като се помисти отново почва да щрака
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Тоя с тихия бутон го извадих вчера от кутийката. Няма от къде да се е събрал прах. А и не мисля, че може да влиза прах в бутона. Разглабял съм 4-ката. Всичко е толкова плътно, че няма къде да влезе нищо. Единствено отворите за зареждане, слушалки и говорителите могат да прашасат.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Apple установи, че в малък процент устройства iPhone 6 Plus камерата iSight има компонент, който може да откаже да работи, в следствие на което снимките ви ще изглеждат замъглени. Засегнатите устройства попадат в ограничен диапазон от серийни номера и са продадени предимно между септември 2014 г. и януари 2015 г.
Ако снимките, които iPhone 6 Plus заснема, са замъглени и устройството попада в диапазона от серийни номера, Apple ще замени безплатно iSight камерата на вашето устройство.
https://www.apple.com/bg/support/iphone ... ghtcamera/
Ако снимките, които iPhone 6 Plus заснема, са замъглени и устройството попада в диапазона от серийни номера, Apple ще замени безплатно iSight камерата на вашето устройство.
https://www.apple.com/bg/support/iphone ... ghtcamera/
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- Missing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is '97 M44B19
- Мечтае да кара: Е30
bum_bum написа:Тоя с тихия бутон го извадих вчера от кутийката. Няма от къде да се е събрал прах. А и не мисля, че може да влиза прах в бутона. Разглабял съм 4-ката. Всичко е толкова плътно, че няма къде да влезе нищо. Единствено отворите за зареждане, слушалки и говорителите могат да прашасат.
Жена ми е с бяла 6ца и е "мек" бутона. Аз съм с черна 6ца и е консерва.

Иначе си работи супер бутоня и не мен не ме дразни щракането.